Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Sport
elu ja surma küsimus
 
emis 24. aprill 2017, kl 19.39
Lugu on siis selline, et arst ütles et reaalselt suren ära (!!!) kui end ei liiguta ja söömist ei piira. Ometi ei ole isegi see mulle piisavaks stiimuliks et lõpuks jooksma minna, mõtlen kogu aeg et homme lähen jne, lükkan edasi. Vahepeal olen enda peale vihane, sest tean, et kui ma ei lähe siis mind enam varsti pole, aga lihtsalt ei viitsi ja diivanil telekat vaadata ja präänikuid ning kartulikrõpse süüa on tore. Olen motivatsiooni netiavarustest otsinud, aga ei midagi. tahaks elada aga mõte jooksma minekust on nagu vabatahtlikult enda avalikult piitsutada laskmine kusagil linna keskväljakul. tean, et seda peab tegema, et ellu jääda, aga ei taha seda pragu teha, vaid mingil hetkel tulevikus. paraku ei tule seda hetke vist kunagi. Mõned ilmselt arvavad et ma ei väärigi ellu jääda sest olen laisk emis ja vaalaskala, aga ma ise tunnen, et suudaksin kui teaksin vaid kuidas. Palun aidake mind.
 
ll 24. aprill 2017, kl 19.44
Joosta sa vaevalt jõuad, alusta kõndimisest, liikumisest, liigutamisest. Võib ka kodus võimelda.
 
liba 24. aprill 2017, kl 21.22
Kõigepealt kui vana oled, kas koolis lastakse sul nii viilida.
Agne Tamm 25. aprill 2017, kl 01.14
Mine ikka ujuma ja kõnni kasvõi vees! Vóta topelt ujula aeg! Joo petti! Kasvõi see aitab, kui oled spordisaalis teiste seas ja liigutad vähe jood vett, sest sel ajal sa ei söö ja sinna minek ja tulek hoiavad samal tasemel, mis on! Kui tahad alla võtta, siis pead tasapisi rohkem liigutama!Inimene peab sööma nagu pops, mitte nagu mõisnik!
 
emisele 25. aprill 2017, kl 01.22
No, mis teha, kui sa: "ei taha seda pragu teha,", ahh?
 
jjj 25. aprill 2017, kl 08.37
Kas veel kuhugi teemasse oma tobeduse püstitasid?
 
treener 25. aprill 2017, kl 10.52
Joosta? Ei tohi joosta, kui on selline ülekaal, et juba arstki hirmutab.
Body&mind trennid sobivad algatuseks: jooga (on palju erinevaid liike, füüsiliselt kergeid ja väga raskeid), pilates, bodybalance...
 
abistaja 26. aprill 2017, kl 07.08
Kui vana Sa oled ja palju kaalu on?
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!