Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Tervisemure
Kroonilisest põiepõletikust tervenemine
 
Heli London-Kalinin 14. juuli 2017, kl 17.13
Olete väga õigel teel proua. Keha ongi vaja saada tasakaalu ja see peakski olema just aluseline. Igasugune lisaabi ja nõuanded olen valmis jagama heameelega:
Võib kindlasti tutvuda ka minu enda käekäiguga , mida püüan samm sammult kirja panna
https://londonitegevused.blogspot.com.ee...
Agne Tamm 14. juuli 2017, kl 18.27
Villased aluspüksid tuleb kududa! Ja sünteetilised suusapüksid peale, kui tahate lühikese jopega käia! Suusariietus! Villased sokid!
 
Marina 15. juuli 2017, kl 13.20
Seene puhul olen teinud Dida kuuri, mis sellest arvate?
 
Doctor collins 15. juuli 2017, kl 13.40
Kas teil on võlg? Kas teil on vaja koguda sularaha tervishoiuteenuste kulude katmiseks või võlgade tasumiseks või rahalise jaotuse korral? Oota! Mõelge, kuidas müüte oma neerut valikul. Kui soovite täna oma neeru müüa. Sõnumit meile kohe. Neerud on ostetud maksimaalselt $ 900,000.00US dollarit. Rahvuslik sihtasutus ostab praegu tervislikke neere. Minu nimi on dr Collins, ma olen neeruvabariigi riiklik haigla nefroloog. UBTH Haigla on spetsialiseerunud neeruhaiguste ravile ja tegeleme ka neerude ostmise ja siirdamisega, kellel on vastav doonor. Asume Indias, Kanadas, Suurbritannias, Türgis, USAs, Malaisias, Lõuna-Aafrikas, Eestist jne. Kui olete huvitatud neerupealiste müügist või ostmisest, võtke meiega ühendust e-posti teel: doctorcollins3@gmail.com Vajad Geniune doonorid Ootan sinu vastust…. Parimate soovidega Dr Collins
 
Heli London-Kalinin 15. juuli 2017, kl 18.50
TEre Marina

Ma ei ole sellega ise kokkupuutunud. ISe olen teinud loodusmeditsiini toodeteda - Pau D arco, Must Pähkel, Carlic, Silver max ja on olnud abi. võib mulle meilile kirjutada helilondon@gmail.com
 
Marina 19. juuli 2017, kl 10.10
Ma olen tähelepannud, et kui valusaks asi läheb siis teen suure lameda põhjaga kange kummelitee, heidan diivani peale pikali ja panen lameda põhjaga kuuma kannu põie piirkonda rätiku peale ja teki endale peale. Niimoodi pikutades, kuuma kannuga soojendades joon kannu pika peale tühjaks. Protsessi kordan 2-3x päevas ja järgmiseks päevaks on valud kadunud. Siismaani parim leevendus, mille avastanud olen. Samuti hakkasin Dida looduslikke tablette sööma, et pärmseen kontrolli alla saada. Dida kohta infot siit: https://apteek.apotheka.ee/product/2514/dida-tbl-n120
Lugege infot. Olen varem neid kasutanud tupepõletikest lahti saamiseks, mis olid seene põhjustatud ja töötasid. Iseasi on see, et need suhteliselt kallid ja kuur on võrdlemisi pikk.. aga aitavad. Viimane kord kui kuuri ära tegin, siis ei olnud paar aastat ühtegi mure ei põie ega tupega. Täna on mul viimane päev cipronil AB-sid võtta aga mul on tunne, et päris terveks ma saanud ei ole..
 
Kellli 23. juuli 2017, kl 17.06
Tere!
Liitun ka teiega kroonilise põiepõletikuga võitlusel. Algas see aasta tagasi juulikuus. Olin siis järjest 4-5 korda korralikus PP. Esimeses kiirtestis näitas põletikku ja külvis e.coli, edaspidi kõik analüüsid ja külvid korras, vereanalüüs korras. Naistearstil olen ka mitu korda käinud ja kõikvõimalikud analüüsid on korras. Kõiksugu erinevaid antibiootikume katsetanud. Enne/peale seksi pesu ja wc käin ka alati, joon ka teesid, fitolizini pastat, urosept, pro-biootikume tarbin.
Kuni eelmise pühapäevani oli pool aastat kaebusteta, nüüd jälle. MASENDAV! Ja jälle analüüsid korras, ka külv ei näidanud midagi. Reedel sõin viimase nitro tbl, aga ega see kuur midagi muutnud pole, tänane öö oli eriti kohutav. Eks homme jälle arstile.
Kohati on nii raske aru saada, et kuidas ei saa/leia õiget ravimit- nagu näha see probleem on nii paljudel naistel
 
Marina 28. juuli 2017, kl 10.16
Peale 10 päevast kuuri Ciprinoli ja fütolüsiini ning kummeli tee joomist hakkas mul selg ulmeliselt valutama ja peale kuuri tundus nagu asjad ei oleks paremaks läinud. Läksin mustamäe EMOsse, kus tehti vere ja uriinianalüüsid, ultraheli ja uriini külv. Kõik tulemused olid parimas korras ja arst saatis kiju positiivselt mõtlema. Sellest möödas nüüd nädal ja tõesti on parem olla. Jätkasin Dida pärmseene rohtude ning probiotikumide söömist. Täna võin öelda, et olen terve!
 
abi sain 28. juuli 2017, kl 12.43
Käisin igal öösel 5 korda wc-s. Pool aastat järgemööda. Nüüd ostsin 6 pudelit Värska
originaali. Iga päev joon 1,5 liitrit päeva jooksul. Juba peale 3 pudeli tarvitamist on
öised tualetiskäigud vähenenud 1 korra peale. Muudab keha aluselisemaks.
Söögiisu on vähenenud. Puhastab hästi seedetrakti. Parim põieravim, mida
kasutanud olen.
 
Heli London-Kalinin 28. juuli 2017, kl 13.12
Püüdsin teie meilile Allikkellk@gmail.com kirjutada Kelli, kuid ilmselt ei ole siin õige meili aadress . Kuna enda meili aadressi olen siia enne lisanud, siis võite mulle kirjutada.
 
Marina 28. juuli 2017, kl 16.37
Ma joon ka päevas pudeli Porsom'i või Vitautast, aitab küll..
 
Kellli 01. august 2017, kl 22.44
Mind ka väga huvitaks, et kas aluseline toitumine on andnud tulemust võitlusel PP-ga. :)
 
Marina 07. august 2017, kl 09.57
Aluseline aitab väga. Esimese asjana tuleks happelised joogid välja vahetada. Nr 2 on, et kohvi joomine tuleb lõpetada, see ei mõju kuidagi hästi. Suhkrused mahlad jne ka maha jätta. Juua rohkelt mineraalvett ja kummeliteed. Süüa palju värsket ja töötlemata juurvilju.
 
Marina 11. august 2017, kl 10.00
Okei, põirpõletik tagasi ja arsti ukse taga uriini proovidega.. Vahepeal käis mees mul meestearsti juures nibg tuli välja sealt teadmisega, et tal on ilma sümptomiteta eesnäärme põletik. Siin pole siis enam imestada midagi, kust minu põirpõletikud alguse on saanud. Nüüd peab lihsalt välja uurima mis ravi mina ise saama pean, sest arstid räägivad, et eesnäärme põletiku korral tuleb ravida mõlemat partnerit.. aga meestearst mulle ravi ei määranud.
 
Heli London-Kalinin 11. august 2017, kl 11.04
Põletik tekibki tagasi just nii kaua , kuni keha on happeline ehk siis oma loomulikust tasakaalust väljas. Teine oluline asi on see, et põletike põhjustajateks on ka kehas olevad parasiidid ja seened ja nendest on võimalik vabaneda, läbi tehes vere ja lümfipuhastuse. Loodusmeditsiinil on selleks väga häid tooteid ja tulemused on ka üsna pea näha.
Kuid vägisi ei saa mitte kedagi mitte midagi tegema panna, selleks peab endal olema soov ja tahe.
Mina jõudsin loodusmeditsiinini läbi enda pere tervise probleemide, kuna arstidelt ei saanud ega saanud abi.
Öeldakse küll, et arstid aitavad, aga paraku mitte alati, sest nad on unustanud kõige elementaarsema tõe, kuna seda koolis ei õpetada ja ei räägita - keha on alati aluseline ehk õige on 20% happeline ja 80% aluseline - kui see tasakaal on õige ja paigas, siis ei ole ka põletike ja inimene on tervem.

Jah - alati võib ju neelata keemilisi preparaate, aga probleem on selles, et need ei ravi vaid leevendavad probleemi. Nagu nö ravi ära jätate on kohe probleem ka tagasi.
Kes soovib reaalselt ka abi saada, siis võib mulle kirjutada - helilondon@gmail.com.
 
Kätlin 06. jaanuar 2018, kl 12.10
Kas keegi on käinud tsütoskoopiat tegemas(kaameraga põide vaatamine)? Kas uuring ja uuringi järgselt oli valus, tekkisid kõrvalmõjud või põletikud? Kas uuringust oli kasu?
Mul on pissimise alguses kohutav sügelus, põie tühjendamine on ka natuke raskendatud. Raskendatud selles mõttes, et jääb aeg ajalt tunne, et põis ei tule päris tühjaks ja pean potil ootama kuniks siis piss tulema hakkab. Samas kui ma hästi palju joon, siis nagu seda sügelust pole. Olen mõned korrad ravinud ka e-coli bakterit põies.
Uriloog mõtles, et võib ju teha tsütoskoopia aga ma väga ei tahaks seda teha. Kardan, et pärast on väga valus vetsus käia ja et põide võib uuringu järgselt tulla mingi hull põletik :(
Kui keegi teab miskist sellest uuringust-palun rääkige.
 
Bladder 06. jaanuar 2018, kl 12.41
Kuidas läheb vanadel kroonikutel? Olen seda teemat huviga lugenud, sest olen kukkunud ootamatult samasse paati. Mitu nädalat juba põiepõletiku sümptomid, iga päev ja uriini ribatest on mitu korda korras olnud (mul on tunne, et külvi seepärast ei tehtudki, kuigi saatekiri oli). Minu lugu saab lähemalt lugeda siit:
https://foorum.perekool.ee/teema/taiesti-rikutud-aastalopp-piinav-poiejama-ja-masendus/

Ma tegin selle teema. Endale tundub, et täiesti lootusetu olukord...
 
dr.daniels 08. jaanuar 2018, kl 04.23
Meil on hädasti vaja neerupartnerit kogu maailmas summas 800 000 eurot, EUROS.
contact dr, daniels, et saada rohkem teavet neerutalituste kohta:

  E-post; danielshospital55@gmail.com

WhatsApp; +2348181726727

Aitäh..
 
Bladder 18. veebruar 2018, kl 18.42
Äkki möödub siit veel keegi vanadest olijatest? Ja oskab värsket nõu anda, kuidas pidevast pakitsusest lahti saada? (kui proovid korras ja kõik günekoloogilised asjad ka)
 
Marika 12. märts 2018, kl 15.06
Tere!Lugesin su postitust,et põieprobleem ja tahad rasedaks jääda.Ise juba 4,5a maadlen sellega.Ei julge rasedaks jääda,ei tea ju,mis kopmlikatsioonid võivad tulla.Tahtsingi küsida,kas õnnestus rasedus
 
David mike 13. märts 2018, kl 17.03
See on teavitada üldsust meest või naist, kes on terved ja 100% tõsised neeru ostmisel või müügil. Te peate viivitamatult ühendust võtma Nathan Kidney TRANSPLANT HOSPITALiga. Kuna meil on palju patsiente, kes on siin neerutransplantaadi jaoks, kas otsite võimalust müüa üks teie neer raha eest rahalist lagunemist ja pakume teile oma neerupeale 500 000 USA dollarit. Minu nimi on Doctor David Mike, ma olen nefroloogia Nathani neerus TRANSPLANT HOSPITAL. Meie haigla on spetsialiseerunud neeruhaiguste / siirdamise ja muude elundite ravile, tegeleme ka elusate ja tervislike doonorite neerude ostmise ja siirdamisega. Asume Indias. Nigeerias, Araabia Ühendemiraatides, USAs ja kõigis selle riigi osades. Kui olete huvitatud neerude ostmisest või müügist, võtke meiega ühendust e-posti teel:
doctordavidmike@gmail.com
Märkus: Internet on palju inimesi erinevate motiividega, nii et palun olge siirased ja tõesed, et me ei ole laps, see on päästa teiste inimeste elu. Paha ei võeta palun. Parimate soovidega
eid_1508ed32bae2f3 23. aprill 2018, kl 22.56
Palun , kas võiksite mulle kirjutada helbe57@hot.ee
 
AH ja OH 24. aprill 2018, kl 10.21
Selle vana asjaga on jama kahjuks siiani. Mina ei tea , kas siis on keegi sellest põiejandist üldse terveks saanud?????Kahtlen juba ja ega eriti keegi siin vanadest kommijatest eetris enam ole.Seega ei ole kusagilt ka infot võtta. Minul isiklikult on läinud paremaks küll ja kõvasti,aga terve olemine see kaugeltki pole.Analüüs ei näidanud e-colibakterit enam ega ka muud põletikku. See on muidugi hea uudis mulle,aga pidevalt on selline piiripealne värk, kas nüüd tuleb jama tagasi uue hooga või vaibub selleks korraks. Ühesõnaga aeg-ajalt pakitseb,aeg-ajalt rõhub seal all ikka ja on ka urineerimine mingite valuaistingutega seotud. Korras asi pole kaugeltki,aga abi ei osa mitte kusagilt saada.Mõistus otsas.Kui kellelgi midagi tarka lisada,palun postitage! Usun, et minusuguseid kaaskannatajaid siin tegelikult palju.
 
Heli London-Kalinin 24. aprill 2018, kl 10.41
Tere

Ma kirjutasin juba aasta tagasi, kuidas olukorda lahendada. Põletik kehas tekib seetõttu, et keha on liiga happeline, see omakorda aga tekib liiga happelise toidu ja joogilaua tõttu. Selleks, et need probleemid lahendada on vaja alustada igapäevaselt õige ehk siis aluselise ja mineraaliseeritud vee joomisega, milleks hetkel parim valik on pakkuda Coral Clubil. Kasutaja konto saab endale luua https://ee.coral-club.com/registration... - selle lingi kaudu.
Siiski ainult selle loomisest ei ole abi, kui inimene ei ole valmis kogu protsessi läbima.

Millest räägin ? Vaja on puhastada oma keha seest poolt, samamoodi nagu me kõik koristame oma kodu. Õnneks on Coral Clubil olemas väga head valmis paketid, millega seda protsessi läbida.

Jah, see maksab raha, nagu kõik meie elus, aga see on igat senti väärt. ISe ravisin 2016 aastal põiepõletiku 100% ainult selle firma toodetega välja. Ma oleks kindlasti antibiootikukuuriga saanud kiiremini valulisest pissimisest lahti, aga siis oleks kogu minu keha mikrofloora totaalselt sassis ja lisaks möllaks kehas ka seen pöörasel kombel, sest antibiootikumid panevad ka kehas seened vohama.

Mina valisin teise tee ja tegin selle loodustoodetega läbi, mis võttis aega 14 päeva millest oma 12 päeva kannatasin valusat pissimist hambad ristis, aga täna saan täie veendumusega öelda, et olen väga väga väga rahul, et selle välja kannatasin.

Mõnel on siinkirjutajatest olukord ilmselt veel hullem, mis tähendab seda, et läbides loodusravi võtab tervenemine aega ka rohkem. Minnes aga lihtsamat vastupanu teed ja lastes taas endale antibiootikumid välja kirjutada - olete tagasi alguses ja lootust oma keha korda saada lükkub jällegi edasi. Ja ega siis asi paremaks ei lähe - paraku läheb ju hullemaks.

Oma seljaprobleemidega olen selle etapi läbi käinud, kus usaldasin arste ja ainuke ravi oli valuvaigistid, mida müüdi vaid retseptiga, aga kas see on siis ravi ? Ei ole ju, see on ju probleemi nö lämmatamine, mitte ravi.

Coral Clubi programmidega olen tänaseks oma selja korda saanud ja liigun normaalselt, ärkan hommikuti valudeta, protsess võttis aega kokku 3 aastat ja loomulikult ka üksjagu raha, kuid tulemusega olen väga rahul. Nüüd on vaja vaid anda kehale õiged toitaineid, vitamiine ja mineraale, et seda tulemust hoida.

Kellel tõesti huvi on, siis võib mulle kirjutada meilile : helilondon@gmail.com või siis helistada - 5058051.

Mulle meeldib tõesti inimest aidata, sest näen reaalseid tulemusi. Täpsemalt juba meilis või telefonis ehk tervisetesti tegemise võimalusest, mis näitab varakult ära, kehas nõrgad kohad, milledega on vaja tegeleda.
eid_1508ed32bae2f3 24. aprill 2018, kl 22.52
Palun kirjutage mulle helbe57@hot.ee
 
Kaidi 22. mai 2018, kl 20.17
Esimene põiepõletik oli mul 10 aastat tagasi. Sellest ajast peale kannatasin peaaegu iga kahe kuu tagant väga raske põletikuga. Alati vajasin retseptiravimeid et jagu saada. Olin juba ahastuses, püüdsin meeles pidada et jooksin koguaeg palju vett, põieteed, et ennetada uue põletiku teket. Jube aeg oli see.
Praegu kui meenutan...mul pole kaks aastat olnud ühtegi episoodi. Kaks aastat tagasi pidin kroonilise ärevuse tõttu alustama antidepressantraviga, peale seda ka krooniline põiepõletik kadus. Ma ei tea...mõttekoht?
Ise ka ausaltöeldes imestan...et kas tõesti oli asi stressis, peas. See haigus ju tegelikult puht orgaaniline...aga näed,võta näpust. Minu kogemus selline.
 
DMANNOOS.EE 16. veebruar 2019, kl 18.51
90% põievaeguste põhjustajaks on E.coli bakter ja selle vastu aitab looduslik D-mannoosi pulber, kuna see ei lase e.coli bakteritel kuseteede siseseinale kinnituda. Niimoodi saab E.coli bakterid urineerimise käigus välja lasta ja põis saab paranema hakata.

D-Mannoos on tõhusam kui antibiootikumid, kui mitte tõhusamgi.

Miljonid naised on antibiootikumidest loobunud peale D-mannoosi manustamist, kuna see lihtsalt aitab! Antibiootikumid seevastu ajavad mikrofloora sassi, hävitavad ka häid baktereid ning on oht, et bakter harjub antibiootikumidega ära, mistõttu needki enam ei aita.

Mine loe täpsemalt www.dmannoos.ee

Sealt netipoest saad d/mannoosi otse oma postkasti tellida. 15 euri purk, tasuta tarne.
 
Keili 01. juuli 2019, kl 22.57
Mõtteainet...

Olen olnud kroonilise põiepõletikuga hädas 10 aastat. Oli perioode, kui kuu aja jooksul oli mitu põletikuhoogu ja ravisin antibiootikumidega. Muidu oli paari kuu tagant korra pôletik.

3 aastat tagasi hakkasin generaliseerunud ärevushäire tõttu võtma antidepressante. Sellest ajast saadik ei ole mitte ühtegi korda olnud põiepõletikku.
 
Heli London-Kalinin 03. juuli 2019, kl 21.03
Kui nüüd võtaksite enda jaoks aega ja süveneksite mida antidepressandid pikemas perskektiivis tekitavad, siis ilmselt viskaksite need kiirelt minema.

Kahjuks on ka minu elus olnud etapp, kus kasutasin antidepressante, aga õnneks sain õigel ajal aru, et see head kokkuvõttes ei tee.

Nagu ka varasemalt nii kirjutanud olen, siis põletiku põhjustajaks on happeline kehakeskkond ja parasiitide ja seente vohamine kehas.

Mitte ükski retseptiravim EI RAVI mitte kunagi , vaid kõigest surub sümptomid alla ja nagu nende võtmine katkestatakse, siis mõne ja pärast on probleem tagasi.

Regulaarne keha puhastus, korralik parasitaarne kuur ja seda ca 6-12 kuu vältel ja tervis on tuntavalt parem, kuid kes tõesti soovib võib rahuliku südamega keemilisi preparaate edasi tarbida ja oma keha rõõmuga kahjustada.

Kokkuvõttes oleme me looduse poolt loodud ja keha tänab looduslike lahenduste eest, aga mitte keemiliste.
 
Dr Drew 24. august 2019, kl 22.36
Kas soovite oma neeru müüa?
Kas otsite võimalust oma neeru raha eest finantskriisi tõttu müüa ja ei tea, mida teha?
Seejärel võtke meiega täna ühendust aadressil drdrew247.mayoclinic@gmail.com ja pakume teile hea summa teie neeru jaoks, kuna vajame oma kliinikus hädasti neeru.
e-post: drdrew247.mayoclinic@gmail.com
Hind: 850 000 EUR
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!