Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Tervisemure
kuidas leida meest
 
noor naiivitar 04. detsember 2001, kl 13.32
Vat see küsimus vaeva mind juba pikemat aega. Mida teha, et leida kedagi? Siiani pole veel ükski tõsisemalt huvi tundnud, aga olen juba üle 20ne. JA oma arust just kirvenägu ei ole. Siit rubriigist lugedes - kas olete kõik iludused või - enamusel juba mitmes mees käsil, armukesi pealekauba.
 
helen 04. detsember 2001, kl 13.40
ära ole kurb- selleks ei pea ilus olema, et meest leida-
vaid huvitav.
millega sa näiteks vabal ajal tegeled/käid, oled?
kellega sa seda tavaliselt teed?
 
n25 04. detsember 2001, kl 13.56
Ei taha reklaamida - lihtsalt räägin oma kogemusi.
Mul pole mitut meest (1 ja ainuke). Kuni temani polnud ühtki suhet (ei pikka ega lühikest), kuna olen selline naine, kelle ees mehed nagu hirmu tunnevad (vähemalt nii tundub). Aga kust ma siis TEMA leidin? Jutukast! Ja olen õnnelik ja treime vaikselt abieluplaane. Vaat kuidas võib tänapäeva elus juhtuda.
 
chameleon 04. detsember 2001, kl 14.03
n25
Kas sa ainult ise arvad, et mehed sinu ees hirmu tunevad, või on mõni sulle seda ka tunnistanud?
 
n25 04. detsember 2001, kl 14.12
chameleon
Näkku pole öeldud, aga ........... Kui ma ülikooli tulin (ja olin), siis olin ma meie kursusel üks nn enam ajudega. Kuigi tegemist oli mehise alaga. Ja kui mõni noormees palus midagi mu sõbrannadel aidata vms ja nemad juhendasid neid minu juurde, siis ............... siis ütlesid needsamas poisid-noormehed, et nad ei julge.

See oli vaid 1 näide minu kõrvadeni jõudnud juhtumist.
 
chameleon 04. detsember 2001, kl 14.34
n25
Oeh! Nuta või naera!
Loe nagu enda elu. Aga minule on korra ka üks väga hea sõber tunnistanud, et kui ta mind ei tunneks, siis ega ei julgeks juttu tegema tulla küll.
Ja ometi olen enda meelest küll normaalselt sõbraliku olekuga. Kartma peaks mind siis, kui juba suu lahti teen. :)
Aga ometi see on nii.

noor naiivitar
Ma tean, et see ei ole mingi lohutus, et oled alles noor ja küll jõuab jne. Mäletan, kuidas ise istusin lohutamatuna juba 15 aastasena kodus ja nukrutsesin, et enamusel klassiõdedel on iga nädal uus austaja ja aina kuuleb jutte "tollega ma enam ei käi, nüüd käin sellega...".
Ja nõu anda ei oska vist suurt keegi. Kellel tutvumistega probleeme ei ole, ei kujuta ette, mis põhjusel kena neiu ei leia endale austajat. Teised aga saavad probleemist aru, kuid olles ise sama murega, ei oska midagi soovitada. Kui oskaks, ei mõlgutaks ju samu mõtteid.
Aga kui keegi arvab, et kindlat retsepti teaks, siis ootaks huviga isegi. :)
 
k 04. detsember 2001, kl 14.36
chameleon, aga miks siis peab kartma, kui suu lahti teed? Ega selle kivi all mõni vähk pole?
 
chameleon 04. detsember 2001, kl 14.47
k
No seda ütlesin ma natuke naljaga, aga olen pisut liiga siiras ja ehk liiga otsekohese ütlemisega. Ma ei ütle, et seda kartma peab, aga paljud kardavad ju sellist liiga avalat juttu. :)
Kuid 99% 100-st ei saa seda teadagi, sest nad lihtsalt ei julge mulle läheneda.
 
n25 04. detsember 2001, kl 14.50
chameleon
Sama siin :))) Ja ´paljud ei saa aru ka lõõpimisest, mida mina armastan teha. Siit ka mittearusaamised.
 
chameleon 04. detsember 2001, kl 15.01
Oh, lõõpimisest püüan hoopis hoiduda, sest kui sinna veel natuke irooniat peaks sattuma, siis on inimesed vuhh-vuhh kadunud.
Ai, tegelt ei ole kah. Kui ikka inimene on südame rindu võtnud ja ligi astund, või sattunud kuidagi sunniviisiliselt minuga ninapidi kokku, siis mõne aja pärast öeldakse, et sa oled ikka üks lahe kuju küll...
Seda aga, et keegi aga nii lähedale juhtuks, juhtub nii harva.
 
Pipa 04. detsember 2001, kl 15.14
Meeldib kord aastas juuxevärvi vahetada ja minu tähelepanek on selline
sinakasmustadega oled nagu paaria(jõllitataxe eemalt ja lähenetaxe läbi sõbranna a la kas see neiu tulex minuga tantsima?) positiivne faktor on aga see et filtreerib tühikargajad ja pleiboid
punastega lähed hästi peale nii häbelikele intellektuaalidele kui ka enesekindlatele moosijatele
no aga blondiinina kvantiteedi üle küll kurtma ei pea, kvaliteet jääb aga nirux, see-eest on nalja nabani, igav ei hakka...
Seda juttu palux võtta huumoriga, kuigi pisuke tõetera on tal sees kah.
 
Yks arvamus 04. detsember 2001, kl 16.50
Taiesti m6ttetu on meest otsida Eestist, eriti kui oled yle 22. Kui loodad kunagi peret luua ja lapsi saada, siis suuna oma pilk valismaale, kindlat riiki ei oska pakkuda. Mina isiklikult olin 30-ne ja eesti meestes taielikult pettunud, kolisin USAsse ja nyyd olen 6nnelikus abielus ning ootan esimest last.
S6branna kolis Rootsi, samuti 6nnelikus abielus ja sai hiljuti emaks.
 
Yks kysimus 04. detsember 2001, kl 17.40
arvamusele. Kas välismaalt saab väliseestlasi või peab välismaalasega leppima? tglt tahaks ikka eestlast.
 
kullatükk 04. detsember 2001, kl 18.37
Olen arvamusel, et kui liiga palju oma välimusele rõhku pannakse ja selle puuduste pärast pead vaevatakse, seda vähem mehed Sind tähele panevad. Kui ennast kübetki ei suuda armastada, siis ei hakka ka keegi teine seda tegema. Ilu tuleb ikka seestpoolt ja sellega kaasneb ka sära, mis paistab kaugele, kaugele. See välismaalt meheleidmine nüüd küll ainuke variant ei ole. Olin ise aastaid välismaal abielus ja ei ütleks, et seal see mehe leidmine kergem oleks. Kuid siiski täheldasin , et eesti naised läksid teispool piiri nagu soe sai. Aga sealsed mehed polnud küll meie naiste väärilised. Aga kui tõesti inimese jaoks vahet pole ja tähtis on vaid kõik muu kui vaimne klapp, siis põruta kohe piiri taha. Ega need välismaa mehed ka eesti naisi eriti muul põhjusel ei vahi, kui et omad neid eriti ei taha.
ps. leidub erandeid.
 
huvi 04. detsember 2001, kl 18.38
kuidas neile välismaa meestele silma ka jääda, minna lapsehoidjaks? Mulle tundub et eks mehi ole igasuguseid nii siin kui ,aga lihtsalt mind on see meie masendunud ühiskond ära tüüdanud.
 
emily 04. detsember 2001, kl 18.43
Välimus pole tõesti kõige olulisem, aga ka mitte täiesti tähtsusetu. Tean, sest ise olin teismeliseeas inetu pardipoja moodi, kodustel põhjustel. kui sain võimaluse oma välimuse eest rohkem hoolitseda ja õppisin seda tegema, hakkasin ka rohkem meeste pilke tõmbama. Välimus on oluline just esmase kontakti saavutamiseks, et sõna otseses mõttes pilgu püüdmiseks.
Ja veel olen märganud, et kui mehi pole, pole üldse, ja kui on, siis jahivad sind korraga mitu. Võibolla oli asi ka selles, et esimene boyfriend keppis mind poole aastaga kümme kilo kergemaks. Sry, et ropusti kõlab, aga tõsi.
 
kullatükk 04. detsember 2001, kl 19.17
Kui tõesti tahad niiväga välismaalasele saada, siis pead ka selle riigi keelt ja kultuuri veidi tundma õppima. See, kui pilk maas vaikselt loodad, et äkki su tagasihoidlik olek sealsetele onudele vaheldust pakub(seal on naised hoopis sõnakamad), siis võidki jääda ootama. Üldiselt on põhjamaa mehed üsnagi tüdinenud hüper-super-feministlikest naistest. Samas ei taha nad ka täiesti nurkasurutud kodukana. Eesti naised jäävad sinna kuskile vahepeale. Olegi see, kes sa muidu oled. Teesklemata. See meeldib kõigile rohkem ja hiljem, kui asi juba tõsisem on, siis ei pea ennast pingutama, et suuta olla sama võlts kui alguses. Aga oma kogemustest ikkagi rõhutan, et eesti mees pakub pikas perspektiivis rohkem pinget.
Kui mõnel välismaal elaval tädil on vastuväiteid, siis palun need lagedale tuua. Põhjendage ka oma seisukohti.
 
tsinna 04. detsember 2001, kl 20.17
Katsuge ikka teemas püsida või avage siis juba uus teema näit: eesti mees versus välismaa mees. Aga siin palub tütarlaps abi, kuidas apetiitsemaks muutuda.
 
chameleon 05. detsember 2001, kl 10.17
Ühel minu sõbranna pahandab minuga tihti, et miks ma inimestele rohkem otsa ei vaata jne. No aga tema mõistes tähendab see otsa vaatamine tegelikult ripsmete plaksutamist ja edvistavalt silmade volksutamist... Pole ka ime, et meestele selline tsirkus silma torkab. Temal tuleb see muidugi kuidagi loomutruult välja. Aga minule selline karjuvalt avalik flirt omane ei ole ja pole ju siis ka mõtet kunstlikult ponnistada.
Pealegi oleks mul soov, et meesterahvas tunneks minu vastu huvi ilma et ma mingite signaal-lipukestega lolliks vehkima peaksin.
Selline, kelllele hirmsasti signaliseerima peab, jookseb ju juba ülehomme järgmise juurde, kes kõvemini ja eredama lipukesega võimleb. :)
 
mari 05. detsember 2001, kl 10.31
Mehe nina all peab ka siis pidevalt signaal-lipukesega vehkima, kui temaga juba aastaid koos oled elanud. Või peaks ütlena- iseäranis siis. No naiselike võludega ahvatlemine pole ju midagi halba - see ongi see salarelv, mis isaseid ligi meelitab.
"Pealegi oleks mul soov, et meesterahvas tunneks minu vastu huvi ilma et ma mingite signaal-lipukestega lolliks vehkima peaksin."
Aga kulla chameleon, see meesterahveste huvi tuleb ju kuidagi äratada et siis saaks neile ka oma hingemaailma teed juhatada. Kuidas sina siis meestes (võõrastes, esmakohtumisel) huvi äratad kui mitte oma välimuse-käitumisega? (palun, ära võta seda solvamisena, tahan lihtsalt teada)
 
n25 05. detsember 2001, kl 10.32
Lugesin kõiki eelnevaid kommentaare ja püüdsin midagi kokku panna.

Mida peab siis tegema? Olema loomulik, kuid muutma ennast; kolima välismaale; armastama ennast; ei tasuks olla otsekohene, vaid pigem nn avastamiseallikas.

Sedasi siis. Tundub täiesti mõistlik (mina isiklikult püüan sellest kolimisest siiski hoiduda, aga see olen lihtsalt mina).
 
n25 05. detsember 2001, kl 10.37
mari - ma ei ole küll see, kellelt küsisid, aga kuna olen chameleoniga selles suhtes kuidagi ühel lainel, siis julgesin vastata.

Kui tegemist on mitte väga naiseliku naisega (nagu mina näiteks), siis sellisele ei ole kuidagi sobilik igasugu vonksutamised jms. Mina püüan lihtsalt naeratada ja olla lõbus ning seda kohtumisel nii meeste kui naistega (esmakohtumisel pole ma kunagi inimest vaadates mõelnud, et voh nüüd võtame rajalt maha - seega on nii naine kui mees lihtsalt inimene). Aga selline (oi .... vaata mind) ei lähe mitte. Ehk see ongi minusuguste viga, aga mina olen juba selline!
 
Kiisu 05. detsember 2001, kl 10.44
Olen nüüd varsti 26 saamas ja see va meeste asi on suht selgeks saanud.

Kui oled paks ja / või inetu, siis Eestis sind normaalsed (paha sõna. noh, jõukamad, ettevõtlikumad, sportlikumad, huvitavamad) mehed ei taha. Jube inetu, aga tõsi. Olen seda ise kogenud. 72 kilosena vaadati minust kui tühjast kohast mööda. Ma ei mõistnud, miks nad mind ei taha, sest olin enda arust päris kena. Aga kui mu esimene "mees" mind 12 kilo kergemaks keppis, nagu siin üks eelkirjutaja ütles, siis hakkas tähelepanu ja pakkumisi tulema riburadapidi. See esimene "mees" ei kõlvanud muidugi kuskile, aga valikut kah polnud. Hiljem, kui enesehinnag tõusis ja pilt selgeks hakkas saama, jätsin ta maha. Valikud oli nüüd ju palju rohkem... Niisiis, pead olema välimuselt ilus ja seksikas.

Teiseks, kui otsid meeleheitlikult meest, tunneb selle iga mees kaugelt ära ja huvi kaob. Suuna oma energia mujale, tee oma elu igasuguste muude hobide ja ajaviidetega huvitavaks. Muidugi, kui oled ilus ja sale, siis ei muutugi sa kunagi meeleheitlikult mehi jahtivaks--pole lihtsalt põhjust.

Kahjuks on kõik mu sõbrannad üksikud ja samas potsakad (mina olin kah potsakas, aga pimeda juhuse tõttu leidsin superhea mehe, kellele meeldivadki potsakad. see on Eestis väga haruldane noorte meeste seas). Vaevalt, et see kokkusattumus on. Tegemist on nõiaringiga. Paljud naised ei taha olla üksikud, see ajab nad stressi, stress ajab nad sööma ja potsakad naised eesti meestele peale ei lähe. Tean seda, sest kuulen mehe käest pidevalt, kuidas mehe sõbrad potsakaid kommenteerivad--isegi kõige normaalsemad neist.

Üks mehe sõber ütles, et ilusad ja normaalse mõistusega naised saavad Eestis kõik head mehed. Välismaale lähevad "paksud ja koledad sead"--seal saavad kõik mehele. Jube nõmedalt öeldud, aga elu vaadates kipubki see siin nii olema. Ütleks, et suur osa Eesti mehi on selle koha pealt nõmedad, aga mis see aitab? Eile ütles mulle mu mees, et tal on jubedalt vedanud--ideaalne naine kodus. Ja loomulikult tuli välja, et ideaalse naise all peab ta silmas ideaalse kehaga (tema arust) naist, kuigi ei ole ei minu ega tema puhul tegemist ajudeta tühja inimesega. Ta tunnistas, et välimus on naise puhul väga tähtis. Mõistus ja iseloom muidugi kah, aga esmaslt välimus. Kurb fakt. Õnneks saab suurem osa naisi selle kurva fakti enda kasuks keerata :o)))
 
Kiisu 05. detsember 2001, kl 11.00
Paljudele meestele ei meeldi avalik ja väljakutsuv flirt, aga see, et sa väljakutsuvalt ei flirdi, ei tähenda, et sa meest oma naiselike võludega üldse võluma ei peaks. Mari jutt on täiesti õige--meeste ees on vaja saba keerutada, et nad ka peale pikemat kooselu sinuga seksida tahaks (kodune striptiis, pesu väel keerutamine, õrritamine jne.). Chameleon, ühtegi meest ei huvita sinu kui naise hinge ilu kui sa välimuselt / käitumiselt ahvatlev ja sekikas pole. Ma kaldun ikkagi seda Freudi teooriat uskuma, et kõike juhib sugutung. Ärge tulge nüüd ütlema, et meil on juba tsivilisatsioon ja sugutungist peaks ka kõrgemaid tunge olema. Ei, oleme ikkagi osake loomariigist ja sellega peab arvestama. Loomulikult on meestele väga tähtis ka naise mõistus ja iseloom, aga paljalt neist ei ole küllalt :o)))
 
n25 05. detsember 2001, kl 11.06
No kus nüüd Kiisu pani.

Ühesõnaga - mitteideaal kehaga naised: teie saatus on juba sündides otsustatud (või varemgi veel) - jääte üksi või saate nõmeda mehe.

Huvitav, miks mulle küll minu mees nõme ei tundu (ja teistele ka mitte), kuigi kaalun 85!!!!!! kg.
 
chameleon 05. detsember 2001, kl 11.15
Kiisu
Ma olen sinuga nõus. Ma tean seda. Aga...
Ah, põrgu! Lepime siis arvamusega, et ju ma siis pole "pandav" ja kogu moos. Ei aitaks siin flirt ega muu lolli mängimine.
See, et sõbrannad ja muud naistuttavad kohtudes jälle küsivad, et kas sa oled ikka veel üksi ning "jah" vastuse peale ohkavad, et "kuhu need mehed ometi vaatavad!?", ei tõsta kah mitte tuju. Mis mulle loeb, et nende arust ma "mega" olen. :)

kallis n25!
Näed, alles siin paar päeva tagasi ütlesid, et mõni mees oskab kohe eriliselt selgeks teha, KUI TÄHTIS see välimine asi on! :)
Ja kohe nii selgeks teha, et kui enne arvasid ennast igati kena inimese olevat, siis peale seda tunned ikka viimase mõrrana.
Nüüd kinnitab Kiisu seda sama. Ja tegelikult on neil ju õigus!
Igaühele lihtsalt pole seda ette nähtud.
 
n25 05. detsember 2001, kl 11.22
chameleon! Pole ette nähtud mida? Välimust? Nõus. Aga teema on: kuidas leida meest? Ja hoolimata välimuse mitteolemasolust on võimalik peret luua (julgen kohe seda väita!).
 
ellu 05. detsember 2001, kl 11.28
Väga efektiivne on pilk. Pilgust tajub inimene vaataja mõtteid intuitiivselt. Mulle on mitu korda mehed öelnud, et sa vaatasid mind tookord nii.... No ja siis tuli 3 kuud hiljem tutvust sobitama. Nojah, siis peavad mõtted muidugi olema sellised, mis seda konkreetst meest huvitavad. Kui vahtida ringi abikaasat otsiva pilguga, ei pruugi plalju huvilisi tulla, kuna vähe mehi on, kes otseselt abikaasat otsivad. Aga on, näiteks värskelt mahajäetud, kes ilma ei oska elada. Aga selline pole parim võimalus.
 
Bella 05. detsember 2001, kl 11.30
Nõus, välimus üks oluline asi on. Aga pange tähele, et mehed ei vaata nii väga just VÄLIMUST, vaid üritavad teid vörrelda mingi teatud malliga. Ja selle saavutamiseks pole eriti palju vaja - enam-vähem sale keha, blondid juuksed (soovitav pikad), miniseelik vm iluduse tüüpriietus. Uskuge, nägu ei vaadata eriti palju. Jällegi näide elust - mul üks väga eksootilise välimusega tuttav muutis oma välimust vastavalt sellele mallile, ja pakkumiste arv kohe laes! Iseenesest tobe, aga töötab. Teine sõbranna räägib, et tarvitseb vaid lühike seelik selga panna ja uus leping kliendiga tuleb nagu õlitatult. Kui veel liibuv pluus ka on, siis on juba raske lõunalekutsetega toime tulla.
 
Kiisu 05. detsember 2001, kl 11.30
n25, loomulikult on iga välimusega naisel võimalik peret luua, aga heade meeste (vot siin ongi konks--kellele missugune mees ideaalne tundub) valik on sel juhul väga väike kui mitte olematu. Tihti peavad sellised naised lihtsalt vähemaga leppima kui nende mõistus ja isik eeldada võiks. OK, see pole nüüd 100% juhtudest nii, aga kipub olema. Sõltub muidugi ka sellest, missugused on ootused ja kui kõrgel on latt.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!