Vahepeal läks mul jälle see nn põiepõletik ägedamaks. Nn sellepärast, et analüüsid mingit põletikku ei näita. Praegu on parem, aga päris korras ikka ei ole. Ma kahtlustan, et äkki läkski hullemaks Mylti-Gyni pärast, sest selle tulemusel läks esimestel päevadel justkui paremaks, aga siis ilmus jube seen välja. Kusjuures mul on peaaegu alati seenevastaseid looduslikke alternatiive kasutades seen hullemaks läinud, klotrimazoli ka ei taha enam kasutada, kuna paranemine on ajutine.
Ühesõnaga ma olen ikkagi järeldusele jõudnud, et kõikides minu hädades on ilmselt süüdi seen, kardetavasti isegi põiepõletikus. Praegu söön taruvaigutablette, joon palju, teen põldosjatõmmisega istevanne. Mõtlen ka homöopaadi külastamise peale.
Nüüd lugesin ühest ingliskeelsest seenefoorumist, et seent ei tohigi väga karmide meetmetega alla suruda, hakkab hullemini vastu võitlema. Isegi looduslike vahenditega tuleb kasutada samm-sammulist lähenemist. Minu seene ägenemised ongi olnud ilmselt sellega seotud, et olen kõike väga radikaalselt teinud. Näiteks lülitasin vahepeal radikaalselt menüüst välja kõik teraviljad ja piimatooted, aga seen läks selle peale väga hulluks.
Kui ma taruvaigutabletikuuri läbi teen, kavatsen proovida veel üht proovimata varianti:
http://biolatte.ee/?cid=15
Vähemalt Biolatte Madame tupekapslid tõid leevendust, aga ma kasutasin vaid ühe purgi ära, oleks pidanud ilmselt vähemalt 2 jutti ära kasutama.
Kui kellelgi on Biolatte v homöopaatiaga seenetõrjumisel kogemusi, kuulaks hea meelega. Arstide suhtes olen ma ausalt öeldes juba lootuse kaotanud.