Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Tervisemure
AD mõju
 
' 21. jaanuar 2017, kl 09.49
milliseid AD-sid olete kasutanud?
 
Mirjam 21. jaanuar 2017, kl 10.03
Ajakirjas Archives of Sexual Behavior avaldati uuring, milles tõestati, et mida kauem on naine seksita, seda suurem depressioon tal tekib. See pole aga vaid seksipuudus, mis naise tuju mõjutab - nimelt leidsid teadlased, et spermas on toimeaineid (melatoniini, serotoniini ja oksütotsiini), mille puudus naise organismis mõjub laastavalt tema mõistusele. Inimesed, kes hoidusid seksist, said stressirohketes olukordades (nagu rahva ees kõnelemine) kehvemini hakkama kui need, kes olid olnud vahekorras vähemalt ühe korra viimase kahe päeva jooksul. Seksi ajal vallanduvad ajus kemikaalid, mis aitavad pingeolukordades paremini rahu säilitada.
Niisiis, maailma parim AD on igapäevane seks.
 
adddd 21. jaanuar 2017, kl 10.50
Zolofti 50 mg aga plaanin anafranili peale üle minna.
 
to Mirjam 21. jaanuar 2017, kl 11.07
spermas on serontoniin???

kas teie pead on peksut raudlatiga?
 
irww 21. jaanuar 2017, kl 11.36
Siin foorumis saab ikka selliseid "pärleid" lugeda, mida mujalt ei leia.DDDDD
Ilmselgelt on Mirjami näol tegemist mehega, kel naiste hulgas lööki ei ole ja kes üritab naisi seksima meelitada.
Serotoniin:
Umbes 90% kogu inimkeha serotoniinist paikneb enterokromafiini rakkudes soolestikus, kus seda kasutatakse toidu liikumise reguleerimiseks.

Huvitav, millist kehaosa mees-mirjamil serotoniin liigutab?
Seks ja serotoniin on meestel omavahel seotud.
 
murjam 21. jaanuar 2017, kl 11.53
tutvusringkonnas mõned inimesed tarvitavad cipralexi
ja just originaali
on vist aidanud
 
Keemia 21. jaanuar 2017, kl 12.05
Võõrutan praegu Paroxetini. Aitas rahustite sõltuvusest lahti saada.
 
maniila 21. jaanuar 2017, kl 12.57
Serotoniin tekitab head tuju ja rahulolutunnet, reguleerib söögiisu ja und ning ka niisuguseid emotsioone nagu hirm, rahutus, närvilisus jne. Serotoniinipuuduse korral muutub inimene kergemini ärrituvaks ja agressiivseks. Ka depressiooni korral on serotoniinitase tugevalt langenud.
ISBN 9789949383191
ILMUMISAASTA 2015
KEEL eestikeelne
FORMAAT Pehmekaaneline
LEHEKÜLGI 34 lk
MÕÕT 210x143x3 (mm)
KIRJASTUS TARTU ÜLIKOOLI KIRJASTUS
LISAMISE AEG: 30.04.2016
 
heeringahaisustele 21. jaanuar 2017, kl 15.25
Serotoniin paneb inimese armastusse uskuma


Kevadel käsikäes jalutavad paarid võivad üksikud inimesed nukraks muuta. Kuivõrd lähedaseks ja romantiliseks me teiste inimeste suhteid hindame, sõltub Oxfordi ülikooli uuringu põhjal ajus toimuvatest keemilistest protsessidest.
Ajakirjas Biological Psychiatry ilmunud artiklis annavad närviteadlased ülevaate katseseeriast, mis tehti tervete vabatahtlikega. Uurijad alandasid katseisikute kehas närvisüsteemis virgatsaine serotoniini taset ning palusid neil seejärel hinnata lähisuhteid kujutavaid fotosid. Inimesed, kel serotoniini hulk kehas oli vähenenud, hindasid neile vaatamiseks pakutud paaride romantilisi suhted nõrgemateks kui kontrollgrupp, kelle kehas oli serotoniini tavapärasel hulgal.
Serotoniinitaseme alandamiseks manipuleerisid uurijad katseisikute kehas aminohappe trüptofaani hulgaga. Trüptofaan on oluline tooraine, millest inimese keha serotoniini toodab. Katseisikute grupid said erineva aminohapete sisaldusega joogisegu. Seejärel paluti neil hinnata paarikeste fotosid. Katsealuste hinnagud peegeldasid hästi kehas serotoniinitasemega juhtunud muutusi.
"Serotoniin mõjutab inimeste käitumist, samuti mängib see olulist rolli depressiooni tekkimise juures,"selgitas uurimisrühma juht professor Robert Rogers. Professori sõnul huvitas teda just see, kuidas võib serotoniin mõjutada hinnanguid teiste inimeste lähisuhetele.
Oxfordi uurijate avastus tuletab meile meelde, et mõnikord muudavad inimese suhtlemist tegurid, mis pole tahte kontrolli all. Serotoniini uus roll uurijaid siiski ei hämmasta – depressiooni puhul on seda ainet ajus väga vähe ning masendunutel tekivad tihti probleemid lähisuhetega.
Tugev sotsiaalvõrgustik ja korras paarielu aitavad säilitada vaimset tasakaalu ning kiiremini paraneda psühhiaatrilistest haigustest, seetõttu on oluline tunda aineid, mil oma osa meeleolu kujundamisel.
 
see on äri 21. jaanuar 2017, kl 16.41
et raha lollidelt saada, need AD ravimid ei aita
 
Oli kord 21. jaanuar 2017, kl 17.06
Mul on 2 sugulast AD-de tõttu teise ilma kolinud. Vabatahtlikult. Pärast "õnnestunud ravi" lõppu. Lihtsalt salaja tegid omale otsa peale. Siinkohal ei tahaks märkida, kuidas. Pigem ikka püüda psühhteraapiaga kui tabletiga asja korrastada. Ravi kestis mitmeid aastaid.
 
see 22. jaanuar 2017, kl 18.56
see on selgelt kirjas tablettidega kaasa antud paberil, et üks kõrvalmõju võib olla, et inimene teeb enesetapu

kas on olemas reaalselt mõni inimene keda need tabletid on aidanud?
 
adddd 22. jaanuar 2017, kl 20.28
sotsiaalfoobia vastu päris head
 
naine 55 22. jaanuar 2017, kl 21.37
Huvitav, kuidas serotoniinitaset mõõta saab. Kui üldse saab. Sel juhul oleks ju asi lihtsam ja AD-de tarbimine väheneks tunduvalt.
 
adddd 22. jaanuar 2017, kl 21.53
tegelikult pole isegi teada, kas depressioon tekib serotoniini vähesusest.
 
Kreisid päevad 23. jaanuar 2017, kl 00.45
http://textuploader.com/58xic
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!