Siil raagib oiget juttu. Masu ajal on koik lainud nagu vasu taevast. Ise olin koodnatud kaks aastat tagasi, sain vaga hea koondamise tasu ja motte, et mida edasi teha ja kas mehega tagasi tulla. Vlaik tuli selline, et proovin, ehk leian too ja saan hakkama. Sain poodi toole. Tooran nagu juba siil ka siin mainis, et teatud tunnid nadalas. Uhseonaga pea 300 euri kokku ikka. Eesti eestlased arvavad, et me saame miinimumi 1400 aga kui hakkad seletama, et sa ei saa niipalju tunde, et seda raha omada, siis nad nagu ei saa aru. Eestis ju lohuvad tunde vaikse kopika eest...kui kuisda poole ja veerand kohaga tootamise kohta, siis nad ei teagi mis see on.
Meil maja 750 euri kuus mehega jagamisel. Kolm magamistuba, kuigi pole niilapju tarvis. Kuna linnas on rendi hinnad korterid ja majad uhesugused, siis ma olen maja meelt ennem, kui maksta 2 magamistoga korteri peale see summa. Ja siin pole toesti vahet, et kus su rendipind asub...koha vahe oleks ehk...rohkme maapoole ja rohkem louna poole siis ehk ka odavam. Mees teenib samuti kaks paeva nadalas. Saame hakkama just rahas korini ei suple aga tanu minu majandamisele elame paris hasti. Raha jaab ka veidi ule mida korjata. Ennem kui ikka ule 2000 euri kuu sissetulek oli, anids nadalas paris palju korvale panna...resisime kohtades, kuhu ei saaks meiesugused eestist iial. Ka siin paljud ei raatsi osta 2000euri maksvaid pileteid.
Emale eespool olgu oledud. Minu laps tuli samuti iiri pea 10 aastat tagasi ja koik mis kirjeldasid vastas ka siinpool toele. Ainus vahe , et ta ei lainud eesti vaid laks siin kolledzisse ja lopetas selle, kui tootu oli. Seda raha korjamise asja annab siis oppida, kui ema on lahedal. See et ema eestsi ja muudkui puuab ealt juhiseid anda, et kuidas oleks pidanud.EI TOIMI. kogesin enda nahal. Midagi ei korjanud, laristas st elas maha. riided, peod jne. Nuud on arukas noor naine, kel oma elamine ja hea keel , haridus ja kull tal laheb ka paremaks. Ise tulin just talle siia jarele, et ka paremini elada. Nagin tema pealt, et selleks on ainult vaja tahta, Tegin otsuse ja solen hetkel rahul, isegi vaga rahul .