Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Sport
Jooga lõuna ajal Tallinnas
 
Anniki 05. september 2012, kl 11.43
Kas keegi oskab soovitada Tallinna kesklinnas 11.00-14.00 vahel olevaid joogatrenne ?
 
anni321 05. september 2012, kl 12.44
olen proovinud mitmeid aga ei ole sobinud. leidsin eile reklaami ja lähen avastama . lisan lingi:
http://akupunktuur.eu/jooga-2/jooga-tallinnas...

olen 3 toomase stressi koolitusel käinud ja hea on vaadata, et mees teab, mida räägib. siiani ta tallinnas joogat ei ole teinud. nii, et ootan põnevusega.
tahad tule kaasa.
 
h 07. september 2012, kl 07.28
Spartas, kesklinna piiril , on esmaspäeviti ja kolmapäeviti yogafunc trennid kell 12:)
 
jah 11. september 2012, kl 09.03
Just tahtsin ka spartat soovitada, mulle meeldib yogafunc väga, ei ole niisama hingamine vaid aktiivne ja üsna tõhus treening :)
 
palju trenne on 11. september 2012, kl 10.42
bodybalance on ka peaaegu jooga, kuigi lihtsam, seda on igal pool nt www.revalsport.ee ja siis veel vaatasin, et infra joogas on lõunased trennid www.infrajooga.ee ja my fintessis on ka palju trenne www.myfitness.ee
 
eks 11. september 2012, kl 12.18
kõige targem on asukohta vaadata, siis tasuta trennid ära proovida ja selle põhjal otsus teha.
 
jah 11. september 2012, kl 13.30
Infrajoogasse mina nt töölt lõunapausil ei läheks sest sealt tulles oled jalatallast pealaeni märg
 
joogataja 11. september 2012, kl 13.50
Olen palju erinevaid joogasid proovinud. Osa trenne ongi matil molutamised, loe: külmetamised, ja osa on tõelised füüsilised arendavad treeningud. Mulle jääb näiteks hathajooga natuke lahjaks, tiibeti omast rääkimata. Nii et tahaks, et ikka ashtanga põhjal see trenn loodud oleks. Kui ikka juba kusagile lähen, siis tahaks, et ka kasu on :). Eriti veel, kui selle eest maksan.
 
jah 11. september 2012, kl 14.55
Yogafunc põhineb ashtangal ja on väga mõnusa koormusega treening. Infrajooga põhineb samuti ashtangal kuid lisaks need infrapuna aparaadid, mis saali soojaks kütavad. Iseenesest väga mõnus trenn aga tööpausile sobimatu minu arvates, tõesti võtab igast otsast vee voolama.
 
joogataja 11. september 2012, kl 15.45
Mina hetkel ajutiselt hoopis bodypumbin lõuna ajal ja tegelikult ajab jutt sellest, et jooga ajab liiga higiseks, lihtsalt naerma. Olen mitmesuguse joogaga pikalt tegelenud ning seda ei juhtu, olgu saal kuitahes soe. Pealegi, milleks siis dušid on :D. Kui aga pumbis korralik raskus peal, siis on tõesti higi põrandal :) ja keegi ei lase end sellest häirida. Kontorisse tagasi ja juba reipamalt! Jooga on nüüd küll kergem, ärge tulge siin rääkima. Muide, kes higistab, sel ka kaal kukub.
 
jah 11. september 2012, kl 16.18
Joogataja, siis pole sa ilmselt infrajoogat proovinud, see on pm sama, kui teha trenni infrapunasaunas. Täpselt need samad masinad on saali soendamas seal. Isegi istudes hakkab seal juba palav.
 
teadja 14. september 2012, kl 21.41
ka ashtanga jooga koolis tartu mnt-l on lõunased treeningud. Ma ainult ei tea, kas ka seal on tasuta trennivõimalus alguses nagu infrajoogas ja mõnes spordiklubis
 
maire 18. september 2012, kl 18.16
Kui tahad joogatada siis Spartat ei soovita, võimalik, et kellelegi sobib aga minu isiklik kogemus 3 korrapealt on negatiivne.

Nb Pole ülekaaluline ega hälbega, lihtsalt Sparta treener ei sobi joogatama.Vahetage välja ja tulen tagasi.
 
jah 19. september 2012, kl 08.41
Spartas on mitu joogatreenerit ja mitu erinevat stiili. Millist siis peaks vältima?
 
nomaeitea 19. september 2012, kl 09.30
Paistab, et minnakse jälle isiklikuks ja õelaks. Ilmselt mingid põhikooliaegsed vaenlased ilmuvad kellelgi välja ;).
Lõpetage ära.
 
Katsetaja 20. september 2012, kl 23.22
Oskan ka sõna sekka öelda. Mulle meeldib bodybalance, see on liikuv trenn. Samal põhjusel meeldib mulle ka powerjooga ja yogafunc, mis on raskem ja pressib ikka higi ka välja. Siin mainitud infrajooga on nats rahulikum, aga mingi kuumashokk see küll pole ja põnevust on sealgi. Algul saabub energia ja pärast on jube hea uni :). Mulle jah meeldib, kui on nipikaid asendeid jms huvitavat.
Hatha on ka mõnes kohas ok, mõnes teises kohas jälle uimasus kuubis.
Lihtsalt istumas pole küll lõunapausil mõtet käia, tööl istute nagunii.
 
ati 24. september 2012, kl 00.08
Soovitan sulle Studio108'st Aale Tiinu.Tal aga grupp täis. Studio 108'st Toomast soovitan neile, kellel on pingeid palju, saate abi.
 
zita 25. september 2012, kl 10.17
Eks selle joogaga ole nii, et osadele sobib rahulik istumine ja sellistesse kohtadesse kogunevad pigem vanemad inimesed. Ikka ju tunne, et midagi tehtud.
Teistele meeldib aga akrobaatikat meenutav jooga, millele ei oskagi nime anda :). Igaüks peab ise valima, kas tahab füüsiliselt edeneda või käib jutustamas ja teiste juttu kuulamas. Üldiselt lõuna ajal on igal pool ruumi palju, kus käinud olen. Hea rahulik otsida ja proovida.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!