Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Tervisemure
nii suur mure...
 
K 16. veebruar 2002, kl 19.32
Asi nimelt selles:olen niiii suures masenduses kuna kõigist mu jõupingutustest kaalus alla võtta võtan hoopis kaalus juurde!Söön kaalujälgijate põhimõtete järgi ning teen trenni nädalas umbes 9 korda(karate,jooxmine,võimlemine).Kardan et asi võib psüühikaga seotud olla,sest millega seda muidu seletada
 
Naine 16. veebruar 2002, kl 20.56
Minul on sama mure,ega teie ei ole juhuslikult Depo-provera süsti saanud?
 
K 16. veebruar 2002, kl 21.56
Ei ole ning muidex olen alles 15 aastane.Kavatsen esmasp.-st proteiinidieeti katsetada.Loodan et aitab!
 
coff 16. veebruar 2002, kl 22.07
Proteiinidieeti nii noored küll teha ei või. Tõsiselt kohe. Ei tea muidugi kui suur see ülekaal Sul on aga tegelikult ei ole probleemiks ju mitte liigne kaal vaid liigsed sentimeetrid, eks? Üks võimalus on see, et liigse rasva asemele tekivad nii suure trennikoormuse tagajärjel lihased, mis kaaluvadki rohkem kui rasv.
 
täpi 16. veebruar 2002, kl 23.15
seda saabki seletada lihaste kiire kasvuga, võta ühtlasi shapingu toitumispõhimõtted juurde (st trennipäeval mitte valku süüa, peale trenni teatud aeg mitte süüa jne, saab shapingutreenerite käest). mul oli sama mure, hakkasin kõvasti trenni tegema aga kaal ei liikunud kohe mitte üldse. aga kuna riided on seljas ikka tunduvalt lahedamad ja keha trimmis, mitte võdiseva rasvaga kaetud, siis tühja neist kaalunumbritest! aga proteiinidieediga (ja üldse selliste "10 kilo nädala" dieetidega) ära tõesti jama, võid oma ainevahetuse eluks ajaks ära rikkuda.
 
K 17. veebruar 2002, kl 20.44
Muidex olen seda dieeti juba yhe korra teinud.Eelmine kevad,pidasin vastu 6 päeva kuna mu tollane poiss näitas mulle yhte artikklit Päevalehest selle dieedi kohta ning mul kadus isu edasi nii toituda,kuid õnnex olen nüüdsex unustanud mis seal nii kohutavat siis kirjas oli.Seekord ei tahax pooleli jätta.
Mul polegi asi nii palju lihastes...aga võib olla on ka, kuid ma ikkagi kaalun juba niiiiiiii palju.Olen 157 cm pikk ning kaalun juba 56 kg,kusjuures alles hiljuti,nii umbes kuu aega tagasi kaalusin veel 53.
 
pisike 18. veebruar 2002, kl 08.48
To K:
Ole nüüd nii kena ja otsi enda toonane poiss ülesse ja nõua uuesti seda Päevalehe artiklit lugeda. Ja tuleta kõik õudus meelde.
Sa oled nii noor, ära palun mängi oma tervisega. Kui Sa tõesti tahad oma kolmest kilost lahti saada, söö parem kapsasuppi.
 
Laura 18. veebruar 2002, kl 09.34
Asi võib olla ka selles, et sa nii palju trenni teed. Kui sa samal ajal alustasid ka toidu piiramisega, siis sinu keha reageeris sellele nii: toitu vähe, energiat vaja palju kulutada - seega toota sellest vähesest toidust võimalikult palju energiat ja seda võimalikult palju endale hoida!
Proovi nii, et teed vähem trenni - aga vähenda sujuvalt, nii et organism jõuaks kohanduda. Muidu juhtub nii, et organism toodab ikka vähesest võimalikult palju aga sina niipalju ei kuluta ja seetõttu hakkad kaalus juurde võtma.
Üldiselt on alati nii, et toiduga piiramist ja uuesti endiste toitumishulkade juurde minemist tuleks teha suht sujuvalt. Ja trenni mõistlikult - muidu võibki organism shoki saada ja vastupidiselt soovitule käituda.
 
mirr 18. veebruar 2002, kl 10.39
tasuks sydant kontrollida, see v6ib olla kaalut6usu p6hjuseks. aga ise soovitaks 1tundi enne ja 1tund p@rast trenni mitte syya-juua v6ib -m6jub kaalule p@ris h@sti.
 
grrr 18. veebruar 2002, kl 11.00
Kui sa just tippsportlane pole, võib trennikoormus liiga suur olla. Tavaliselt soovitatakse nö mittesportlastel jätta nädalas vähemalt üks päev puhkuseks, muidu organism ei taastu ja võib tekkida kurnatus.
 
mona 18. veebruar 2002, kl 11.29
Kui mina sama vanalt viis korda nädalas korralikult trenni tegin (samuti karate ja ujumine), võtsin ka viis kilo juurde. Lihased kasvasid ja energiat tuli juurde. Ega sa ometi saa trenni värvisevate jalgadega minna? Mingeid jaburaid dieete ära tee!!
 
K 18. veebruar 2002, kl 16.40
Täna siis on esimene päev selle dieediga.ning olen kindlalt otsustanud see lõpuni pidada.No olex mul siis ainult mõni kilo alla võtta!Olen kuu ajaga 6 kilo juurde võtnud!!!!Ma ei saa aru kust see tulnud on!!!
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!