Lugege seda artiklit ning kommentaare: http://www.naine24.ee/570242/com/seksijargne-poiearritus-ei-tahenda-alati-poletikku/?t=728#k7563610
Kui selline põiepõletik pidevalt kimbutab ilma kondoomita seksi tõttu, siis proovige üht: ALATI PEALE seksi käige kõigepealt pissil (laske kasvõi pisikene sorts) ning peske kasvõi ainult puhta veega välissuguelundid puhtaks.
Uriin uhab kusejuhadest bakterid välja ning pesemine takistab uutel bakteritel sinna sattumise. Need bakterid võivad olla täiesti tavalised nahabakterid, mis lihtsalt iseärasuse tõttu põies põletikku põhjustavad.
Naine ei pruugi üldse olla lohakas hügieeni suhtes, kui aga on kalduvus põiepõletiku tekkeks, siis tuleb see peale kirglikku seksi eriti kärmelt.
Mina olin ikka väga kaua pideva põiepõletikuga hädas, aga kui enam mitte kunagi pissimise-pesemise reeglit ei eiranud, pole ka ühtegi põletikku olnud!
Muidugi tuleks eelnevalt lasta teha korralik külv perearsti juures (kui ribatest ei näita midagi, siis lausa NÕUDKE ka laborisse saatmist, mul üks perearst tegigi ainult ribateste ja alles perearsti vahetuse järgselt läks proov laborisse ja oligi tekitaja sees). Ravige oma põiepõletik korralikult kõigepealt välja ning siis järgige pissimise-pesemise reeglit. Mind aitas!
Kahju muidugi, et arst mulle seda meetodit ei õpetanud... Minu arust oleks võinud siin artiklis ka olla see mainitud.