Kööginõu
kartulisalat
millist hapukoort kasutate? 30. märts 2015, kl 20.35 |
lahja 30. märts 2015, kl 21.03 |
õigus, Loore! 30. märts 2015, kl 21.13 |
loore 30. märts 2015, kl 21.40 |
kõhtjalgne kaunitar 30. märts 2015, kl 22.19 |
piii 30. märts 2015, kl 22.44 |
lugupeetud paksud 31. märts 2015, kl 00.13 |
Ärge solkige rahvustoite! 31. märts 2015, kl 01.41 |
suitsupääsuke 31. märts 2015, kl 02.37 |
Mis sa kraaksud, keegi pole käskinud veega teha. Ühegi asjaga, sealhulgas light toodetega, pole mõtet liialdada. See ei tee hapukoorest veel saasta, et eksisteerib ka vähema rasvaga toode. võid ju lugeda kui hirmsad on light majoneesi lisaained, aga kui lähemalt vaadata, siis mis on tärklises või paksendamiseks kasutatud puukoores nii hirmsat? Ka lugemisel võib aju kasutada.
mhhh 31. märts 2015, kl 08.24 |
milli 31. märts 2015, kl 17.40 |
hapukoor 10%line ei ole veel saast, see on ok. aga viimseni light majonees on küll saast. see rikub salati ja rikub tuju. ja ma ei pea silmas mitte lisaaineid ega keemilist koostist, vaid maitseomadusi. inimene peab sööma, nautima, elama, liikuma. see visisemine ja vindumine ei ole elu.
eelmisele 31. märts 2015, kl 17.48 |
Lisa postitusele link, pilt või video! 01. aprill 2015, kl 21.13 |
piii 02. aprill 2015, kl 21.20 |
:) 02. aprill 2015, kl 22.56 |
aule Kirjutas:
-------------------------------------------------------
> Kui teed 10 lisega ,siis jääb salat väga vedel.
Minu kogemus on, et just vastupidi. 10%-sega tehes jääb salat normaalne, 20%-sega väga kuiv.
Aga eks see sõltu salati komponentidest ja ku palju need mahla eraldavad. Ja kas kasutad salatikartulit või suvalist kartulit. Pudrukartul imeb kõik sisse:)
-------------------------------------------------------
> Kui teed 10 lisega ,siis jääb salat väga vedel.
Minu kogemus on, et just vastupidi. 10%-sega tehes jääb salat normaalne, 20%-sega väga kuiv.
Aga eks see sõltu salati komponentidest ja ku palju need mahla eraldavad. Ja kas kasutad salatikartulit või suvalist kartulit. Pudrukartul imeb kõik sisse:)
ohpekki 03. aprill 2015, kl 14.22 |
alissandra 04. aprill 2015, kl 19.33 | Registreerus: 14 aastat tagasi Postitusi: 4,219 |
kokk 05. aprill 2015, kl 13.08 |
libanōid 05. aprill 2015, kl 15.19 |
alissandra 05. aprill 2015, kl 15.44 | Registreerus: 14 aastat tagasi Postitusi: 4,219 |
Kokk, huvitav küll, 10%-ne koor ei kõlba, aga jogurt ja kefiir jms kõlbab?
Mingi enda kehakaalu ja saamatuse pärast ma küll lahjemat koort ei kasuta, aga on krdima suur vahe, kas ma panen salatisse 1 kg 10% hapukoort või 1,5 kg 20%-list. Ma ei ole miljonär, et iga asja peale liigseid summasid kulutada, eriti söögi peale.
Toimetatud 1 kord(a). Viimati alissandra 05.04.2015 21.44.
Mingi enda kehakaalu ja saamatuse pärast ma küll lahjemat koort ei kasuta, aga on krdima suur vahe, kas ma panen salatisse 1 kg 10% hapukoort või 1,5 kg 20%-list. Ma ei ole miljonär, et iga asja peale liigseid summasid kulutada, eriti söögi peale.
Toimetatud 1 kord(a). Viimati alissandra 05.04.2015 21.44.
kokk 05. aprill 2015, kl 16.41 |
kokk 05. aprill 2015, kl 16.44 |
< Ma ei ole miljonäär, et iga asja peale liigseid summasid kulutada, eriti söögi peale>
see lause räägib sinu kohta väga palju ja isegi kahju pole sellise arusaamaga peetustest.
inimene elab korra ja selle niigi lühikese elu jooksul tasub kindlasti head toitu nautida ja mitte iriseda ja koonerdada.
see lause räägib sinu kohta väga palju ja isegi kahju pole sellise arusaamaga peetustest.
inimene elab korra ja selle niigi lühikese elu jooksul tasub kindlasti head toitu nautida ja mitte iriseda ja koonerdada.
nohh, siis naudi, söö 05. aprill 2015, kl 16.51 |
Lisa postitus