Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Tervisemure
Pearinglus, uimasus, jõuetus, silmad rasked
 
mina siis ka 17. jaanuar 2011, kl 07.56
Mis see olla võiks?
Pea käib ringi, jube uimasus, jalgades ja kätes selline nõrkus, tahaks kogu aeg istuda või olla siis pikali, silmad on rasked ja uimased.
Olgu öeldud, et võtan AD ärevuse vastu ja rase ei ole.
 
pühak 17. jaanuar 2011, kl 09.00
Hakka Kelasin magneesium või Manninen magnesium citrate + raua lisand (iron) naistele, täisväärtuslik toit (väldi suhkruga ja toiduõlidega valmistatud toidud) kala liha riis tatar kartul porgand. Kontrolli PÕLETIKUD: nina, kurgu põletikud, mandlid. Kui kurgus kõrvetab, siis on vaja ravida maoülihappesus ja põletik, zantac (käsimüügist) veel parem Nexium (retsept). Depressiooni ei saa ravida antidepressantidega vaid pead leidma terviserikke, mis depressiooni põhjustab. Kohvi asemel joo rohelist teed, veel parem mate teed (väid panna piima juurde või rõõskkoort). Immuunsüsteemile: apteegist juurde veel c ja e vitamiin. Küüslauk või kapslid. Toitudele lisa cayanne pipart.

Muidugi võid arsti käest ka nõu küsida... aga mitte enam tema käest, kes xanaxit kirjutas. Ta on hetkel turismireisil koos teiste "arstide" ja ravimite maaletoojatega.
 
n 49 17. jaanuar 2011, kl 09.00
no minu probled,ärritun,karjun.selline pikaajaline stressamine on selliseks teind.ühtki tervet kehaorganit on kas opitud/haiged.maks läbi.liigesedDDDDDDD valutavad suure kehakaalu all.südameprobled,ärevus ja ängistushood
 
to mina siis ka 17. jaanuar 2011, kl 09.37
mis ad kasutad?
 
ilmselt 17. jaanuar 2011, kl 09.41
 
mina siis ka 17. jaanuar 2011, kl 10.01
Ma kasutan Ciraseti-see on siis põhimõtteliselt cipralex, ainult poole odavam.
 
anni321 17. jaanuar 2011, kl 20.07
soovitan masseerida oma turi läbi, seal palju olulisi akupunkte.

üks oluline - üla kaev punk - asub ca 4 cm kaelast turjalihase kõrgeimas punktis. see punkt leevendab ängi, ärrituvust, nõrkust, närvilisust ja peavalu.

siis masseeri ka kuklal koljuluu alune läbi seal kaks olulist punkti - teadvuse väravad- asuvad ca 2-3 cm keskmest mõlemal pool. nende punktide masseerimine leevendab pearinglust ärrituvust, peavalu, silmade raskust.
et saada püsivat mõju peaks masseerima iga päev hea oleks teha omale turj, kaela ja kukla massaaz. õpi see ära ja saad omale ise teha.
akupunktuurist ja erinevates ravivõimalustest saad lähemalt lugeda: http://akupunktuurcieaura.blogspot.com...
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!