Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Tervisemure
kõhnumistabletid
 
annaliisa 18. november 2005, kl 21.25
Kas keegi on proovinud? Milliseid? Ja kas aitasid?
 
v 18. november 2005, kl 21.32
selliseid mis kõhtu täitsid proovisin.

nooh.. ytleme nii, et aitavad, aga kui ikka korralikult sööd, siis venib magu välja ja pole neist mingit tolku
 
sam 18. november 2005, kl 21.51
loe varasemaid teemasid. ei toota. kui tootaks, oleks maailmas k6ik saleneda soovijad juba saledad. kyll aga tekitavad tervisehaireid.
 
oiii 18. november 2005, kl 22.02
osta parem armumistablette, need aitavad sul kõhnuda kenasti,,
 
mammu 18. november 2005, kl 22.15
või trennitablette...

Kumb siis lõppude lõpuks tähtsam on, kas välimus või tervis?
 
annaliisa 18. november 2005, kl 22.23
Armunud olen olnud, pole aidanud. Mis need trennitabletid on?
 
ntx 18. november 2005, kl 22.23
hangi maohaavad, siis lihtsalt ei saa süüa, aga elada ka ei saa.
 
oh&ah 18. november 2005, kl 23.07
Olen ka söönud vetikakapsleid.. ja nad aitavad siis, kui nad on ülejäänud saleduskuurile TOETAJAKS. nii, et sööd tervislikult, teed trenni ja siis võtad neid - siis aitavad. kui edasi burgereid ja pizzasid sööd ja trenni asemel logeled - siis ei ole küll mitte midagi kasu.
 
reductil 15 19. november 2005, kl 00.27
minge koik targutajad kukele,mina kasutasin 2 kuuri reductil 15 jha olen sale.Olin 94 2 a tagasi nüüd 70 -2 kuud soin tablette ja 3 olin ilma siis jälle 2 kuud tablette ja tagasi tuli ainult 2,5 kg sest olin vahepeal 67,5.Koik kes siin targutavad olgu tasa ,kui on ikka tosine probleem kaaluga,nagu mul oli,tuleb abi otsida .Muide mulle kirjutas perearst neid valja,aga pidin ise kusima ,sest ikka hakkavad nad jahuma tervislikust-,taimetoidust ja spordist ja jalutuskaikudest jne.Minul pole lihtsalt püsivust sporti teha ja paljast salatitest ja liblede söömisest läheb mul kolmandaks paevaks süda nii läilaks et õudne.
 
to reductil 15 19. november 2005, kl 09.29
Mul ka tösine probleem-olen 110.teen ränkrasket tööd,liikuv töö.Maga max 6 tundi ööpäevas-see on 3 päeval,3 öösel ja ikka selline,muidu olin 70 kilo.On ikka paha küll see ülekaal,küsin,mis need tabl,maksavad ,palun ütle,sest kalleid ma ei jöua osta,kahjuks!
 
pärnakas 19. november 2005, kl 12.15
to Reducil 15

kas neid tablette saab ainult perearsti käest???
 
... 19. november 2005, kl 14.06
eks ikka oleneb inimesest. kui istuda päev läbi telku ees ja vitsutada rämpstoitu ning võtta 3 korda päevas 1 tablett siis muidugi ei aita.
ise olen kasutanud bio-slim`i. samal ajal jälgisin mida sõin ja tegin trenni. nüüd olen kätte saanud oma soovitud kaalu. varem võisin trenni teha ja dieeti pidada aga tutkit.
Kui soovi on siis võin müüa 250 krooniga 60`se paki (4 tabletti võetud). poe hind on nii 350.
[Üle jäi sellepärast, et tekkis arusaamatus ning kaks inimest ostsid mulle neid tablette. soovitud kaalu sain kätte aga 1 pakiga.]
 
Aitab jamast! 19. november 2005, kl 15.13
Mida kuradit te nende tablettidega jändate, toituge tervislikult, liikuge, tehke sporti. Arvestage sellega, et kui peakski need tabletid aitama (mis on ebareaalne), tuleb nende lõpetamisel topelt juurde, sest kaloreid ahmite ikkagi sama palju sisse. Ebatervislik TOIT teeb inimese paksuks!
 
elis 19. november 2005, kl 17.11
reductil ple ju kõhnumistablett ... see ju ainevahetushäirete ravim...ainevahetushäirete puhul ei aita ei õige söömine ega sport---nii nagu minul-----lõpuks kui endokrinosse jõudsin...öeldi, et insuliiniga probleeme---ainevahetus ei tööta normaalselt----kaal tuli juurde kuigi tegin 4x nädalas sporti ja toitusin arsti kinnitusel suht õigesti----nüüd on kaal 8 kuuga 30 kg langenud...see on palju..a mul palju kaalu kaotada ka
 
minerva 19. november 2005, kl 17.28
elis,palun selgita ,kuidas sa neid tablette kasutasid ja kes kirjutas retsepti.tänud ette
 
t 19. november 2005, kl 20.02
väga nõme suhtumine et sportida ei viitsi ja tervislikult toituda ka mitte, võtan aga tabletti..
 
SLÕ artikkel 19. november 2005, kl 20.53
Ravimite abiga liigsetest kilodest lahti

Kaire Kenk

SÄÄSTES TERVIST JA RAHA: «Dieedipidamine koos mõõduka füüsilise koormusega on kindlasti kõige odavam ja tervislikum viis liigsetest kilodest lahti saada,» ütleb SA Põhja-Eesti regionaalhaigla endokrinoloog Anu Ambos.
Tiina Kõrtsini

Ülekaaluliste inimeste dieedipidamise kergendamiseks on Eestis saadaval kaks retseptiravimit - Reductil ja Xenical, kuid arstid neid siiski väga kergel käel välja ei kirjuta. Miks?
«Üheks põhjuseks on nende ravimite kõrge hind - üks ühekuuline tabletikuur maksab umbes 1000 krooni,» ütleb SA Põhja-Eesti regionaalhaigla endokrinoloog Anu Ambos. «Haigekassa ei kompenseeri nende ravimite maksumust ja paljudele patsientidele saab see otsustavaks faktoriks. Teiseks ka muidugi kõrvaltoimed.

Xenical, mis takistab rasvade imendumist soolestikus, on efektiivne nende puhul, kes armastavad rasvarikast toitu ega suuda selles osas dieedist kinni pidada. «Xenicali murettekitavaks kõrvaltoimeks on aga rasvade imendumishäiretest tingitud kõhulahtisus, mis on seda tugevam, mida enam rasvast süüakse (seda rohkem läbib soolestikku seedimata rasvu). Seepärast ei soovitatagi Xenicali kasutada kogu aeg, kuna koos rasvadega jäävad imendumata ka rasvlahustuvad vitamiinid (D, K). Samas on 2-3kuuline kuur patsiendile ohutu,» sõnab Ambos.

Teine kehakaalu alandav retseptiravim Reductil toimib kesknärvisüsteemile, eeskätt isukeskusele, vähendades isu ja suurendades energiakulu. Reductil sobib suhteliselt noorele ja tervele inimesele, kes kipub liialdama süsivesikutega (šokohoolikud!), kellel pole südamehaigusi ja on normaalne vererõhk. Kõrvaltoimed ilmnevad tavaliselt juba esimestel ravinädalatel ja nendeks on südamepekslemine, vererõhu tõus, rahutus, unehäired, higistamine ning peavalu.

«Oluline on, et Reductili võttes peetaks kinni dieedist ja oldaks ka füüsiliselt aktiivne. Vastasel korral jääb ravitoime väheseks ja kaal tõuseb pärast ravi lõpetamist taas.

Tavaliselt võetakse seda ravimit järjest 2-3 kuud, üle aasta seda tarvitada ei tohi.

On patsiente, kelle puhul Reductil kaalu ei langeta või kes sellega hoopis kaalus juurde võtavad. Paarikuulisest ravist piisab, et näha, kas asi toimib või mitte,» ütleb doktor Ambos.

«Aga ma ei kiirusta kehakaalu alandavate retseptiravimite väljakirjutamisega, seda just kõrvalmõjude pärast. Soovitan neid vaid juhtudel, kui patsient on tõsiselt ülekaaluline - kehamassi indeksiga üle 30, ning kui ta üksnes dieedi ja füüsilise koormusega edu ei saavuta.

Senini pole sellist rasvtõbe ravivat preparaati, millel kõrvaltoimeid polegi, veel välja töötatud. Vastupidi, oma kümneaastase endokrinoloogina töötamise aja jooksul olen korduvalt tegelnud preparaatidega, mis ebasoovitavate kõrvaltoimete tõttu on käibelt kõrvaldatud,» seletab doktor Ambos ning ütleb, et alustab alati patsiendile dieedi määramisest.

«Üldiselt piisabki dieedist ja elustiili muutusest. Neid inimesi, kel kehakaal dieedipidamisest ja enese liigutamisest hoolimata üldse ei alane, praktiliselt polegi,» lohutab endokrinoloog.

Üheks suhteliselt ohutuks, kuid siiski väga kalliks meetodiks on paigaldada pooleks aastaks makku füsioloogilise lahusega täidetud balloon.

«Balloon täidab suure osa maost ja tekitab täiskõhutunde. Isu väheneb. Samas peab patsient poole aastaga harjuma tervisliku toidu ja väiksemate kogustega,» selgitab doktor Ambos. Ning lisab, et dieedipidamine ja mõõdukas kehaline koormus on kindlasti kõige odavam ja tervislikum viis liigsetest kilodest lahti saada.
 
elis 20. november 2005, kl 01.45
to minerva:
võtan reductili seoses diabeet II-ga-----ainevahetushäirega...tarvitan ravimit koos teisega,mille koosmõjus toimub kaalu langetus ja seeläbi ka insuliini tootmise stabiliseerumine... reductili võtan hommikul....1 tabl...algul võtsin 10mg ....umbes kell 10-11 kui ainevahetus korralikult tööle hakkab... varem/hiljem ravim ei ole nii tõhus...siis iga toidukorra (lõuna/ õhtu) aja metmorfini...reductil ei ole imerohi...ei maksa seda pihuga sisse ajama hakata....esimeste nädalate kõrvalmõjud viivad rööpast kõvasti välja...nüüdki tekib hetki, kus tunnen nõrkust...ja ravimi mõjuga kaasnev kõhukinnisus võib nutmapanevaid piinu tekitada (kasutada soovitavalt duphalaci (jube magus, kuid ei imendu suhkruna.. panna hommiku tee sisse)< leevendab kõhuvaevusi....reuctiliga on ka omad toitumisjuhised, mille kohta u kuu aega tagasi ka voldikud tehti ( neid saab oma endokrinoloogi juurest)....ravimit ei tohiks küll ükski perearst niisama lambist välja kirjutada....tema pole ju endokrinoloog ega tea kehakaalu paljususe tagamaid....äkki on hoopis kilpnäärme talituses viga või teab mis........kindlasti küsida saatelehte endokrinosse
 
to elis 21. november 2005, kl 10.19
reductil ei ole ainevahetuse ravim!!!!!!! reductil mõjutab otseselt isukeskust. seega eesti keeli VÕTAB ISU ÄRA! läksin perearsti jutule murega ainevahetuse pärast ja tema tegi mulle selgeks, et ainevahetus ongi igal inimesel erinev ja polegi õige sinna vahele sekkuda, siis läheb kogu süsteem parlanksist välja. võtan seda ravimit kuu aega ja praegu pole küll mingeid kõrvalnähte. lihtsalt uskumatu, et ongi olemas rohi mis võtab isu ära. maoballoon on mul ka ära proovitud :( vot see oli õudukas( valud, gaasid(jälgi haisuga ), ebanormaalse kujuga kõht). ja täiesti mõtetu kulutus, sest ma ei võtnud kilotki alla!
 
kata 22. november 2005, kl 15.44
on müüa (poole soodsamalt)Reductili tabletid. Mees ostis, aga kahjuks talle ei sobinud
Neid on natuke vähem kui üks täis kuur.
 
mina 23. november 2005, kl 01.39
on abi gnld gr2 kaalukontrolli programmist
tooted aitavad järjele ja kui toitumiskava õppida sealjuures jälgima on kaal kadumas ja tervis tulnud
mingit vetikatabletti või muud kahtlast kraami ei soovita küll kellelegi
gr2 võib minult küsida
 
ses 25. november 2005, kl 22.33
To; kata
soovin osta neid tablette.
rudrafroo 10. august 2023, kl 08.25
Kaalu alandavad tabletid - https://euhealth24.com/et/drug/xenical-generic Kokku kaotasin ma 12 kg ja see võttis mul vähem kui kolm kuud.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!