Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Tervisemure
villane voodikomplekt
 
viskab villast 25. november 2003, kl 22.15
lambavillast tooteid on alati kiidetud valu äravõtjatena. mida arvata,kui terve vooditarvete komplekt(aluslina,tekk ja padi)oleks villast? tuttavad käisid eastconi toodete reklaamimisel, seal kiideti neile saksa tooteid, mis tehtud kaameli ja laama villast.hinnad olid muidugi taevani.kas peab just kaheksa tuhande eest omale padja ostma? kas midagi kodumaist või odavamat ka sama asja ära teeb? ligi kolmandiku ööpäevast veedame ju voodis. kui tõesti villane magades meid aitab,kas peab see just kaamelivillane padi olema?
 
TrixTrax 25. november 2003, kl 22.38
Mina küll arvan, et need kallid saksa tooted pole samaväärsetest odavatest paremad. Vaata näit Prismasse, seal on palju odavamad (hetkel ei oska nimetada tootjat) villapadjad ja -tekid müügil.
 
Vill 25. november 2003, kl 22.52
on vill,olgu või saksa oma.
 
kuusealune 26. november 2003, kl 07.30
1. Koeravillased käpikud, säärised, sokid pidid head reuma vastu olema.
2. Eestis müüakse lampavillaseid patju, lambanahkseid tekke ja voodikatteid.
3. Muud kasu ei tea küll olevat, et tegemist pole sünteetilise materjaliga - seega looduslik ja seetõttu ka kasulik.
 
eva 26. november 2003, kl 11.41
minul on eestimaine Viljandis tehtud villatekk - mõnus, soe ja odav (alla 300), valusid pole, seega ei oska selle kohta öelda, pakend küll lübas valude leevendamist.
 
liisalota 26. november 2003, kl 11.59
väga mõnusad on. mul vanematel võttis kohe igasug valusid vähemaks. kuna meil ostetud nad siis, kui veel eestimaiseid ei müüdud, siis oskan vaid kommenteerida eastconi asju. meeletult maksid küll aga kahetsenud pole keegi. eriti mõnus on see aluskate. ja tekk. patja minul kahjuks pole. aga ma arvan, et padi mulle ei meeldiks, sest on liiga kõrge.
 
võib 26. november 2003, kl 12.49
olla küll valude koha pealt tõetera sees. Ükskord kui radikuliidiga pidin heitma elutoa diivanile, millel lambanahk katteks (no lihtsalt ei olnud jalgu all!), siis mulle tundus, et valu andis rutem järgi kui tavaliselt... Võib olla kujutasin ette, ei tea.
 
kiku 26. november 2003, kl 13.52
Merino lambavilla tekid ja padjad on valmistatud eestis.Ja väga väga head ainuke asi mis algul häiris oli see ,et kui õhtul magama läksin oli selline tunne ,et lammas on pea all:Kuid pika peale on see lõhna ära läinud.Nii et eelista ikka eestimaist
 
kuusealune 26. november 2003, kl 14.17
http://www.sirelitalu.ee/vill_nahk.htm

See aadress oli vanemate teemade all.
 
LAMBAVILL 26. november 2003, kl 15.31
MUL ON KAKS PATJA. MAKSID KÜLL 9OO.- TÜKK,AGA KAHETSENUD POLE.ENNE VALUTAS HOMMIKUL PEA NII, ET SAANUD SILMAMUNEGI LIIGUTADA,NÜÜD SEDA ENAM POLE. OLEN PROOVINUD KA TEKKI JA ALUSKATET.MÕNUSAD.NENDEL KALLITEL KÜLL EI OLE MINGIT LAMBA LÕHNA.MA EI KASUTA PADJAPÜÜRI, PESEN LAMBAVILLA KATTE PUHTAKS KUI VAJA JA MAGAN JÄLLE.USUN ET ODAVAD TEEVAD SAMA TÖÖ.OSTSIN KA SIIS KUI NEID ODAVAID VEEL EI OLNUD.AINUS VIGA ON PADJA KUJUS.PIKK JA KITSAS.VAHETEVAHEL ON PADI VOODI OTSA VASTAS PÜSTI JA MINA MAGAN MADRATSI PEAL.MUIDU ON VÄGA HEA.
 
soe 26. november 2003, kl 15.54
Need villased voodiriided on sellepärast nii mõnusad, et ei pea koguaeg neetud linadega mässama, küürima ja triikima tekikotte ja linu! Nad üldse ei määrdu (ei lähe mustaks, ei hakka haisema kõige vähematki), vahel tuulutame ja kõik. Eesti omad pole nii kallid ka - saab ikka välja vahetada, kui ära kulub. Ei mina ka usu, et need saksa omad nüüd eesti omadest 10 korda paremad on (nagu hinnavahe).
 
siret 26. november 2003, kl 15.54
uudishimulik olen, et kas ma saan õieti aru, et siis linu ei kasutata? kui ruttu määrduvad ja kui tihti ning kuidas pesete? olen kunagi kuulnud, et lambavill ei võta nagu mustust sisse ja väga harva peab puhastama, on see nii?
 
näed sa 26. november 2003, kl 15.58
ühed mõtted ühel ajal, ilmselt samal hetkel vastus siis, kui mina alles küsisin... aitäh, soe. siret.
 
haia 26. november 2003, kl 19.21
see viljandi firma on TOOM tekstiil. teebki mingi muu nime all ja turustAB end euroopas, mitmetes tuntud kataloogides.
 
Kass (triibuline) 27. november 2003, kl 00.28
Olen ka kuulnud, et neid ei pesta ja mingit voodipesu pole vaja. Ehk olen natsa imelik aga ei kujuta ette, et ei saa puhaste lõhnavate, triigitud, mõnusalt kirjude linade vahele pugeda. Tehke mis tahate aga ma lihtsalt ei usu, et see villane voodikomplekt ei määrdu. Ma ei arvusta siin kedagi, aga kuidas siis ikkagi selle puhastamisega on??? Tahaks teada!!!
 
liisalota 27. november 2003, kl 14.27
ei pea kasutama voodilinu, kuid võib ikka. ja määrduvad sellisel juhul vähem. kui ei kasuta voodilinu, tuleb lammast rohkem pesta, aga ega see pesemine niiväga kasulik ole neile. vaja spets vahendit, muidu hävitab villa kasulikud omadused. nii et minu arust ikka mõttekam voodipesu.
 
U2 27. november 2003, kl 19.01
Meie kasutame komplektist ainult alusteki aga paneme lina peale ,ma arvan et muidu on kare aga proovinud pole ilma linata magada.Aga läbi linagi on nii pehme ja soe.Padi ja tekk on pojal kasutusel.Padja kuju on minu jaoks ebameeldiv.
 
FWVHILL 16. jaanuar 2022, kl 03.42
Kui viskad villast saad riielda
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!