Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Kööginõu
Krõbe kanafilee
 
Zips 03. veebruar 2009, kl 16.59
Kuidas saaks kanafilee hästi krõbeda (praadides, fritüüri pole), tahaks pärast magushapu kastmega üle valada kanatükid, aga algul peaks hästi krõbedaks saama. Kas siis saiaga paneerides või jahuga? Ja kuidas saaks selle paneerimiskihi sellise paksema, nagu poes ja restoranis on? (endal tuleb selline õhuke)
 
nell 03. veebruar 2009, kl 20.03
Paksema paneeringu jaoks küpseta siis kanatükid taignas, tee piimast munast ja jahust keskmise paksusega taigen, kasta maitsestatud kanafileetükk taignast läbi ning küpseta õlis.
 
tahaks ka teada! 03. veebruar 2009, kl 21.51
Olen ka huvitatud, kuidas kanafileed ilusti läbi praadida, et see mahlane, ega toores ei jääks ja pealt krõbe oleks. Taignas praadides jääb ju pealt pehme. Targemad,andke nõu!
 
k 04. veebruar 2009, kl 05.11
minu meelest jääb nii ainult fritüürimisega.
 
Liina 04. veebruar 2009, kl 17.14
Mina lasen ahjus küpsetuspaberil küpseda ja maitsestan toored tükid enne ära...
 
Maire 07. veebruar 2009, kl 01.05
Wokitoitude raamatus tuleb filee esmalt muna sisse kasta ja seejärel naisitärklise sees veeretada.Küpsetada suht ohtras õlis mõni minut ja tösta nõrguma. Pärast teha magus-hapu kaste peale.Olen teinud mitmeid kordi, valmis kanatükke ei tohi panna üksteise otsa, aga kui kastmesse panna,lähevad ikka mittekrõbedaks
Lisa postitus
Autor:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!