Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Tervisemure
Hirmus seljavalu!!!!
 
Piia 12. september 2011, kl 15.35
Järsku hakkas jube seljavalu. Paremlt seljapoolt valutab mis läheb aina tugevamaks. Sügavalt sissehingamisel muutub talumatuks.
kAS KELLELGI ON SARNASEID PROBLEEME ESINENUD?

Ei ole kukkunud ega nikastanud, omateada ka mitte külmetanud.
 
Liisu 12. september 2011, kl 15.45
Vat just praegu mul sama probleem juba 1,5 nädalat ,arstil pole käinud ,võtsin iseenese tarkusest diclomelani olen 6tbl.- 1tbl.päevas võtnud ,aga pole midagi parem ,vanasti aitas ,aga seekord visa taanduma . Eks lähen kolmapäeval ikkagi arstile .
 
anni321 12. september 2011, kl 16.00
aastaid tagasi viis sama häda jooga juurde, soovitan kuna sain abi. kiiremaks koguseks mooduseks on aeglased puusa ringid ja enesemassaaž. lisan artikli.

http://akupunktuureu.blogspot.com/2011...

lisan lehe kus enesemassaaži uudised:
http://www.facebook.com/akupunktuur

ehk abiks
 
mees38 12. september 2011, kl 16.10
Mul olid ka seljaga probleemid. Läksin jõusaali ja hakkasin jalatõsteid ette tegema, algul läbi valu. Nädalaga oli kõik korras. Samas lõpetasin ka soola sissesöömise.
 
ehh 12. september 2011, kl 16.44
teemaalgatajal on ju roietevahelise närvi põletik. Kui asi väga hulluks pöörab, kutsu kiirabi. Teevad valuvaigistava süsti. See on valus ja vajab aega, kuid ei tapa õnneks. Hoia soojas ja valuvaigistid ja võid ju midagi peale ka möksida.
 
Triinu 13. september 2011, kl 12.23
Ka minul oli mõni aasta tagasi kohutav seljavalu, perearstilt ma abi ei saanud. Tema arvates oli selg külma saanud ja käskis fastumgeeeliga määrida. Pärast kuuajalist kannatust läksin oma raha eest närviarstile, see lasi teha vereproovi ja selgus, et seljavalu põhjuseks oli puukborrelioos.
 
nastja 13. september 2011, kl 13.31
Kui ikka sisse hingates rindkere piirkonnas valus, siis mina ka kahtlustaksin roietevaheliste närvide põletikku.
Ja esimesena prooviksin valutavat piirkonda soojas hoida, üldse rohkem paigal püsida. Valu leevendavad suukaudsed valuvaigistid ja ka igasuguste valuvaigistavate salvidega määrimine. Apteekrid oskavad aidata, need salvid on ka käsimüügis olemas. Minul endal aitas soojendav geel Deep Heat (vist kirjutati nii!).
Ega arst ka sellisel puhul muud ravi ei määra. Kahe päevaga see ei muidugi parane.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!