Toitumisest võimalik, et ka, aga selle toitumise muutmisega võiks ettevaatlik olla kui liiga järsku menüüd muuta. Vahepeal sõin ainult toortaimi, jõin aluselist vett, et mürke organismist välja saada. Midagi muud süüa ei julgenud. Poes hakkasin vaatama pakendil olevaid kirju ja midagi ei leidnud süüa mis sobilik oleks. Lisaks panin kirja igat söögi mida millal sõin. Kas just sellest, aga peale seda hakkasin kiirsti kaalu kaotama ja tekkisid iiveldused, pearinglused, energiat polnud, püsti seista ei jõudnud. Vererõhk läks 165/105 pulss 105. Vererõhku mõõtsin, vaat, et iga 5 minuti järgi. Kaasnesid stressamised jne.
Kõike seda hakkasin tegema sest mul ka kõrvadega probleem, praeguseks umbes 10 kuud. Kõrvus algus vilises kõrge tooniliselt, vahepeal sirisesid nagu rohutirtsud, nüüd sisiseb-susiseb. Samas peas, pealaes, mõnikord kuklas nagu kuuleks seda. Öösel olen justkui kuulnud ka peas põrisemist.
Neid kõiki hääli kuuleb erineva tugevustega. Öösel mõnikord magama ei jää. Kui jääb magama, siis iga keeramisega ärkab, siis juhtub nagu keegi kõrval ketaslõikuriga lõikab rauda. Mõnikord ärevushäired, süda hakkab kloppima. Rõõmu ei tunne.
Mõnikord on talutav olla, siis jälle tulevad mõtted, et elada ei taha. Kas lähen kuuri või valin kuuri kõrval oleva õunapuu selle tarbeks. Ise ka imestan kui kergelt sellised mõtted võivad tulla.
Perearsti juures käisin, siis kui veel ainult vilises. Arvas, et ehk läheb üle. Kõrva arsti juure ei saatnud. Mõni kuu hiljem läksin uuesti, et saaks saatekirja kõrvaarsti juurde. Siis 2 kuud järjekorda. Seal tehti kuulmistest. Sellega oli korras va need kõrged helid mis kõrvus on. Öeldi, et kõrvades probleemi pole. Ka ei tea kuidas end aidata. Ilmselt ise mõelda ei oska. Olen lugema hakanud Luule Viilma raamatuid. Ainult lugemisest ei piisa, vaid ka selle õpetuse järgi tegeleda. Mul ilmselt pobleem on kõrvade vahel, ehk vaja mõtteid ja eluviisi kuidagi muuta, aga kuidas.