Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Tervisemure
Nina operatsioon
 
Ann 28. august 2006, kl 00.26
Lähemal ajal vaja minna nina operatsioonile. Korrigeerivad vaheseina ja luud. Kas on keegi käinud, jagage palun oma kogemusi. Hirm on veidi.
 
keegi 28. august 2006, kl 09.51
Olen sama opi üle elanud poolteist aastat tagasi, mul oli ka hirm, tekkisid isegi ärevushäired. Võtsin rahustit, soovitan. Tagantjärgi mõeldes polnud hullu midagi.
Esimene nädal on ebameeldiv, kips ja plaastrid, vere lõhn. Eriti ei valuta, arstid ütlevad et ei tohiks üldse valutada, et kui valutab siis märk sellest,et midagi valesti. Mul vajus natuke ära, võib-olla sellepärast valutas. Õhk käib küll nüüd ilusti läbi nina, aga luu tahaks ikkagi veel oppi saada. Olengi valiku ees, kas veel minna nao alla. T undub, et tulemust nad ikkagi ei suuda garanteerida.
 
kiku 28. august 2006, kl 11.02
to ann kas sa käisid ennem konsultatsioonis ka ja kas see on tasuline.Minu pojal on ka vaja korrigeerida ninavaheseina,kunagi sai palliga pihta,ja nüüd nohu ajal hingab läbi suu.Aga kui lugeda "keegi"juttu ,siis tekib küll kahtlus,kas on ikka vajalik.
 
;) 28. august 2006, kl 12.28
ei ole sel opil hullu midagi, mu poeg eelmine aasta tegi. esimene nädal natuke virises ja hädaldas, et tampoonid segavad, aga valusi küll ei olnud. Karta pole sul küll vaja, nädal ebameeldivusi ja asi unustatud;))
 
ANN 28. august 2006, kl 20.04
Ka käisin.Paraku isegi ei mäleta,et midagi hirmsat oli. Kah pelgasin,aga arstid suutsid maha rahustada,EDU.
 
Ann 28. august 2006, kl 22.00
Tänan kõiki, kes viitsisid vastata. To kiku: Ikka käisin eelnevalt konsultatsioonil ja järjekord peaaegu 2 aastat. Maksma ei pea, kuna opereeritakse ikka tervislikel põhjustel, mitte niisama ilu pärast ja tasub haigekassa.
 
... 29. august 2006, kl 10.18
Mul oli sama jama, väiksena murdsin ninaluu ja sellest ajast hingasin läbi suu. Mingil hetkel otsustasin et enam ei jõua ning läksin nina kurgu kõrva arsti juurde, kes ütles ka et vaja ninavaheseinu opereerida. Samal päeval panin kinni numbri eraarstile dr Kull kui ma õigesti mäletan. Tema aga ütles et vaheseinadel pole viga midagi, hoopis olid ninakarbikud või midagi sellist liiga suured.Peale seda oppi saan väga hästi läbi nina hingata, kuigi võttis harjumist sest olen aastaid suuga hinganud. Tagant järgi mõtlen, et mis siis kui oleksingi kuulanud esimese arsti arvamust ja nad oleks ravinud hoopis seda millel midagi viga polnud.kes teab, võimalik et asi oleks praeguseks hullem.Nii et soovitan ALATI küsida ka eraarsti nõu, kes tegelevad selliste asjadega rohkem.
 
Vita Vita 19. oktoober 2016, kl 17.21
Tere,

Vitaclinikas saab teha kosmeetilist nina korrektsiooni ehk rinoplastikat,rohkem informatsiooni saab http://vita.ee/teenus/rinoplastika/
 
eid_1505eae1c08119 24. juuli 2019, kl 14.53
Käisin dr Saartsi juures ning olen väga rahul, tehti ninavaheseina korrigeerimine ning samas eemaldati ka kühm ninalt. Mustamäe haigla kaudu oli teda võimatu kätte saada, töötab ka eras - https://thehealthclinic.eu/plastiline-kirurgia...
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!