Kööginõu
tervist tugevdavad retseptid
Aino 15. september 2011, kl 10.48 |
anni321 15. september 2011, kl 11.02 | Registreerus: 13 aastat tagasi Postitusi: 234 |
teen algust
naljakas moodus köha ravida ja meestel köht täis sööta.
http://akupunktuureu.blogspot.com/2011...
naljakas moodus köha ravida ja meestel köht täis sööta.
http://akupunktuureu.blogspot.com/2011...
Mari 15. september 2011, kl 15.10 |
siki 18. september 2011, kl 21.50 |
mary001 22. september 2011, kl 15.35 | Registreerus: 13 aastat tagasi Postitusi: 62 |
soovitan samuti huvitava ingveri tee retsepti :
http://akupunktuureu.blogspot.com/2011...
http://akupunktuureu.blogspot.com/2011...
anni321 23. september 2011, kl 20.46 | Registreerus: 13 aastat tagasi Postitusi: 234 |
see ei ole küll toidu retsept aga aitab KÖHA leevendada ja immuunsüsteemi tugevdada: lisan ling: http://akupunktuureu.blogspot.com/2011...
kiska 24. september 2011, kl 02.00 |
riivjuust (standardne 200g pakk), 4 kõvaks keedetud muna (peeneks hakitult), majoneesi (et seda ühtlaseks massiks siduda), pressitud küüslauku (vastavalt maitsele, aga mida rohkem, seda kasulikum), soola vastavalt maitsele.
Sega kõik kokku: saab hea portsu saia-leivakatet, mida tarvitada, soovitavalt õhtusel ajal, mil enam teistega suhtlema ei pea. Kõigist küüslaugutarbimisemoodustest on see mul juba varasest lapsepõlvest üks lemmikuid. Külmkapis hoides soovitan kile peale panna, et vältida tugevaid lõhnu :)
Sega kõik kokku: saab hea portsu saia-leivakatet, mida tarvitada, soovitavalt õhtusel ajal, mil enam teistega suhtlema ei pea. Kõigist küüslaugutarbimisemoodustest on see mul juba varasest lapsepõlvest üks lemmikuid. Külmkapis hoides soovitan kile peale panna, et vältida tugevaid lõhnu :)
:) 24. september 2011, kl 10.20 |
Meie pere üks ravivahendeist käib ka küüslauguga: 1 spl hakitud sibulat + 1 spl hakitud küüslauku segada 2 spl meega. Seda siis võtad nagu rohtu. Minule maitse ei meeldi, joon kohe vett peale, aga lapsed võtavad rahus supilusikaga. No toit see muidugi pole, aga mulle toores küüslauk toidus ei meeldigi.
maakas 25. september 2011, kl 10.14 |
Minu retsept 26. september 2011, kl 09.46 |
mann 10. oktoober 2011, kl 15.31 |
mina 10. oktoober 2011, kl 16.46 |
viirused kardavad mind 10. oktoober 2011, kl 18.35 |
a 11. oktoober 2011, kl 20.07 |
ants 08. november 2011, kl 16.40 |
aino 08. veebruar 2012, kl 13.02 |
A 10. veebruar 2012, kl 12.38 |
haiguste ennetaja 10. veebruar 2012, kl 12.44 |
astelpaju usku 12. veebruar 2012, kl 13.50 |
provintsist 14. veebruar 2012, kl 18.18 |
väldime kõike,kus säilitusained sees. leiva küpsetan ise, piimasaadused on omast käest, samuti liha. külmikust on mustikad ja maasikad juba otsas, on mingi varu mustsõstra toormoosi, mida söön vahel niisamagi. mett oleme ikka mitu liitrit ära limpsinud sügisest saati, samuti küüslauku-sibulat kasutame tihti.
kui kurk haiguse tundemärke ilmutab, siis segan aloe mahla,viina ja soojaks tehtud mee võrdsetes osades ning seda siis aeg-ajalt lonksu haaval tarbin. kuna aloe mahla oli rohkem, lisan seda ka mõnikord tee sisse, näiteks mustsõstraga ei ole mõrkjat maitset nii tunda ja mesi mahendab ka omajagu. sel aastal pole veel viinaga segu vaja läinud
kui kurk haiguse tundemärke ilmutab, siis segan aloe mahla,viina ja soojaks tehtud mee võrdsetes osades ning seda siis aeg-ajalt lonksu haaval tarbin. kuna aloe mahla oli rohkem, lisan seda ka mõnikord tee sisse, näiteks mustsõstraga ei ole mõrkjat maitset nii tunda ja mesi mahendab ka omajagu. sel aastal pole veel viinaga segu vaja läinud
Taruvaik 15. veebruar 2012, kl 13.04 |
no, mida 23. veebruar 2012, kl 18.18 |
Maria 23. veebruar 2012, kl 20.51 |
airi 16. november 2012, kl 14.21 |
pv 18. november 2012, kl 08.22 |
Lisa postitus