Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Tervisemure
15 päeva dieet
 
Porgand 20. märts 2005, kl 17.03
Et tahaks teada,kas kegi on teinud seda.ise proovin.alles teine päev.midagi on nagu kadunud ka.aga ma i saa aru, suhkurt ei tohi , aga mahlades on ju, pole siin öeldud, et peab 100% täismahl olema, vaid on pandud, et ükskõik milline...
targemad, aidake..
Selle puhastava dieedi eesmärk on organismist välja viia sinna kogunenud vedelik ja jääkained. Ja riis /juurikad, kanafilee/ tuleb keeta ilma SOOLATA, kuna sool seob vedelikku. Mina sain selle dieedi tasakaaluklubist.

Seal oli see sellisel kujul:

Jussi soovitatud 15-päevane dieet
Dieet on vaheldusrikas. Peaksid saama kõiki vajalikke aineid. Välja
arvatud sool. See ei kuulu õige dieedi juurde. Kui ka ei suuda tervet dieeti
läbi teha, võid teha omal valikul koormusvabasid päevi. Olen katsetanud nii, et lihtsalt üks riisipäev muude päevade vahele. Ka aitab. Vähemalt kaalus juurde ei võta, kui muidu muudel päevadel söögiga patustatud on.
See oli üks dieedi-idee. Kas see ka läbi läheb, on juba teie valik.
Juss kirjutab:
Mul on välja pakkuda üks üsnagi mitmekülgne ja huvitav dieet. Nälgima ei pea. Ja alla võtab kenasti. Ise proovisin. Kuigi dieet on 15-päevane, tegin ise läbi vaid 2 päeva ja kaks kilo kadus ikkagi. Dieeti soovitas kosmeetik, kel meediku haridus ja kes ise seda aeg-ajalt praktiseerib. Ka tema tuttavad on tema sõnul edukad olnud. (Järjekorda võib muuta, peaasi et 3 päeva ühe grupi asju sööd)

1.- 3. päev
Söö ainult keedetud ja täiesti maitsestamata riisi. Nii palju kui ainult isu
on. Kõrvale võid juua mis tahes mahla, vett, suhkruta teed või kohvi.
Peaasi, et riisi sees poleks maitseaineid ega muud kraami. Nipp: vala
maitsestamata riis mahlaga üle. Nii võib see ollus paremini alla minna.
4. - 6. päev
Söö ainult kana- või kalkuni fileed (maitsestamata!!!!) Hädapärast võid
asendada kana või kalkuni singiga. Taas piiramatus koguses mahla, teed, vett või kohvi.
7. - 9. päev
Söö ainult lahjasid piimatooteid (pett, rasvata keefir, rasvata jogurt jne.) Jook nagu eelmistel päevadel.
10.- 12. päev
Söö ainult juurvilju. Ükskõik mida. Ükskõik kui palju. Peaasi, et oleks
soolata, sest sool seob vedelikku. Ja jällegi piiramatult kohvi, teed, mahla
ja vett.
13. - 15. päev
Söö ainult puuvilju. Ükskõik kui palju ja milliseid. Taas vesi, mahl, tee,
kohv.
 
merje 20. märts 2005, kl 17.04
mina alustasin ka selle dieediga...täna juba kolmas päev...siiamaani pole veel patustanud, aga hea on olla.Ja maitsestamata riis polegi tglt nii halb kui esialgu tundus Surprised
Alla olen umbes 3 kilo võtnud. Tavaliselt, kui mõnda dieeti pean, siis sõbrannad pahandavad, et miks ma ennast niimoodi piinan, aga ma olen väsinud paks olemast...tahan ka ilusat elu elada Crying or Very sad Embarassed
Homsest tuleb siis kana-, kalkunifilee päevad...aga ei saa arvatavasti seda eriti süüa, sest lähen homme tln'sse ja pannakse breketid, siis ei saa närida, sest hambad on tundlikud, aga see on igati poitiivne, tulebki kasuks Laughing
Aga kui ma usun endasse, siis ma suudan seda pidada...ja mul on niiii palju ahvatlusi olnud, ntx eile käisin sünnipäeval, aga ma suutsin vastu panna;)
 
kkk 20. märts 2005, kl 17.06
Kogused pole olulised. Süüa võib kõike niipalju kui isu on Wink ja võid igatmoodi teha ka: keeta, hautada, praadida, midaiganes.
Mul eile oli viimane piimatoodete päev. Söin kodujuustu, jogurtit, jäätist, kohupiima, petti jne. Nälga küll ei tundnud. Täna alustasin jurikatega. Just löpetasin lillkapsa söömise ja ostsin pool kilo hapukapsast. Öhtul vist läheb suuremaks ühepajatoidu valmistamiseks
 
25 20. märts 2005, kl 17.07
aga kuidas sa ikkagi sööd päev otsa kanafileed... paljast kanafileed... Möhh? et nagu leiba tahaks ju ka vähemalt kõrvale... või siis paljas riis... no ok, ühe päeva venitad välja, aga KOLM päeva...
 
noo 20. märts 2005, kl 17.09
Mina arvan, et asja mõte selles, et kui kolm päeva peab ainult ühtesama asja sööma, siis on niuke siiber, et ei söögi palju, isu otsas ja ei taha nähagi.
 
põnev 20. märts 2005, kl 17.13
plaan alustada esmaspäeval...eks näis kuis toimib.....

ja fileed sain imeodavalt eile säästukast.......

kusjuures tundub, et see preaegu mingi popp dieet, mitmest kohast kuulnud ja paljud tuttavad peavad. ja niipalju kui teiste kogemustest kuulnud olen, siis see dieet lubab langetada 6kg ning õnneks dieet peab oma sõna :D
 
mumm 20. märts 2005, kl 18.12
kavatsen ka teha seda, aga riisi ma keeldun ilma sojakastmeta söömast. tõenäoliselt lisan siiski ka näiteks juurviljadele ja lihale veidi soola.
kuna dieet on niigi juba enesepiinamine, siis milleks asja veel hullemaks ajada.
 
ok 20. märts 2005, kl 18.31
ok, proovime. aga homsest, just tegin eeluuringut juurviljadele, kavatsen juurviljapäevadega alustada. tegelikult valikus päris palju asju: sibul, juurseller, @!#$, küüslauk, naeris, progand, redis, kartul, tomat, kõrvits, kurk, peet, lillkapsas, tavaline kapsas jne. tundub, et nälga küll ei jää:D
 
küsimus 20. märts 2005, kl 19.16

kas kanafilee võib olla praetud?
 
mina 20. märts 2005, kl 19.35
mina praadisin ilma õlita, ei läinudki kõrbema, aga mahlas hautada oli parem.
 
trille 20. märts 2005, kl 19.40
ma olen teinud selle dieedi 3 esimest päeva läbi (riisiga). point ongi selles, et soola ei tohi manustada, sest sool hoiab vett kinni kehas. muudkui söö ilma soolata toitu ja joo mahla peale. ma tegin seda peale aastavahetust ja selline tunne oli, et kõik rasv ja alkohol jne tuli kehast välja, mis nädalaga sinna oli transporditud :)
niiet kui on kirjas, et soola ei tohi, siis nii ongi.
 
V 20. märts 2005, kl 20.10
Täitsa huvitav dieet. Otsustasin ka seda proovida, aga mõtlen alles, millest alustada, riisiga vast oleks liiga karm alustada.
Tahaks u 5 kg maha saada ja siis pärast seda ka hoida, mis juba märksa raskem ülesanne :)
 
marta 20. märts 2005, kl 21.00
te teete kõik siin suure hooga. võib ta need kilod ju maha võtta, aga mis te pärast 15-ndat päeva kavatsete teha? kas ei karda, et topelt tagasi tuleb kui taandute tavapärase söömise juurde?
 
a 20. märts 2005, kl 21.19

mina tegin kunagi Atkinsi dieedi läbi, 8 kg läks alla ja pärast selle 2 a jooksul pole kilod tagasi tulnud veel.
 
põnevil 20. märts 2005, kl 21.59
kui palju siis kaal langes, pärast dieedi lõppu?
 
Minake 21. märts 2005, kl 08.53
To marta:
vaevalt, et nüüd topelt tagasi tuleb. Ega siis mingi õgima pea kohe pärast seda hakkama, mõistlikult ikka. Kindlasti mõni kilo tuleb tagasi, aga ei usu, et topelt.
! Mu ema nt tegi paastukuuri läbi 7 päeva, kaotas 6 kg ja 4 sellest siiani säilinud. Kusjuures sööb mida tahab ja tegi seda juba eelmine suvi.
rudrafroo 10. august 2023, kl 08.35
Kaalu alandavad tabletid - https://nplink.net/naa6wg6l Kokku kaotasin ma 12 kg ja see võttis mul vähem kui kolm kuud.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!