Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Eestlased välismaal
Kuidas see toimus?
 
Mineja 23. jaanuar 2017, kl 23.25
Jättes kõrvale Soome, kuna see on liiga siin kõrval ja massiline, siis kuidas sujus siit minek mõtte tekkimisest kuni sinna saabumiseni ja seal alustamisega? Huvitaks eriti nende lood, kes läksid kaks kätt taskus ja alustasid nullist uuesti. Kui viitsimist on, siis kribage. Ehk aitab peale minu ka teisi:). Tänud ette!
 
Tere 24. jaanuar 2017, kl 23.59
Mina loeks ka huviga!
 
Lootus 25. jaanuar 2017, kl 00.18
"Minejad" on ammu suletud rühmades.

Ma ei usu, et keegi tuleb siia oma lugu avameelselt pajatama, teades, missuguseid ilkujaid ja muidu ropendajaid siin foorumis on.

Isegi tavalise leheartikli all, mis puudutab välismaad, puudub ainult mõnel asjaga kursis (siis kohapeal elaval) midagi kirjutada, kui kari vihaseid kohe kallal - mugavuspagulane, küprok, kanakitkuja jne.

Tänapäeval on ju igaühel nett olemas ja kommentaaride tase selline, et mõistlikumad isegi seal ei käi enam.
 
Mineja 25. jaanuar 2017, kl 16.15
Esiteks, ei ole see alafoorum nii popp ilkujate seas. Teiseks ei pea ju enda nime panema, piisab maast ja protsessist enesest, põhjustest, kui saab rääkida muidugi. Loomulikult on blogisid siit läinutelt ja riigiti gruppe, aga ikkagi... kuna juba on "eestlased välismaal", siis kindlasti oleks huvilisi. Ehk kirjutan isegi siia, kui juba kohal oldud mingid ajad. Aitame üksteist:).
 
oleneb 26. jaanuar 2017, kl 14.41
kõik oleneb asjaoludest, kui vana, mis haridus, materiaalne olukord, keeleoskus. kõik need asjad määravad ka hakkamasaamise ja võimalused.
Kui üldse ei oska kuskilt alustada, mine vabatahtlikuks kuhugi arengumaale, saad kogemusi ja saad mõtteid, mida ja kuidas edasi.
 
mineja 26. jaanuar 2017, kl 22.44
Küsimus polegi mitte minus, mis siis, et ma minemas, vaid huvitav oleks lugeda. Ma olen piisavalt tegus, et igas olukorras hakkama saada:). Ahjaa... eriti huvitaks nende lood, kes polnud minemise ajal just esimeses nooruses.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!