Ma tean omast käest, kuidas see pidev põiejama võib ajudele hakata, täitsa tõsiselt psüühikale mõjuma. Kui korraga peab end nii jubedalt piirama nii toidu kui elustiili mõttes üldiselt - ei saa isegi muretult oma igapäevaseid käimisi teha, kui peab tõesti igal sammul oma pitsitavale põiele mõtlema. Mina muidugi proovisin igasugu ekstreemseid dieete ja üritasin AB-dega võimalikult vähe pistmist teha.
Minul annab põis ikka veel kergelt tunda just liikumisel. Bussi peale jooksmine tuleb kõne alla harva, samuti hoogne sportimine, natuke olen juba taas trenni tegema hakanud, kuid igasugused hoogsad alad, kus on kiire liikumine ja hüppamine, ei ole veel mugavad.
Minul tuli kõigele lisaks ka täiesti müstiline nahahaigus. Mul pole kunagi nahaarsti juurde asja olnud, allergik pole ka olnud ja siis korraga tulid kehale imelikud triipjad punased punnid, mis aeg-ajalt sügelesid. Ära nad ei läinud mingite kreemide, soolavannide, õlide ja muude looduslike vahenditega. Need olid üksikud kolded jalal ja kõhul, aga segas ikkagi. Läksin lõpuks erakasse nahaarstile ja sain kohe diagnoosi, et tegemist on haruldase nahahaigusega, mille põhjust ei teata. Üks arvatav põhjus on siiski STRESS. Soovitati rohkem magada, vähem töötada ja vähem muretseda. Määrati ka hormoonkreem ja õnneks, tõesti, see mõjus kohe juba paari päevaga. Nüüd jõulude ajal tulid uued punnid ja neid tekkis üha juurde, täitsa nagu allergia juba. Käisin sama arsti juures erakas ja selgus, et sama asi, aga teine tüvi. Nüüd ähvardas arst juba haiglasse paigutamist, kui ma oma töökoormuses järeleandmisi ei tee. :) Hahaa, aga asi pole üldse ju töökoormuses.
Rääkimata sellest, et üldselt ongi immuunsus nõrgem, jäin sel aastal ka tõsiselt grippi, kuigi üldiselt ma külmetushaigustele naljalt vastuvõtlik pole.
Ostsin paar päeva tagasi omale seedrivaiguga seedriõli. Imelik, aga selle mõju on kuidagi kohe tunda - nagu hakkaks jalad ja käed surisema u pool tundi pärast õli võtmist. Juba kaks korda on nii juhtunud, see ei saa olla juhuslik.
http://netipood.siberiseeder.ee/10,seedri%C3%B5li-seedrivaiguga-5-.html
See on muidugi huivtav, ma praegu vaatan, et netipoe lehel on kirjas, et tuleb võtta vaid paar tilka korraga, pakil on aga kirjas, et 1 tl korraga. No pole siis ime, kui mul üledoosist hakkavad protsessid keres toimuma. :S