jan Kirjutas:
-------------------------------------------------------
> selliseid välismaiseid tutvumisportaale jagub. Dat
> ing4disabled, whispers 4 you jne. Sisestage lihtsa
> lt googlesse vastav märksõna. Muidugi seal on kõik
> välismaised, eestis oleks ka neid vaja.
Mul on olemas kuskil varufailide vahel üks veebiportaal. Ta on üsna suur ja mahukas, kuid väga ilus. Ise niiväga parandada ei oska, kuigi programeerimist õppinud. Ma võin panna soov.ee, kuulutuse, et mõni programeerija aitaks hooldada lehte ning teha midagi põnevat. Saaks hakkama, kui oleks usaldusväärseid inimesi, kes aitaks üleval hoida seda veebilehte puuetega inimeste jaoks.
Ma olen 26 aastane Psüholoogilise puudega noormees. Mul on epilepsia, kuigi ma ei mäleta, et mul kunagi oleks sellist olnud. Perearst ütleb, et kui ole veel mõju avaldanud, siis vast see kunagi ammu ära ravitud. Ta võib avaldada mõju aga ei pruugi. Olen närviline inimene, ei suuda üheskohas paigal püsida. Tahaks liikuda ja suhelda. Olen alakaaluline 50 kg 1.87 pikk umbes. Jõudu vähe, ei saa pärismehe töid teha. Ajud on, jõudu pole. Oleks hea, kui leiaks kaaslase, kes mind mõistab.
Kui keegi näeb, seda postitust ning tahab, et oleks selline puuetega tutvumise veebileht, siis palun andke mulle teada, see teema on küll väga vana, aga loodan, et keegi märkab. E-mail: vassu500@gmail.com