Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Tervisemure
armid
 
Sissi 30. jaanuar 2003, kl 12.24
kukkusin ja tegin jala katki. mitte kyll sügavalt, aga nüüd on sellised tumedamad kohad jäänud, mis ära ei lähe. kas ma peaksin kasutama mingit pigmendile möeldud rohtu vöi hoopis mingit salvi, mis arme pidi eelmadama?
 
sassi 30. jaanuar 2003, kl 13.53
mul sama lugu, kui kuskilt katki läheb, siis paraneb ka väga aeglaselt ja jäävad sinakad armid järgi. APPI ARSTITÄDI!!!!
 
kiska 30. jaanuar 2003, kl 14.55
Armide raviks ja ennetamiseks on apteegis retseptivabalt saada Contractubex geel (20 ml. ca 100.-). Arm päeva-paariga küll ära ei kao, kuid pikaajalisel kasutamisel muutub märkamatuks küll. Toimib ka üsna tõhusa põletikuvastase vahendina, vahel kasutangi kiirabina punnikeste tõrjeks.
 
Marii 30. jaanuar 2003, kl 15.25
Kas Contractubex geel vähendab veits ka 1 aasta tagust armi,mis on punakas ja üle nahapinna ulatuv?
 
kiska 30. jaanuar 2003, kl 15.53
Siis kiska nagu kiisuke, mitte kriska nagu siiber. Annan siia toote kirjelduse infolehelt: CONTRACTUBEX on antiproliferatiivse, põletikuvastase ja armkudet pehmendava toimega preparaat. Sibulaekstrakt toimib põletikuvastaselt, antiallergiliselt ja bakteritsiidselt. Stimuleerib haavade paranemist ja takistab liigse armkoe teket. Hepariinil on põletiku-, proliferatsiooni- ja allergiavastane toime. Ta suurendab koe hüdratatsiooni ja lõdvendab kollageenstruktuure. Allantoiin soodustab haava paranemist, epitelisatsiooni ja kudede hüdrofiilsust. Lisaks sellele on allantoiinil keratolüütiline ja ravimi imendumist soodustav toime. Allantoiin leevendab sügelust armi piirkonnas. Sobib hüpertroofilise ja keloidse armkoe raviks (hüpertroofiline peaks olema selline vohava koega arm ja keloidne selline nahapaksendiga arm). Armi vanusest asi ei sõltuvat. Oma aknearmidest (ka vanadest) olen vabaks saanud.
 
täpsustuseks 30. jaanuar 2003, kl 16.40
minu teada on just keloidne armkude selline vohav, mida ka liiglihaks kutsutakse. Hüpertroofiline peaks vist olema iga värske arm, sel juhul see punetus ja paistetus kaob aja jooksul. Aga ma pole muidugi mingi arst, pead ei julge anda, aga nii on kuskilt meelde jäänud.

Üldiselt- mida värskem arm, seda paremad tulemused kreemitades saad. Mingit imetulemust ei maksa loota, kui arm väga sügav on, aga vähendada ehk õnnestub. Jalgadel olevad armid pidavatki üldiselt halvasti ja aeglaselt paranema. Aga usun, et kuna sinu arm ei ole kuigi sügav, siis kaob ta aja jooksul ikka ära küll (või läheb heledaks).
 
Kessi 30. jaanuar 2003, kl 23.14
Kas tõesti tohib CONTRACTUBEXi kasutada ka aknearmide puhul, mulle on nagu mulje jäänud, et ei tohi. Ja, Kiska, kaua kasutasid ja vanad armid olid?
 
C 31. jaanuar 2003, kl 11.02
Mul ka ei tahtnud vistrikest tekkinud armid kuidagi kaduda. Paranesid samuti väga aeglaselt ja jäid ka sinakad laigud. Kuid siis hakkasin võtma rauatablette ja solariumis käima ning näonahk on tunduvalt paranenud.
 
Sissi 31. jaanuar 2003, kl 11.37
Mul ei olegi ta otseselt arm vaid lihtsalt tume laik nyyd
 
kiska 31. jaanuar 2003, kl 13.49
Kuna lisaks aknele põen ka "püsimatute näppude haigust", elik nokin ja pigistan, siis olid armid erineva vanusega, püsivamad ehk umbes 1,5 aastased. Ja välimuselt sellised tumedad laigukesed. Vastupidiselt mõningatele soovitustele (kuid tuginedes oma pos. kogemusele) hakkasin akne ja armide profülaktikaks ning raviks käima solaariumis, lisaks Contractubexile alustasin Dermabion tablettide kuuriga. Vanu arme enam ei ole (va. üks, mis oli tõeliselt jube sügav punn), uute tekkimisel (aeg-ajalt tuleb veel ette) kaovad tumedamad kohad paari-kolme nädalaga.
 
yadaterumaku 14. juuni 2019, kl 08.23
 
viimasele 14. juuni 2019, kl 08.56
ALI-Expressist ravimite ja kosmeetika toodete ostmine, on väga riskantne, kuna sisaldavad palju tervist kahjustavaid aineid, konsulteeri eelnevalt arstiga
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!