Põiepõletikutaja, sinu lugu on muidugi kohutav. Aga see näitab ikkagi jälle ilmekalt, kuidas analüüsid ei suuda muffigi tuvastada. Mõttetu! Kui mina selle jamaga esimest korda kokku puutusin, siis mulle jäi mulje, et ma olen esimene selline juhtum, aga nüüd tuleb siit foorumist välja, et selline asi on ikkagi üpris tavaline. Arstid võiks siis vähemalt tunnistada, et analüüsid ei pruugi alati midagi näidata.
Neerude osas, ma kardan, on samamoodi - kaebused on, aga analüüs näitab midagi alles siis, kui asi juba päris hull.
Aga esimene asi, põiepõletikutaja, jäta see URINAL AKUT välja, see on ju jõhvika baasil! Joo neutraalseid teesid, vaata, et su taimetee segud ei sisaldaks leesikat ega pohla!!! Seda muidugi eelkõige juhul, kui sul on E.coli.
Kaneeli võiksid proovida. Joo kaneeliteed ja kapsamahla, söö Omega-3 kapsleid mitu kuud, see on ka põletikuvastane.
Neerudele on hea teha 1-2 päeva sellist linaseemnelima paastu. Seda õpetas mulle nõid (kohe täitsa tegija nõid). Selleks tuleb võtta 2 teelusikatäit linaseemneid 1 klaasi vee kohta ja keeta segu. Ma ei mäleta täpselt, aga ma tegin vist 800 ml (4 klaasi).
Juua 0,5 klaasi iga 2 tunni tagant. Kui keedetud segu muutub paksuks, siis võib seda lahjendada veega. Võid lisada pisut sidrunimahla. Vahepeal muidugi tuleb sooja vett ka juua (paari tilga sidrunimahlaga), vähemalt 2 l lisaks sellele limale.
Üldiselt need ravimid kipuvadki neerud tuksi keerama. Loe kasvõi neid kõrvaltoimete loetelusid, seal on enamasti ka mainitud neerusid.
Ja ravimtaimedega peab olema ikkagi ettevaatlik ka, vahetada segusid. Pidada vahepeal pausi.
Ja kuna sa oled nii suurtes kogustes AB-sid söönud, peaksid kindlasti paar kuud piimhappebaktereid manustama, et normaalne mikrofloora keres taastada.