Tervisemure
ei saa magada -unerohi
küsija 28. oktoober 2008, kl 23.04 |
miks 28. oktoober 2008, kl 23.06 |
vastaja 28. oktoober 2008, kl 23.08 |
liiga pikk jutt 28. oktoober 2008, kl 23.13 |
Imovane on hea variant, valocordin-diazepami tilgad ja xanax aitavad samuti uinuda. Ilma retseptita saab mingisuguseid alkoholi baasil leotisi (une-mati, veistesüdamerohu tilgad jms). Minule loodusravi ei mõju, vajan kangemat kraami. Kui oled ravimtaimede austaja, siis piparmünditee meega on rahustava ja und tekitava mõjuga, samuti palderjan ja mitmesugused ürdisegud, mida saab samuti apteegi käsimüügist. Aga soovitan Imovanet, see paneb ikka tõesti korralikult magama. Mina sain uneprobleemidest selle abil üle, kasutasin ära ainult ühe paki.
ma 28. oktoober 2008, kl 23.57 |
Salme 29. oktoober 2008, kl 09.49 |
n 29. oktoober 2008, kl 09.51 |
kah unetu aeg ajalt 29. oktoober 2008, kl 10.43 |
ikka 29. oktoober 2008, kl 11.11 |
ei saa inimesed aru, et sõltuvust tekitavad unerohud ja rahustid. ja see jutt, et ma võtan harva, siis nii ongi, alguses kord nädalas, siis 2-3-4-5 korda ja nii ta lähebki. hiljem enam ei saa aru, kas ongi unehäired või vajad tabletti sõltuvusest. halba enesetunnet tunneb just sõltuvuses olija. mõned perearsti on küll "head" kirjutavad neid sõltuvusaineid, sest ei viitsi probleemi süveneda, nii on neile lihtsa, aga ise peab enda eest mõtlema. ärge võtke unerohtu, otsige abi probleemile.
ikka-ikka 29. oktoober 2008, kl 11.41 |
vastaja 29. oktoober 2008, kl 12.59 |
Arvata oligi, et sõna võtma hakkab kontingent "sõltuvusparanoikusid". Inimestel tuleb ikka ette perioode, mis on täis probleeme, mida ei saa kohe sõrme nipsutades lahendada vaid selleks kulub aega ja energiat. Seetõttu peaks sellisel raskel perioodil olema võimalus ikkagi öösel rahulikult välja puhata, et hommikul oma probleemidega jaksata edasi maadelda. Öö läbi magamata ning närvilisena pole keegi kuigi võimekas ega energiline. Minul on Imovanest kasu olnud kolme aasta jooksul kokku kuskil kolm nädalat või veidi vähem. Alati on piisanud 3-5 päevast, õigemini ööst, et oma unerütm taastada ja sõltuvuseks seda nimetada saab küll ainult eriti paranoiline inimene.
ma 29. oktoober 2008, kl 13.54 |
Minul ka aitab imovane just unerütmi taastada. Kui on palju stressi ja magada ei saa, siis piisab kahest ööst (pool tabletti korraga), et peale seda tükk aega ilma tablettideta hakkama saada. Kui oled välja puhanud, siis lihtsalt lahendad enda probleeme tõhusamalt ja nii vaibub ka ülemäärane stress ning normaalne uni taastub. Ilmselt mõni inimene ongi selline, kes jääb igast asjast kergesti sõltuvusse, siis pole jah midagi parata.
to ikka 29. oktoober 2008, kl 15.44 |
soovitus 29. oktoober 2008, kl 19.22 |
ikka 29. oktoober 2008, kl 23.06 |
on küll asjast aimu ja tean inimesi, kes sellest sõltuvad. ma ka elus inimene ja on ka probleeme unega olnud ja lühiajaliselt olen ka võtnud unerohtu. aga mul on tuttavaid, kes vaid neid neelavad ja kõrvalt on kurb vaadata, et nad ei anna aru, et tegelikult on nende probleem just unerohi, ilma milleta ei saa. ettevaatuse mõttes kirjutasin, aga eks teie targad tea paremini, ma ei ole enam noor, kui seda mõtlesite
einoh 30. oktoober 2008, kl 14.02 |
kkkkkkk 03. november 2008, kl 19.53 |
gostiaga nõus 17. detsember 2016, kl 06.08 |
... 17. detsember 2016, kl 07.41 |
Positiivne? 17. detsember 2016, kl 07.47 |
kkkkkkk Kirjutas:
-------------------------------------------------------
> seroquel ei tekita sõltuvust, see on positiivne. M
> ina võtan ka, samas rahustab ja võtab ka ärevust v
> ähemaks.
Kuidas see kasulik on, kui Seroqueli ei tohi manustada alla 18-aastastele lastele ja noorukitele?
Seroquel kuulub antipsühhootikumideks nimetatavate ravimite gruppi. Selle rühma ravimid leevendavad
teatud tüüpi vaimsete tervisehäirete sümptome, nagu hallutsinatsioonid (nt seletamatud hääled), võõrad
või hirmutavad mõtted, muutused käitumises, üksildus- ja segasustunne.
-------------------------------------------------------
> seroquel ei tekita sõltuvust, see on positiivne. M
> ina võtan ka, samas rahustab ja võtab ka ärevust v
> ähemaks.
Kuidas see kasulik on, kui Seroqueli ei tohi manustada alla 18-aastastele lastele ja noorukitele?
Seroquel kuulub antipsühhootikumideks nimetatavate ravimite gruppi. Selle rühma ravimid leevendavad
teatud tüüpi vaimsete tervisehäirete sümptome, nagu hallutsinatsioonid (nt seletamatud hääled), võõrad
või hirmutavad mõtted, muutused käitumises, üksildus- ja segasustunne.
sss 20. detsember 2016, kl 13.22 |
maniila 20. detsember 2016, kl 14.15 | Registreerus: 8 aastat tagasi Postitusi: 814 |
ajage aga keemiat sisse. võta pokaal veini või klaas õlut, magad nagu nott. no ma vist pole kõige parem nõuandja, aga see tabletihunnik nüüd ka just see kõige õigem variant ei ole. miks antakse sünnitajale naerugaasi? sest see tekitab tunde nagu oleksid purjus. südamerütmihäirete puhul manustatakse ravimeid, mis tekitavad purjusoleku tunde. kõik elust enesest:)
variandid 22. detsember 2016, kl 16.26 |
Mari 23. detsember 2016, kl 12.06 |
Rhal 04. jaanuar 2017, kl 01.06 |
Rhal 04. jaanuar 2017, kl 01.07 |
Rhal 04. jaanuar 2017, kl 01.09 |
Lisa postitus