Kööginõu
Krõbe kanafilee
Zips 03. veebruar 2009, kl 16.59 |
Kuidas saaks kanafilee hästi krõbeda (praadides, fritüüri pole), tahaks pärast magushapu kastmega üle valada kanatükid, aga algul peaks hästi krõbedaks saama. Kas siis saiaga paneerides või jahuga? Ja kuidas saaks selle paneerimiskihi sellise paksema, nagu poes ja restoranis on? (endal tuleb selline õhuke)
nell 03. veebruar 2009, kl 20.03 |
tahaks ka teada! 03. veebruar 2009, kl 21.51 |
Liina 04. veebruar 2009, kl 17.14 |
Maire 07. veebruar 2009, kl 01.05 |
Wokitoitude raamatus tuleb filee esmalt muna sisse kasta ja seejärel naisitärklise sees veeretada.Küpsetada suht ohtras õlis mõni minut ja tösta nõrguma. Pärast teha magus-hapu kaste peale.Olen teinud mitmeid kordi, valmis kanatükke ei tohi panna üksteise otsa, aga kui kastmesse panna,lähevad ikka mittekrõbedaks
Lisa postitus