Tere
Ma kirjutasin juba aasta tagasi, kuidas olukorda lahendada. Põletik kehas tekib seetõttu, et keha on liiga happeline, see omakorda aga tekib liiga happelise toidu ja joogilaua tõttu. Selleks, et need probleemid lahendada on vaja alustada igapäevaselt õige ehk siis aluselise ja mineraaliseeritud vee joomisega, milleks hetkel parim valik on pakkuda Coral Clubil. Kasutaja konto saab endale luua
https://ee.coral-club.com/registration... - selle lingi kaudu.
Siiski ainult selle loomisest ei ole abi, kui inimene ei ole valmis kogu protsessi läbima.
Millest räägin ? Vaja on puhastada oma keha seest poolt, samamoodi nagu me kõik koristame oma kodu. Õnneks on Coral Clubil olemas väga head valmis paketid, millega seda protsessi läbida.
Jah, see maksab raha, nagu kõik meie elus, aga see on igat senti väärt. ISe ravisin 2016 aastal põiepõletiku 100% ainult selle firma toodetega välja. Ma oleks kindlasti antibiootikukuuriga saanud kiiremini valulisest pissimisest lahti, aga siis oleks kogu minu keha mikrofloora totaalselt sassis ja lisaks möllaks kehas ka seen pöörasel kombel, sest antibiootikumid panevad ka kehas seened vohama.
Mina valisin teise tee ja tegin selle loodustoodetega läbi, mis võttis aega 14 päeva millest oma 12 päeva kannatasin valusat pissimist hambad ristis, aga täna saan täie veendumusega öelda, et olen väga väga väga rahul, et selle välja kannatasin.
Mõnel on siinkirjutajatest olukord ilmselt veel hullem, mis tähendab seda, et läbides loodusravi võtab tervenemine aega ka rohkem. Minnes aga lihtsamat vastupanu teed ja lastes taas endale antibiootikumid välja kirjutada - olete tagasi alguses ja lootust oma keha korda saada lükkub jällegi edasi. Ja ega siis asi paremaks ei lähe - paraku läheb ju hullemaks.
Oma seljaprobleemidega olen selle etapi läbi käinud, kus usaldasin arste ja ainuke ravi oli valuvaigistid, mida müüdi vaid retseptiga, aga kas see on siis ravi ? Ei ole ju, see on ju probleemi nö lämmatamine, mitte ravi.
Coral Clubi programmidega olen tänaseks oma selja korda saanud ja liigun normaalselt, ärkan hommikuti valudeta, protsess võttis aega kokku 3 aastat ja loomulikult ka üksjagu raha, kuid tulemusega olen väga rahul. Nüüd on vaja vaid anda kehale õiged toitaineid, vitamiine ja mineraale, et seda tulemust hoida.
Kellel tõesti huvi on, siis võib mulle kirjutada meilile : helilondon@gmail.com või siis helistada - 5058051.
Mulle meeldib tõesti inimest aidata, sest näen reaalseid tulemusi. Täpsemalt juba meilis või telefonis ehk tervisetesti tegemise võimalusest, mis näitab varakult ära, kehas nõrgad kohad, milledega on vaja tegeleda.