Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Tervisemure
hea vererõhuravim
 
mailisike 30. aprill 2018, kl 13.40
kas on olemas ka selline ravim, mis võtaks rõhu alla tasapisi, mitte poole tunniga vaid ütleme paari tunniga. minu jaoks enamus toimib kas 10 minuti kuni poole tunni jooksul ja no nii pagana halb on olla, iga kord kiirabis süldina lamanud pärast ja igasugune allavõtmine paneb südame meeletu kiirusega tööle, seda on nii raske üle elada. ilma kiirabita ei saagi vist. jagage oma kogemusi. peaks olema need mis blokeerivad kaltsiumikanaleid, mingil juhul mitte Ake-d , need ajavad lisaks veel jubedalt läkastama, kasvõi hing seest välja.
 
keldrikass 30. aprill 2018, kl 16.06
Nebilet on selleks.Mõju saabub 2 tunni jooksul.
 
nebilet 30. aprill 2018, kl 18.09
Ja nebiletti võib poolitada ja ka veerandiks teha. Mulle arst ütles, et kui liiga alla võtab, siis ma vähendaksin annust.
 
lugeja 30. aprill 2018, kl 22.37
Kas vererõhuravimid on apteegis käsimüügis, et palutakse soovitada? Küllap ikka arst kirjutab retsepti, vastavalt patsiendi tervisenäitudele.
 
mailisike 01. mai 2018, kl 15.23
minul võttis nebilett küll korraga kole palju alla. oli 180, võttis kümne minutiga 128 peale. siis oli selline värin sees ja süda jukerdas ka, jättis lööke vahele, kui alla hakkas kukkuma rõhk. see oli jubedaimate jube tunne
 
Tunnen huvi 01. mai 2018, kl 23.26
kas olete diagnoositud vererõhuhaiged või on lihtsalt olnud vererõhukriisid? Mul on korra kriis olnud, ja nüüd ei teagi mida oodata. Süda korras, arst ravi ei pidanud vajalikuks. Kriisi tarbeks kirjutas Corinfari, et sellega saab siis ise alandada.
 
Ei, Ei 02. mai 2018, kl 08.23
Nebilet (nebivolool) ei ole vererõhuravim vaid alandab südame löögisagedust. Ärge tõepoolest siit otsige retseptiravimi abi, võite teha endale karuteene kasutades naabri ravimit. Looduslikke vahendeid, aroonia, küüslauk ja jõhvikad on küll iseenese tarkusest lubatud, kui maoga kõik korras..
 
mis tobe küsimu! 02. mai 2018, kl 11.23
Kula inimene, igale inimesele mõjub iga ravim erinevalt. Kas tõesti kuuled sellest esmakordselt?
Naabrinaise tõhus ravim ei tarvitse sind aidata.
Oled kuulnud sellisest inimesest, nagu perearst? Vaat temale küsimus esitagi!
 
to: Ei, Ei 02. mai 2018, kl 12.55
Mulle kirjutati nebiletti just vererõhu alandamiseks. Ja võta loe ravimi infolehte , siin kirjas peale südame löögisageduse vähendamise alandab ta ka vererõhku. Mõju löögisagedusele ei märka,kuna sellega pole kunagi probleeme olnud, aga vererõhku alandab minul väga hästi. Aga teema on autori poolt veidralt püstitatud,ühele inimesele mõjub üks, teisele teine rohi. Ja minu ühele sugulasele ei suudetudki hästi toimivat ravimit leida, küll katsetas erinevaid.
eid_1559fd160e68c1 07. mai 2018, kl 15.07
No vererõhuprobleemid pole küll selline asi, mida iseenese tarkusest ravima peaks või siit foorumist abi otsima. Kõik on ju nii individuaalne nagu keegi eespool mainis.
 
mailisike 07. mai 2018, kl 17.58
ma ei tea, osad teiste linnade sõbrannad räägivad et kasutavad selliseid ja selliseid ravimeid, ma pole sellised nimesid enne kuulnudki. ja kuuldatavasti on neil rõhud kontrolli all. mina siin Pärnus, no ei leia kuidagi õiget, soovitatakse ikka neid rohtusid, mida võttis juba minu ema ja vanaemagi. miks mulle uuema aja rohtusid ei kirjutata. mõtlesin et uurin siit päris, et kui keegi ütleb, et talle see rohi sobib väga hästi, et siis palun arsti arvamust, miks see rohi peaks mulle siis halvasti mõjuma jne jne. Mul on Pärnus oma 5 tuttavat, kes kõik maadlevad rõhkudega. kellel kole kõrge alumine, kellel kole kõrge ülemine, kellel rõhk kõrge, pulss seevastu ainult 45 kuna võtab sellist rohtu, mis võtab pulsi alla aga rõhule nagu ei mõju üldse, küll on neil rõhk väga madalale aetud aga samas pulss kogu aeg üle 100. no ei ole nagu meil siin kedagi, kellel oleks rõhk rohtudega kontrolli all. kummaline lugu lihtsalt. sellepärast tegin teema, et äkki on olemas selline rohi, mis sobib siin kirjutajale väga hästi ja äkki sobib siis mullegi. siuke tunne, et arst nagu ei oska või ei tahagi rõhku kontrolli alla saada.
 
to mailisike 12. mai 2018, kl 00.22
Mina võtan betaloci. See võtab alla nii rõhu kui pulsi ja minu arvates sugugi mitte liiga kiiresti.
 
amelia 18. mai 2018, kl 12.04
no mina ka krõbistan betaloci. pulsile natuke mõjub aga rõhule küll kohe mitte ei mõju. minu annus väike ka. 50 maksimaalselt korraga. kord päevas
 
to amelia 18. mai 2018, kl 23.07
Mina võtan betaloci 100. Enne võtsin ka 50, aga jäi samuti nõrgaks. Peaksid arstiga nõu pidama, ehk peaksid ka võtma 100.
 
jooge vett 24. mai 2018, kl 10.03
päris puhast vett vähemalt 1,5 liitrit päevas ja rõhk hakkab tasapisi langema
betaloc põhjustab väsimuse
 
amelia 01. juuni 2018, kl 22.05
mul arst ei luba üle 1,5 liitri vett juua ja seda ma ka joon. ei lange see rõhk midagi. belatoc põhjustab väsimuse , võib olla tõesti. mul on komme lõunast koju tulles kõht täis süüa ja ikka taban ennast et magan kella 14 ja 18 vahel üsna tihti. jään telekat vahtima ja avastan et olen mitu seebikat lihtsalt maha maganud. õhtune uni algab kell 22 ja kuni kella 8-ni hommikul. ju siis tablett jah teeb seda und mulle
 
Kodukass 02. detsember 2020, kl 22.41
Nebileti mõju saabub ikka kiiremini kui 2 tunni jooksul.
Mõju saabub pigem 30 minuti kuni 1 tunni jooksul.
Metoprololi mõju saab 10-15 minuti jooksul.
 
Tean mis tunne on 03. detsember 2020, kl 10.22
mailisike Kirjutas:
-------------------------------------------------------
> minul võttis nebilett küll korraga kole palju alla
> . oli 180, võttis kümne minutiga 128 peale. siis o
> li selline värin sees ja süda jukerdas ka, jättis
> lööke vahele, kui alla hakkas kukkuma rõhk. see ol
> i jubedaimate jube tunne
Õige ---vererõhku ise järsku alandada
on riskantne,, ja võib lõppeda väga halvasti
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!