See UK preparaat osutus väga väikeseks koguseks, nii et pikemat kuuri ma sellega teha ei saanudki. Võtsin nii u 4-5 päeva ja sel ajal tuli küll veidralt vahutavat uriini rohkem. Ja osa jätsin ka ootamatuteks juhtudeks alles ning võtsin kohe, kui tundsin, et asi hakkab imelikuks minema. Ma arvan, et sain sellega paar ägenevat episoodi maha võtta. Tegelikult olekski hea seda jälle uuesti tellida, et oleks igaks juhuks kodus olemas ja võtta, ehkki ma väga loodan, et mul ei lähe enam selliseid asju vaja, sest ptüi-ptüi-ptüi, olukord on juba üsna hea. Igatahes nüüd olen targem, et selle kõige väiksema kogusega pole mõtet tellimise vaeva ette võtta, muidu ei saa korralikult isegi ühte kuuri läbi teha.
Mul on läinud väga palju paremaks, aga ma ei oska nüüd küll täpselt öelda, millest. Suvel hakkas jälle vahepeal hulluks minema (peale meres ujumist), siis tegin läbi Nitrofurantini kuuri. Ma olen kogu aeg mingeid teesid joonud ja üritanud ka jõudumööda võimelda ning positiivselt mõelda (mitte haletseda ennast). Himalaya soolaga vannid, Fitolizin, erinevad teed (kummel, kortsleht, põldosi, nõges, pune, naistepuna, musta sõstra lehed) ja ka puneõliga põiepiirkonna ning jalataldade määrimine, kuumad jalavannid meresoolaga, kõhupiirkonna lõdvestamine sügava hingamisega, kookosõli sissevõtmine (väga hea maitsega), lisaks veel Omega-3 kapslid ja jahvatatud linaseemned, palju küüslauku ja sibulat, vähe suhkrut ja valget jahu.