Kuidas saaks kanafilee hästi krõbeda (praadides, fritüüri pole), tahaks pärast magushapu kastmega üle valada kanatükid, aga algul peaks hästi krõbedaks saama. Kas siis saiaga paneerides või jahuga? Ja kuidas saaks selle paneerimiskihi sellise paksema, nagu poes ja restoranis on? (endal tuleb selline õhuke)
Paksema paneeringu jaoks küpseta siis kanatükid taignas, tee piimast munast ja jahust keskmise paksusega taigen, kasta maitsestatud kanafileetükk taignast läbi ning küpseta õlis.
Olen ka huvitatud, kuidas kanafileed ilusti läbi praadida, et see mahlane, ega toores ei jääks ja pealt krõbe oleks. Taignas praadides jääb ju pealt pehme. Targemad,andke nõu!
Wokitoitude raamatus tuleb filee esmalt muna sisse kasta ja seejärel naisitärklise sees veeretada.Küpsetada suht ohtras õlis mõni minut ja tösta nõrguma. Pärast teha magus-hapu kaste peale.Olen teinud mitmeid kordi, valmis kanatükke ei tohi panna üksteise otsa, aga kui kastmesse panna,lähevad ikka mittekrõbedaks