Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Tervisemure
Ad-st
 
Mures 05. märts 2016, kl 10.38
Tere!Küsimus,kas ad kõrvalnähuks võib olla nahal põletuse tunne
Olen võtnud nädal aega,veerandi tableti koguses,et organismi harjutada,kuid 8 päval hakkas vastu hommikut selg turjal ja õlad ning käsivarred kuumama,tulitama.Väga jube tunne.Ad on paroxetini toimeainega-Arketis,sama nagu Seroxat.Nüüd ei teagi kas see on mormaalne,et selline reaktsioon rohule või see ei sobi minule
Palungi abi,kes oskaks öelda.Tänan!
P.S!Diagnoosiks on ärevushäire ja depressioon
 
kullerkupp 05. märts 2016, kl 11.30
võib ju rohuga seotud olla kuid ei pruugi. mul on nahal periooditi samane põletustunne, ilma, et mingeid ravimeid tarvitaksin. käisin sellega ka neuroloogi juures kuid ta ei osanud midagi öelda. ärevuse ja depressiooniga võib muidugi seos olla, sest need tekitavad kõikvõimalikke reaktsioone ja sümptomeid
 
Mures 05. märts 2016, kl 11.44
Minul hakkas see just kui hakkasin AD-d võtma.Seepärast seostan seda rohuga ja ei tea kas see läheb üle või tuleb võtmine järgi jätta.See nii piin ja võomatu tunne.Kuidas sellega olla saate ja arst ka Teid ei aidanud,kurb.Varem pole minul ärevus sellist sümptomit välja löönud aga nüüd...?
 
nii suur mure 05. märts 2016, kl 11.46
no miks sa ometi arstiga sellest ei räägi?
 
ilmselt 05. märts 2016, kl 12.34
sellepärast, et arst ei oma isiklikke kogemusi ega pole ka niiöelda näpu otsast võtta.mõistan "mures" täielikult, sest peale kõige muu ei taha arstid ravimite kõrvaltoimest kuuldagi.tavaline vastus kaebustele on-see on mõne teise, teie poolt manustatava ravimi kõrvaltoime...või-oodake, läheb üle! või veel jaburam, kuid sagedane vale-"ise võtan ka, minul küll pole!" kõike seda kuulddud, sellepärast inimesed siit nõu küsivadki.ja veel arvan, et need inimesed, kel pole mingeid kogemusi samal teemal jagada, olgu täitsa kuss ja näägutagu oma mehe(naise) kallal, sest sihuke näägutamine teeb küsijal mure suuremaks.mitte ei aita, nagu ta loodab!
 
Mures 05. märts 2016, kl 12.36
Arstiga on nii,et vastuvõtt alles kuu aja pärast,s.t tagasi kutsus siis ning vahepeal ei saa küsida ka.
Kui oleks võimalus siis küsiks loomulikult arstilt.
 
to Mure 05. märts 2016, kl 21.22
Mina võtan juba 2 aastat seroxati. Mina olen tundnud vahel kuumatunnet peas. Sageli vaevab mind väsimus ja energiapuudus, silmades on ka selline imelik unine tunne, et tahaks silmad kinni panna ja magada.
 
Doc_who 07. märts 2016, kl 00.34
Aropax, Brisdelle, Deroxat, Paxil, Pexeva, Paxtine, Paxetin, Paroxat, Paraxyl, Sereupin and Seroxat, Rexetin , , , , , sama saast kõik.
kindlasti, enne ei olnud, nüüd on?
Kilpnääre? Vitamiine tarbid? Mõnest vitamiinist tekib kuumatunne, aga põletus ec.elobot.eu/img/i997.jpg on liig mis liig. Hea, et veel nahk punaseks ei ole läinud, veel, sh nägu! Sama hea kui keeva veega üle kallatud saama. Usu mind, naha maha jahtumine võtab väga kaua aega, mitte tunnid vaid kuud.
Hea kui seda ei tarvitata edasi.

Diagnoosiks on ärevushäire ja depressioon, täitsa tavaline lihtne diagnoos igaühele, millest see tekkis? Kas mitme lapse ema, kes ei maga, raha probleemid, tervis veab alt, laste probleemid, pidev väsimus, sest töötan 24/7. Kas ravim aitab nende vastu? Ma leian, et mitte.
Viltu küll, kui kergekäeliselt nn ''psühhiaatrid'' ravimeid välja kirjutavad sh kõrvaltoimetest ei räägita.

Arstilt ei saa küsida? Viltu see pole mingi arst vaid moneymaker! Nii nad teevadki, kui tagasi lähed oled jub omadega läbi ehk konksu otsas. Ja nii tarvitadki ravimeid aastakümneid.

Kas tevist oled kontrollinud muus osas, sh vitamiine?

n early 2004, GSK agreed to settle charges of consumer fraud for $2.5 million. The legal discovery process also uncovered evidence of deliberate, systematic suppression of unfavorable Paxil research results. One of GSK's internal documents had said, "It would be commercially unacceptable to include a statement that efficacy [in children] had not been demonstrated, as this would undermine the profile of paroxetine".

In 2012 the U.S. Justice Department announced that GSK had agreed to plead guilty and pay a $3 billion fine, in part for promoting the use of Paxil for children.
 
Aga 07. märts 2016, kl 18.21
Viimane vastaja,millega siis ravida depressiooni ja paanikahäiret,kui ise enam haigusega hakkama ei saa.Ootan kogemusi.
 
to: aga 07. märts 2016, kl 19.23
Minule aitab Lyrica, tarvitan juba 6 kuud, pole mingeid kõrvalmõjusid.Hea uni peale kauba veel. Arst soovitas veel umbes 6 kuud kasutada ja siis umbse 3 kuu jooksul neist vabaneda.
Muidu ei saaks üldse kooli kõrval veel tööd teha.
 
Doc_who 10. märts 2016, kl 12.54
Aga Kirjutas:
-------------------------------------------------------
> Viimane vastaja,millega siis ravida depressiooni j
> a paanikahäiret,kui ise enam haigusega hakkama ei
> saa.Ootan kogemusi.

Hakkame lahkama.
Kus kohast vaimsed probleemid hakkavad? Räägitakse, et ajus puudub ja on tasakaalust väljas serotoniin. Millega Psühhiaatrid mõõdavad Serotoniini taset? Tehku analüüs ja mõõtku Serotoniini taset! Miks nad ei tee analüüse, et veenduda Serotooni langusel? Silmaga? Vaatavad ajju? Selgetnägijad? Tujust? Mul on 101 probleemi ja tuju sel hetkel väga pask, Serotoniini langus? Söön vähe, magan vähe, töötan pikad päevad. Lapsed kandseldada, liiklus tihe, presendatsioonid jne. Kas ravim ravib kõik probleemid? Ei!
Mille kuradi pärast lähen ja hakkan ennast mürgitama?

Kus kohast aju toiteined saab? Täpselt, SOOLESTIKUST, SEROTONIIN 90% GI TRAKTIST!

LASKE ENDA SOOLTEL PUHATA JA TAASTUDA!
http://drkarenwolfe.org/wp-content/uploads...
https://s-media-cache-ak0.pinimg.com/736x...

Enamus on SEROTONIINiga seotud ehk igas ravimis on SSRI sees, vahet ei ole millise haiguse jaoks kasutad, lihtsalt dooside vahe.

Kui soolestikuga on probleeme, mida silmaga ega analüüsidega ei märka, siis järeldadatakse, et on ajus probleeme. Tegelikult on probleem soolestikuga ja tuleb soolestik, seedimine korda saada!
1. Mida süüakse, kui tihti, mida tihedamini seda parem. Vähem loomset, rohkem taimset 20/80% veel parem 100% taimne halva tervise korral.
2. Rasvane toit unustage ära sh praetoidud.
3.Vesi PH 7, magamine, treening, loodus (mets), vaikus,
4.Seedelundkonna happlisus.
5. Ravimid, milliseid tarvitate, võimalusel vähendage, või jätke tarbimata sh beebipillid, kondoom on ka.
6. Antidepressandid ärritavad soolestikku, magu väga tugevalt. Tekib reflux, veritsus, sooleseintesse augud SH kasvajate, vähivormide teke.
7. Õppige ennast tundma, mitte laske võõral inimesel end tunda.
8.Tasakaal sh vitamiinid, mineraalid, kas puudu või ülearu. Hea kui saab enamus vitamiinide taset kontrollida.
9. Toksilisus. Mõned kalad sisaldavad palju elavhõbetat, mille järel esineb mürgisust ja tevise sh vaimse halvenemist.
10. Te lähete arsti jurde keda te ei tunnegi. Nagu ühiskonnas kombeks, peaks olema arstil hea staatus, usaldatav, inimesi aitav, raviv. Kas ikka on? Kõigi kohta ei saa öelda. Õnneks on Inimesi siin Maailmas veel.
11. Sööge Vitamiine (C, D, B, B12, E jne), Mineraale maksimaalses kogustes ja pidage vahet. Uurige, lugege. Vitamiinil ja vitamiinil on vahe, nagu arstil ja arstil on vahe. Üks hea, teine halb. Kes teenib patisendi huve, kes enda huve.
12. Kõik võtab aega, keha tahab puhkust, seda peab lubama. Kahjuks peame Riigi heaks olema oravad rattas ja imetablett varnast kohe võtta. Lõpptulemus?
13. Nutke kuidas jaksate, kõige parem, tugevam viis lihaseid ja pinget maandada. Vaimsel langusel keha reageeribki nii. Pidev nutt, sest keha on pinges. Nüüd võtate imetabletti ja mõtlete, et saite korda, kahjuks, ei. Tablett lööb segamini loomulikud reakstsioonid, mis peaks keha lõdvestama ja taastama. Nüüd jooksete igal korral imetabletti tarbima.
14. Miks Antidepressantide tarbimisel tervis halveneb? Miks seksuaalne huvi väheneb? Miks libiido langeb. Miks peenis ei jäigastu enam? Serotoniin mõjutab kõiki sh soolestikku ja tarvitamisel peaks nagu korras olema? Miks on ja tekib vastupidine olukord?
15. SEE ON PUHAS ÄRI!, MILLES KÕIK KASU LÕIKAVAD JA VAIKIVAD NAGU HAUD! HAIGLATES TEHAKSE KOOSTÖÖD AMETNIKEGA JA LEPITAKSE KOKKU KÕIGES, ET KAITSTA ARSTI TULU HUVE ISEGI SIIS KUI INIMENE SUREB VõI SAAB RASKE TERVISKAHJUSTUSE OSALISEKS! Keegi ei ole huvitatud äri sulgemisest! Psühhiaatrid valetavad, et enda äri kaitsta!
16. Psühhiaatrid ei räägi Antidepresantide kõrvaltoimetest, vaid vaikivad maha, mis on kuritegu.
17. On looduslikke aineid, millest ammutada Serotoniini!
18. Lõpetage Endite mürgitamine!
19. HAIGLATESSE KOHSUTLIKUD VIDEOKAAMERAD!
20. Taastumine võtab aega, leidke see!
 
Doc_who 10. märts 2016, kl 16.30
Doc_who Kirjutas:
-------------------------------------------------------
> Aga Kirjutas:
> ---------------------------------
> ----------------------
> > Viimane vastaja,milleg
> a siis ravida depressiooni j
> > a paanikahäiret,
> kui ise enam haigusega hakkama ei
> > saa.Ootan
> kogemusi.
>


We found he had severe deficiencies of vitamin B12, B6, and folate. After we gave him back those essential brain nutrients, he called me to thank me. Last year was the first year he could remember feeling happy and free of depression.

These are just a few of the dozens of things that can cause depression.

The roots of depression are found in the 7 keys to UltraWelless and the 7 fundamental underlying imbalances that trigger the body to malfunction. Taking antidepressants is not the answer to our looming mental health epidemic. The real cure lies in rebalancing the underlying systems in your body that are at the root of all healthy and illness.

Here are a few things you can do to start treating your depression today.

7 Steps to Treat Depression without Drugs

1. Try an anti-inflammatory elimination diet that gets rid of common food allergens. As I mentioned above, food allergies and the resultant inflammation have been connected with depression and other mood disorders.

2. Check for hypothyroidism. This unrecognized epidemic is a leading cause of depression. Make sure to have thorough thyroid exam if you are depressed.

3. Take vitamin D. Deficiency in this essential vitamin can lead to depression. Supplement with at least 2,000 to 5,000 IU of vitamin D3 a day.

4. Take omega-3 fats. Your brain is made of up this fat, and deficiency can lead to a host of problems. Supplement with 1,000 to 2,000 mg of purified fish
oil a day.

5. Take adequate B12 (1,000 micrograms, or mcg, a day), B6 (25 mg) and folic acid (800 mcg). These vitamins are critical for metabolizing homocysteine, which can play a factor in depression.

6. Get checked for mercury. Heavy metal toxicity has been correlated with depression and other mood and neurological problems. !

7. Exercise vigorously five times a week for 30 minutes. This increases levels of BDNF, a natural antidepressant in your brain.

Overcoming depression is an important step toward lifelong vibrant health. These are just of few of the easiest and most effective things you can do to treat depression. But there are even more, which you can address by simply working through the 7 Keys to UltraWellness.

Now I'd like to hear from you...

Have you been diagnosed with depression?

How have antidepressants worked for you?

Do you plan to try any of the approaches mentioned here?

Please let me know your thoughts

To your good health,

Mark Hyman, M.D.


[7 Steps depressiooni ilma Narkootikumide

1. Püüa põletikuvastane kõrvaldamiseks dieet, mis läheb lahti ühise toidu allergeenid. Nagu ma eespool mainitud, toiduallergiate ja saadud põletiku on seotud depressiooni ja teiste meeleoluhäirete.

2. Kontrollige, hüpotüreoidismi. See tundmatu epideemia on juhtiv põhjustada depressiooni. Veenduge, et on põhjalik kilpnäärme eksam Kui teil on depressioon.

3. Võtke vitamiini vaegus selle olulise vitamiini võib põhjustada depressiooni. Kaasanne vähemalt 2000 kuni 5000 IU D3-vitamiini päevas.

4. Võtke omega-3 rasvu. Teie aju on valmistatud up see rasva ja puudus võib viia mitmeid probleeme. Täiendus 1000 kuni 2000 mg puhastatud kala
naftat päevas.

5. Võtta piisava B12 (1000 mikrogrammi või mcg, päevas), B6 ​​(25 mg) ja foolhapet (800 mcg). Need vitamiinid on kriitilise metabolisatsiooni homotsüsteiini, mis võivad mängida tegur depressiooni.

6. siia kontrollida elavhõbedat. Raskemetallide mürgistuse on korrelatsioonis depressiooni ja teiste tuju ja neuroloogilised probleemid. !

7. Harjutus jõuliselt viis korda nädalas 30 minutit. See suurendab tase BDNF, looduslik antidepressant oma aju.

Ületades depressioon on oluline samm elukestva elavat tervisele. Need on vaid vähesed lihtsaim ja efektiivseim asju, mida saate teha, et depressiooni raviks. Kuid on veel, mida saab lahendada lihtsalt töötab läbi 7 Võtmed UltraWellness.]
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!