Tervisemure
Millist naistearsti Võrust?
Kaisa 02. oktoober 2006, kl 18.16 |
Millist naistearsti soovitate Võrust?
Kas siis haiglast või polikliinikust? Kellega teil on jäänud positiivsed muljed. On siis minek esimest korda naistearsti juurde aga ei oska kedagi valida.
Valikus on:
dr. L. Kolomijets
dr. H. Rattasep
dr. R. Küüts
dr. K. Org
Oleksin väga tänulik abi eest!
Kas siis haiglast või polikliinikust? Kellega teil on jäänud positiivsed muljed. On siis minek esimest korda naistearsti juurde aga ei oska kedagi valida.
Valikus on:
dr. L. Kolomijets
dr. H. Rattasep
dr. R. Küüts
dr. K. Org
Oleksin väga tänulik abi eest!
emme 18 02. oktoober 2006, kl 18.22 |
lala 02. oktoober 2006, kl 18.26 |
Kaisa 02. oktoober 2006, kl 18.54 |
ka Võrust 02. oktoober 2006, kl 18.58 |
Kaisa 02. oktoober 2006, kl 19.19 |
lala 02. oktoober 2006, kl 19.29 |
... 02. oktoober 2006, kl 20.03 |
b 03. oktoober 2006, kl 10.01 |
kiks 03. oktoober 2006, kl 11.09 |
Sünnitasin Kolomijetsi all,selline suure labidasuuruse käega julm ja sooda arst-ei soovi vaenlaselegi sellist.Lükkas lapse 3 korda sünnituse ajal tagasi,sest ma ei sünnitavat 5,5 kg last ära,kui sündis,oli tütreke vaid 3,6 kilo-mees viis mu peale nii traumaatilist kogemust kolmandat last sünnitama lausa välismaale...Võrus polegi normaalset naistearsti,kõik,kes teavad olukorda lähevad kas Põlvasse või Tartusse.Ise käin Tartus dr.Sekavini juures ja olen ülirahul.
ka Võrust 03. oktoober 2006, kl 13.48 |
selle Kolomijetsiga on jah nii ja naa pidiseid kogemusi kuulda olnud ...mina sünnitasin viimati aprillis sel aastal ja sattus tema just valves olema ....no ega ikka plehku enam ei pane kui ikka asjaks on juba läinud ...ja oh imet ta ei seganud ennast üldse sünnitusel vahele,korra ainult vaatas mind läbi ja edasi istus ta ainult eemal voodi veerel ja andis ainult soovitusi :pressi ,pressi ja kui tita oli käes siis sain ka isegi kiita :oi ilus laps ja oligi kogu kogemus Kolomijetsiga.
Pole ta ikka nii hull midagi ei maksa hirmutada sellepärast tõin oma meeldiva kogemuse siia kõrvale :)
Pole ta ikka nii hull midagi ei maksa hirmutada sellepärast tõin oma meeldiva kogemuse siia kõrvale :)
Kadri 09. oktoober 2006, kl 22.33 |
Huvitav, kas Tiganik ka veel töötab või on ära pensionile läinud? :)
Luges küll moraali, aga samas oli selline hea tark vanatädi. Kogu aeg ootas, et kuna ma küll rasedaks jään. Ei tahtnud vanatädi kurvastada ka ja öelda, et mul seda plaani polegi, keerutasin end ikka kuidagi umbmääraselt välja :P
Luges küll moraali, aga samas oli selline hea tark vanatädi. Kogu aeg ootas, et kuna ma küll rasedaks jään. Ei tahtnud vanatädi kurvastada ka ja öelda, et mul seda plaani polegi, keerutasin end ikka kuidagi umbmääraselt välja :P
Maire Olen 30. aprill 2014, kl 10.52 | Registreerus: 10 aastat tagasi Postitusi: 1 |
Naine 30. aprill 2014, kl 11.54 |
Siröe-Merle 09. jaanuar 2022, kl 17.16 |
Sirle-Merle 09. jaanuar 2022, kl 17.17 |
Lisa postitus