Tervisemure
villane voodikomplekt
viskab villast 25. november 2003, kl 22.15 |
lambavillast tooteid on alati kiidetud valu äravõtjatena. mida arvata,kui terve vooditarvete komplekt(aluslina,tekk ja padi)oleks villast? tuttavad käisid eastconi toodete reklaamimisel, seal kiideti neile saksa tooteid, mis tehtud kaameli ja laama villast.hinnad olid muidugi taevani.kas peab just kaheksa tuhande eest omale padja ostma? kas midagi kodumaist või odavamat ka sama asja ära teeb? ligi kolmandiku ööpäevast veedame ju voodis. kui tõesti villane magades meid aitab,kas peab see just kaamelivillane padi olema?
TrixTrax 25. november 2003, kl 22.38 |
kuusealune 26. november 2003, kl 07.30 |
eva 26. november 2003, kl 11.41 |
liisalota 26. november 2003, kl 11.59 |
väga mõnusad on. mul vanematel võttis kohe igasug valusid vähemaks. kuna meil ostetud nad siis, kui veel eestimaiseid ei müüdud, siis oskan vaid kommenteerida eastconi asju. meeletult maksid küll aga kahetsenud pole keegi. eriti mõnus on see aluskate. ja tekk. patja minul kahjuks pole. aga ma arvan, et padi mulle ei meeldiks, sest on liiga kõrge.
võib 26. november 2003, kl 12.49 |
kiku 26. november 2003, kl 13.52 |
kuusealune 26. november 2003, kl 14.17 |
LAMBAVILL 26. november 2003, kl 15.31 |
MUL ON KAKS PATJA. MAKSID KÜLL 9OO.- TÜKK,AGA KAHETSENUD POLE.ENNE VALUTAS HOMMIKUL PEA NII, ET SAANUD SILMAMUNEGI LIIGUTADA,NÜÜD SEDA ENAM POLE. OLEN PROOVINUD KA TEKKI JA ALUSKATET.MÕNUSAD.NENDEL KALLITEL KÜLL EI OLE MINGIT LAMBA LÕHNA.MA EI KASUTA PADJAPÜÜRI, PESEN LAMBAVILLA KATTE PUHTAKS KUI VAJA JA MAGAN JÄLLE.USUN ET ODAVAD TEEVAD SAMA TÖÖ.OSTSIN KA SIIS KUI NEID ODAVAID VEEL EI OLNUD.AINUS VIGA ON PADJA KUJUS.PIKK JA KITSAS.VAHETEVAHEL ON PADI VOODI OTSA VASTAS PÜSTI JA MINA MAGAN MADRATSI PEAL.MUIDU ON VÄGA HEA.
soe 26. november 2003, kl 15.54 |
Need villased voodiriided on sellepärast nii mõnusad, et ei pea koguaeg neetud linadega mässama, küürima ja triikima tekikotte ja linu! Nad üldse ei määrdu (ei lähe mustaks, ei hakka haisema kõige vähematki), vahel tuulutame ja kõik. Eesti omad pole nii kallid ka - saab ikka välja vahetada, kui ära kulub. Ei mina ka usu, et need saksa omad nüüd eesti omadest 10 korda paremad on (nagu hinnavahe).
siret 26. november 2003, kl 15.54 |
näed sa 26. november 2003, kl 15.58 |
haia 26. november 2003, kl 19.21 |
Kass (triibuline) 27. november 2003, kl 00.28 |
Olen ka kuulnud, et neid ei pesta ja mingit voodipesu pole vaja. Ehk olen natsa imelik aga ei kujuta ette, et ei saa puhaste lõhnavate, triigitud, mõnusalt kirjude linade vahele pugeda. Tehke mis tahate aga ma lihtsalt ei usu, et see villane voodikomplekt ei määrdu. Ma ei arvusta siin kedagi, aga kuidas siis ikkagi selle puhastamisega on??? Tahaks teada!!!
liisalota 27. november 2003, kl 14.27 |
U2 27. november 2003, kl 19.01 |
Lisa postitus