Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Tervisemure
ketipinor
 
etu 23. detsember 2008, kl 12.17
tere!
kas on siin inimesi kes kasutavad sellist ravimit nagu ketipinor?kuidas teile see mõjub ning kas teie arust on see hea ravim?
Kui ma esimest korda seda võtsin tekkis mul paanikahoog ning keha läks üleni kuumaks.
 
! 24. detsember 2008, kl 17.16
Soovitan igasugu keemiat organismi siseselt mitte kasutada!
 
öö 24. detsember 2008, kl 21.16
ma võtan. minu meelest on hästi mõjunud. võtan õhtuti ja saan nüüd magada. võtma hakkamise alguses olin küll terve järgmise päeva unine ja nõrk, mis tekitas vastikuid tundeid, aga nõrkus kadus ajapikku ära. ma sain aru, et tähtis on õige doos leida.
aga eks see on idividuaalne, kuidas rohi kellelegi mõjub. ning alguses võib olla kõrvalmõjusid, mis hiljem kaovad.
 
unetu 28. detsember 2008, kl 13.18
Alguses võtsin seroqueli, siis kirjutati ketipinori-see koopiaravim, aga magan paremini seroqueliga, lasin nüüd seda uuesti endale kirjutada.
 
Pavel 27. juuli 2009, kl 17.23
tere.võtsid ketipinori aga see on 100korda halvem kui seroquel. nüüd manustan viimast kunagi enam ei söö ketipinori!!!
 
pets 16. september 2009, kl 14.18
Täitsa jama oli Võtsin nii dormicumi kui imovani suurtes kogustes ,et öösel magada saaks. Hakates Ketipinori kasutama on maailmas justkui värvid tagasi tulnud. Ei pea enam imovani vastikut maitset ega "pohmakat" taluma vms.
Järgmine päev on uimane olla kui Ketipinori doosiga mööda paned. Nii ,et personaalselt on see ravim justkui väga hästi mõjund.
 
hhh 16. september 2009, kl 22.43
ma magan juba 1,5 aastat seroqueliga, kogustes 25mg-75mg. ausalt öeldes on olnud super ennast välja puhata nii pikka aega järjest, ilma et peaks muretsema unetuse pärast.

p.s. mul ka depressiooniravi kõrval.
 
kiisa 14. oktoober 2009, kl 11.43
väga hästi aitab välja magada aga.....kilod tulid lausa silmnähtavalt ja paistetus.see jällegi masendab ...nii et kuradirattas aga võtmata ka ei saa olla . magusaisu lisandus -muidu ei söö yldse magusat.
 
elli 23. detsember 2009, kl 23.35
heh mul ketipinor ikka und ei anna, peab unerohu juurde võtma. Lootusetu, ei tea mida teha. Paanika ja ebareaalsus on kogu aeg peal.
 
enely 06. jaanuar 2010, kl 18.23
Mulle kirjutati ka välja täna ketipinor,homme võtan siis esimes rohu sisse siis saan muljetada.Elli võta minuga ühendust mul on ka paanika hood ja ärevus,suhtleme ja anname teineteisele nõu.kirjuta enelykallis@hot.ee
 
naine 06. jaanuar 2010, kl 18.34
jube ravim, provisin 2 korda võtta 25mg ööseks. terve öö nägin õudukaid unes ja isegi yks kord kuulsin hääli öösel une pealt karjusin veel miskit vastu. hommikul äraksin ja tkkis hirm, et mida ma öösel kyll kuulsin. minule ta ikka ei sobi(((((
 
krants 06. jaanuar 2010, kl 18.41
Kuramus, kasvõi vihasta teie peale. Saage ükskord aru, et kõikvõimalike ravimite toime on väga individuaalne. Isegi söetablett või aspirin ei mõju inimestele ühtemoodi. Õppige see pähe ja lõpetage see "kogemuste" küsimine. See ei anna teile mingit teavet selle kohta, kuidas see ravim just teie organismis käitub. Loeb sugu, vanus, genotüüp, seisund, kaasuvad haigused, koostoime toidu ja teiste ravimitega, sada miljonit muud asja... Probleem ei ole arstis ega ravimis. Olge õnnelikud, et on variante, mida proovida.
 
to krants 06. jaanuar 2010, kl 18.47
mida sa närvitsed. las inimesed jagavad muljeid
 
Enely 09. jaanuar 2010, kl 17.36
Olen siis juba 3 päeva võtnud ja hommikul 50 mg jube ma olen terve päeva ni unine ja uimane et jube.Aind magaks koguaeg.Ma ei tea mix päevasex ajaks mulle seda ültse kirjutati
 
mina 09. jaanuar 2010, kl 19.04
sain ka kepinori 25 mg aga mulle sobib sellest veel pool võtta ja tänu sellel olen lahti saanud xanaxist, mida võtsin 7 aastat.
Muidugi läks paar kuud aega aga nüüd kõik korras ja xanax unustatud ja ketipinori võta ikka 25 mg pool õhtul 1 tund enne magama minekut. Uni tuleb tasapisi, mitte ei kukku jala pealt maha. Minu jaoks oli aga põhiline xanaxist lahti saada ja sain !
Nüüd hakkan otsima loodusliku vahendit mis aitaks uinuda ja maandaks ärevust.
Samas mainin et ei saanud ka võtta 25 mg.See ravimi taluvus ongi väga individuaalne ning igaüks peab ikka ise selle paraja leidma.
Arst määras ka mulle 25 mg kuid kui see ei sobinud ütles, et tee see tablet pooleks, oli küll halb teha sest poolitusjoont polnud, kuid noaga saab kõike :)
 
Enely 16. jaanuar 2010, kl 21.18
kasutaja mina,ole hea saada mulle meili peale oma msn aadress sooviks sinuga suhelda ja nõu küsida.olen ise sõltuvuses xanaxist.e.mail on üleval pool.Ette tänades
 
sama ravim 18. jaanuar 2010, kl 08.52
samale inimesele teisel ajal võib ka hoopis erinev olla kõik Kui võimalik enne keemiat proovige taimseid vahendeid ja elustiili muuta -viimane veel kõige raskem Ja tablettide puhul tuleb kindlasti teine valid kui teisiti enam saa, kindlasti..
 
s 22. jaanuar 2010, kl 20.41
mina sõin seda mingi 2a ja võin öelda,et aitas.olin veel kõige väiksema koguse peal ja kõige nõrgem tbl ka.

vahel küll võtsin terve tbl,kui oli raskem periood
 
kiisa 10. veebruar 2010, kl 17.27
olen kolm aastat seda rohtu manustanud ,oleks pidanud aga kohe loobuma. esimese kuuga vötsin juurde yheksa kilo ja paistetasin yle kere-nägu kaasaarvatud. katsetasin ära jätta ja tulemus selline :kohe paistetus alanes kehakaal langes ja maksa ja veresuhkrunäidud paranesid----AGA--- ei suuda maha jätta ...eriti talvel. magada aitab väga hästi,kuid ikka mingi muu arvelt see heaolu. täiega nõiaringis !? kas söön tablette ja magan hasti kuid paisun kui saiataigen vöi halb enesetunne:.masendus magamatusest-kui ei vöta --aga kaal ja paistetus langevad. nokk kinni -saba lahti. otsustasin end kätte vötta ja tabletid ikkagi maha jätta. see saab raske olema ,ma ei ole tugeva tahtejõuga naine(55).mida kyll teha...võib-olla on kellelgi hyva nõu anda!? tean et "peas" on kõik kinni ja hakkan end harima.
 
to kiisa 16. veebruar 2010, kl 10.29
Kui sa oled juba teinud otsuse maha jätta ,siis ÄRA!!! tee seda järsku. (oma kogemusest) Plaani selleks pikem periood. Vähenda rohu annust nt. u.20protsendi kauppa. Kui KUU AEGA on olnud OK , siis alles tee annust jälle väiksemaks(noaga tabletti lõigates ja kraapides). ÄRA KIIRUSTA. Kui vähendad ,siis alguses on ärajääma nähud ,selle leevendamiseks kasuta vitamiine (Centrum(päeval joo palju vedelikku)) 1tbl hommikul. Vitamiiniga EI TOHI ka üle pingutada. Kui olemine läheb paremaks ,siis võta 1/2 CENTRUMIT, kui veel parem ,siis ära võta vitamiini mõnda aega üldse!!! - las organism puhkab(kui kasutad pikka aega võib vitamiinist halb hakata). Proovi iga päev võtta natuke aega ,et lõõgastuda(VÄGA VAJALIK) (heas mõttes ,mitte alkoga ja muu jamaga) :)
 
nali 17. veebruar 2010, kl 01.31
Vahel on päris naljaks kõiki neid arvamusi lugeda. Inimesed mõelge oma peaga.
 
Frts 01. märts 2010, kl 10.25
Ketipinoriga alustamise esimesed päevad olid päris hullud. Tegelikult olid ka välised stressorid noil päevil eriti tugevad ning seepärast ei saa ma kindlalt öelda, mis oli tegelik põhjus, aga esimestel päevadel viskas paanikahäire üles küll. Aga mõne ajaga läks üle ja nüüd olen selle ravimi mõjuga päris rahul. Proovisin ka seda analoogi - Seroqueli - aga mulle tundub, et une kvaliteet ja väljapuhatuse aste jäi madalamaks. Olen sellist teemat ka teistelt kuulnud. Loomulikult on kõige parem kui tuled toime ega pea üldse ravimeid võtma. Aga kui ikka muidu enam hakkama ei saa (meie töösuhetes nõutav "Hea pingetaluvus" põhjustab seda otseselt) tuleb võtta ja ses suhtes on Ketipinori toime päris OK.
 
naine 01. märts 2010, kl 14.15
see ravim on ette nähtud sizofreenikutele kes kuulevad hääli ja jne, aga see on kyll lollus et seda kirjutatakse välja depressivstele inimestele. aga nohh eks me ole katsejänesed, mis teha. saroten on hea uneravim, aga kuna olen seda kasutanud juba aastaid siis enam see rohi mind magama ei pane, olen ka unerohu otsingul
 
mk 01. mai 2010, kl 07.31
Ka mina söön ketipinori (alventat ka) ja pean ütlema, et ma pole elusees vist ennast paremini tundnud- magan hästi, energia ja vaimne tugevus on tagasi tulnud, musti mõtteid enam pole ja kaal hoopis langeb erinevalt siin osadest, kellel tõuseb kaal. Tõsi see on, et ravimid mõjuvad erinevalt, aga suurt rolli mängib ka hea ja kogenud psühhiaater.
ps. need kes räägivad, et keemiat ei tohi süüa ja jooge piparmündi teed... neile tahaks öelda, et kõik inimesed ei ole sündinud õnnetähe all sellise heaolumulli sisse nagu nemad ja neil pole õrna aimugi, mis on raskekujuline depressioon.... päikest!
 
mnjahh 01. mai 2010, kl 20.06
ketipinor aitab lõpuks ometi korralikult magada...tänu sellele ka pole peavalusid enam jms tervise jamasid.niisama nalja pärast ei hakkakski ma mingit keemiat võtma aga kui muu ei aita ja probleem suur siis...
 
Naine35 03. jaanuar 2011, kl 13.24
Ketipinor on üks parimaid ravimeid mu elus, mida söönud olen. Esimene ravim, mis laseb mul õhtust hommikuni magada ilma et ma näeks õudukaid või sipleks rahutult! Hommikul olen väljapuhanud ja heatujuline. Kaal pole küll muutunud. Pigem kõhnemaks. Loomulikult olin ravi alguses vägagi uimane. Õige annus on oluline! Kuna see rohi nii hästi sobib, ta on küll väga kallis ravim aga ma olen selle peal juba mitmendat aastat ja ei midagi muud ei taha ma enam. Olen muidu krooniline unetu ja pikaajalise stressiga.
 
mmmm 13. veebruar 2011, kl 14.57
väga head rohud.. lasevad mul magada kasutades steroide. steroidid annavad palju energiat ja võtavad une ära kuid tänu ketipinorile on uni tagasi ja kõik hea
 
unemüts 13. veebruar 2011, kl 15.29
On küll hea rohi :) Juurde pole ka võtnud. Tuleb jälgia oma toitumist ja enese käestlaskmist ei tohiks ajada rohtude süüks!!
Mul oli ka esimesel nädala loomaisu, aga just nimme ei andnud oma neeludele järele ja kehakaal jäi püsima. Nüüd juba 2 kuud tarvitanud ja magamine korras :)
 
Agu 13. veebruar 2011, kl 19.35
Mulle määrati Ketipinori uneprobleemide(ja masenduse) raviks pool aastat tagasi.
Arsti ettekirjutuse järgi oli 50-100 mg enne uinumist. 50 mg mind magama ei pannud ning 75 - 100 mg tegi jalad väga rahutuks, mis omakorda ei lasknud uinuda!
Nädala jooksul proovisin seda ravimit aga mulle ta ei sobinud.
Heitsin l6puks minema nii selle Ketipinori kui ka masendusravimi ning v6tsin vastu otsuse, et mul ei ole seda keemiat vaja.
Hakkasin käima regulaarselt j6usaalis ning ujumas. Jätsin maha kohvijoomise ning 6htused 6lled, l6petasin rämps- ja valmistoitude söömise.
Normaalsed ööuned sain tagasi kuu aja jooksul ravimite l6petamisest. Ujulas tutvusin praeguse tydruks6braga, kellega koos olles on kadunud ka depressioon :)
Elu nagu lill...
 
foxy33 22. veebruar 2011, kl 11.10
ketipiron-peaks olema unerohi,aga see,et ta ärevuse ja paanikahood maha võtab pole küll kuulnud.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!