Kööginõu
pirukad
õli 02. oktoober 2015, kl 19.41 |
Tahaks õlis küpsetatud pirukaid teha.Meeldivad ikka et pirukad tuleks enamvähem ühesuurused, seega küsingi kas rullite taigna laual lahti või võtate mingi koguse tainast ja rullite palliks ja siis lisate täidise.Olen ise viimast varianti kasutanud aga piruka suurused on häirivalt erinevad,siit küsimus, kas kaalute taignatükki enne täidise lisamist? Kui suur võiks olla tainatükikaal keskmise piruka jaoks?
ah? 02. oktoober 2015, kl 20.11 |
ah? 02. oktoober 2015, kl 20.12 |
wer 02. oktoober 2015, kl 20.22 |
:) 03. oktoober 2015, kl 00.52 |
Jumala eest, kui kaua võtaks aega iga pirukapalli kaalumine ja siis selle umbkaudu parajaks lõikamine ja uuesti kaalumine jne?
Miks ei võiks pirukad erineva suurusega olla? Kuipalju see siis ikka erineda saaks - kerge silmamõõt ju ikka toimib:)
Ma saaks probleemist aru, kui tahaksid neid tükihinnaga müüa!
Miks ei võiks pirukad erineva suurusega olla? Kuipalju see siis ikka erineda saaks - kerge silmamõõt ju ikka toimib:)
Ma saaks probleemist aru, kui tahaksid neid tükihinnaga müüa!
soovitus 03. oktoober 2015, kl 02.18 |
eee 03. oktoober 2015, kl 17.08 |
Lisa postitus