Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Sport
BodyCombat ja randmekaitsed?
 
ddd 24. september 2011, kl 23.25
BodyCombatis on näha, et paljudel on mingid randmekaitsed (ei mõtle seda pehmet froteetaolist randmepaela, vaid ikka midagi kinda moodi) ja osal ka mingist punasest paelast seotud kaitse (ilmselt siis mingi õige võitluskunstide riietuse osa). Kuna ma ise treeningvarustuse hankimise kohta palju ei tea, siis oskab ehk keegi öelda, kust selliseid asju saada? Ja millised on kõige paremad? Võite niisama ka BodyCombati kohta arvamust avaldada, kuna see on mu täielik lemmiktrenn alates esimesest korrast, kui sinna sattusin :).
 
olavsu1 25. september 2011, kl 01.53
 
Styg 25. september 2011, kl 19.33
ilmselt mõtled poksisidemeid - neid saab suvalisest spordipoest. Rademarist kindlasti - mina enda omad ostsin.

mingit tegelikku funktsiooni neil bodycombatis muidugi pole, suuremalt jaolt lihtsalt 'fiilingu' andmine. kuigi, jah, mingil määral nad hoiavad rannet sirgena ja löögid teeb kuidagi konkreetsemaks. lisaks muidugi see fantastiline kõrvalmõju, et poksisidemes käega saab jooksvalt higi pühkida :)

mõned treenerid kasutavad ka MMA kindaid (grappling gloves), enamus treeningul osalejaid aga hoopis tavalisi fitness-kindaid (millega bodypumpigi tehakse).
 
zara 25. september 2011, kl 20.34
combatis on nende mõte randme toetamine. kui ranne on fikseeritud, siis on tõesti parem tunne ja saab lööki rohkem jõudu panna. sõrmenukkide kaitsmist pole seal vaja, sest combatis ju pihta ei lööda, aga poksikindad-sidemed annavad lihtsalt fiilingut.
põhimõtteliselt sobivad ka lihtsalt mingid rannet toetavad elastik- või tugisidemed.
 
mai 26. september 2011, kl 12.04
No seal pole vaja - iluasjakesed need. See-eest oleks pump-trennis head hoopis kindad, aga seda sa ei küsinud :)
 
ddd 26. september 2011, kl 22.51
Aitäh kõigile :). Eks ma siis vaatan tavalistesse spordipoodidesse. Eks nad võivad jah põhiliselt iluasjad olla, aga ma ise küll tunnen, et oleks vaja sellist randmetoetust. Sest kui randmeid ise täiesti paigal hoian, on kohe palju palju parem teha, aga siis ei saa jälle muudele kohtadele nii väga keskenduda. Aga Pumpi kohta tõesti ei ole vaja teada, see trenn ei meeldi kahjuks üldse.
 
triin 27. september 2011, kl 15.13
Kasutan ka combati trennis kindaid - enne nagu ei osanud neist midagi arvata, kui ära proovisin, ning nüüd ei saa enam üldse ilma treenida. Nimelt fikseerivad kindad kuidagi väga hästi randme ära ning lööke on palju lihtsam teha, koormuse saab ka tänu tugevamatele löökidele kohe tükk maad suurema.
Mul endal on sellise tavalised fitness-kindad, aga tean mõnda, kes on siit tellinud: http://www.lesmillsboutique.com/boutique/detail.php?id=884
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!