Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Tervisemure
hädaolukord päevadega
 
sombra 13. august 2014, kl 00.52
Tere! Lugu on siis selline et mul on päevad eksole hakkasid esmaspäeva hommikul ja reedel lähen ma soome. See pole esimene kord kui mul päevad on mul oli mingi paar nädalat tagasi esimesed päevad kestsid neli päeva neljandal lõppesid.
Olen 12 aastane ja veri tuleb pisikeste klompidena. Sooviksin et te vastaksite nendele küsimustele kommentaarides:

Kas klompidega verejooks kestab kauem kui tavaliselt?

Kas on võimalik et päevad lõppevad enne reedet?

Kas päevad kestavad inimesel alati ühe ajaga või on erinevad ajad nt üks kord on neli päeva ja järgmine kord nädal aega?

Palun vastake nendele küsimustele ma olen paanikas.
 
irooniapõõsas 13. august 2014, kl 06.37
Rahu, ainult rahu:)
Klompidega verejooks ei ei erine tavalisest, minu teada, pole vaja muretseda.
On täitsa võimalik, et päevad lõppevad sul enne reedet, seda enam, et esimesedki kestsid sul neli päeva. Ja kui ei lõppegi, siis reedeks peaks verejooks juba nii väike olema, et ei sega su reisi oluliselt.
Enamasti kestavad päevad ühel inimesel samapalju päevi. Aga igal inimesel on see aeg erinev, kel kolm päeva, kel viis, kel nädal. Kui noorel inimesel päevad alles esimesi kordi on, siis ei pruugi päevade aeg ja kestus kohe esimese-teise korraga paika jääda. Noor organism vajab ka uue asjaga kohanemisaega ja nii võib sul minna isegi aastake, enne kui kõik paika loksub. Ja isegi hilisemas elus võib ette tulla, et stress, haigused, lapse sünd jms mõjutab päevade kestust ja olekust.
Edu sulle:)
 
mirri 14. august 2014, kl 20.31
Paanikaks pole tõesti põhjust kuigi mõistan ka põhjust.Klombid on normaalne nähtus ja eelvastajaga olen nõus...tavaliselt on päevade kestus tõesti inimesel sarnane...minul nt seitse päeva ja lisaks veel 2 päeva määrib.Pealegi on mul nii,et üle korra tuleb nagu rohkem verd ja ka valutab rohkem. See on naiste saatus ja sellega tuleb harjuda ning leppida :) Tee rahulikult reisiplaane ja ära muretse liialt!
 
N50+ 15. august 2014, kl 20.38
Minul kestsid päevad 5 päeva ja pärast seda veel määris 1-2 päeva. Päevade kestvus on väga individuaalne ja võib ka samal naisel olla mõnel korral tavalisest erineva pikkusega.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!