Kööginõu
tomatite kuivatamine
kata 23. juuni 2012, kl 19.31 |
näkk 23. juuni 2012, kl 19.38 | Registreerus: 12 aastat tagasi Postitusi: 398 |
ziil 23. juuni 2012, kl 19.41 |
kata 23. juuni 2012, kl 20.03 |
pähh 24. juuni 2012, kl 15.57 |
mul ema ostis möödund aasta turult õigete tomatite pähe terve kasvuhoonetäie viinamarjatomateid. oi taevake, kui palju neid oli, ei osanud nendega lõpuks muud peale hakata, kui mõtlesime, et ok, teeme ka siis neid kuivatatud tomateid. peent masinat meil pole, nii et praeahjus kuivatasime - elektrikulu oli kindlasti kõvasti suurem, kui asi väärt. siiamaani seisavad.
kui vahel proovingi neid salaja supi sisse või kusagile sokutada, küsib enamus rahvast kohe, mis imelikud käkid need on ja tembeldab selle söögi söömiskõlbmatuks. eks ta vist maitse asi ole, aga meie peres ei lähe peale. esimene ja viimane kord sedasi jamada.
kui vahel proovingi neid salaja supi sisse või kusagile sokutada, küsib enamus rahvast kohe, mis imelikud käkid need on ja tembeldab selle söögi söömiskõlbmatuks. eks ta vist maitse asi ole, aga meie peres ei lähe peale. esimene ja viimane kord sedasi jamada.
kata 29. juuni 2012, kl 17.53 |
? 29. juuni 2012, kl 22.47 |
VagrantCat 30. juuni 2012, kl 02.53 | Registreerus: 13 aastat tagasi Postitusi: 797 |
http://www.marthastewart.com/339310/oven-dried-t...
tomat+oliivõli+küüslauk+meresool+sidrunipipar...mmmm:)
kuivatamisest-ei kuivatata krõbekuivaks, säilitada saab kas oliivõlis või väga edukalt minigripkotiga sügavkülmas.
tomat+oliivõli+küüslauk+meresool+sidrunipipar...mmmm:)
kuivatamisest-ei kuivatata krõbekuivaks, säilitada saab kas oliivõlis või väga edukalt minigripkotiga sügavkülmas.
juula 02. juuli 2012, kl 23.18 |
ütlen ausalt - tegin ühel aastal proovi ja ei tulnud need praeahjus kuivatatud tomatid head, elektri- ajakulust ei räägigi.
üleliigsed, suured või koledad tomatid teen selliseks möksiks - keedan plödaks, püreerin ja uhan sisse igasugu maitseaineid -sool, pipar, küüslauk, bassiilik jne - kuumtan ja purki. talvel on hea pastakaste või pitsale, olen ka suppi teinud
üleliigsed, suured või koledad tomatid teen selliseks möksiks - keedan plödaks, püreerin ja uhan sisse igasugu maitseaineid -sool, pipar, küüslauk, bassiilik jne - kuumtan ja purki. talvel on hea pastakaste või pitsale, olen ka suppi teinud
- 03. juuli 2012, kl 12.29 |
Oh issand.... oliivIöli, baSSiilik, teises teemas suitsEtatakse liha... Suurest algustähest, tühikutest ja kirjavahemärkidest ei räägigi.
Mis on juhtunud Eesti rahva kirjaoskusega? Ja ärge tulge naeruväärse jutuga lagedale, et kööginurgas ei peagi öigesti kirjutada oskama. Intelligentne inimene austab oma emakeelt ja õigekirja IGAL POOL.
Mis on juhtunud Eesti rahva kirjaoskusega? Ja ärge tulge naeruväärse jutuga lagedale, et kööginurgas ei peagi öigesti kirjutada oskama. Intelligentne inimene austab oma emakeelt ja õigekirja IGAL POOL.
- 03. juuli 2012, kl 15.42 |
:) 03. juuli 2012, kl 18.09 |
Lisa postitus