Kööginõu
sibulõunad
Hm 02. oktoober 2016, kl 21.50 |
Hm 02. oktoober 2016, kl 22.26 |
seda-et 03. oktoober 2016, kl 07.49 |
vastuseks 03. oktoober 2016, kl 08.25 |
Hm Kirjutas:
-------------------------------------------------------
> Miks õunte jõuluni tervena säilitamine parem on ku
> i neist mahla tegemine? Ma küll mahlas mingit rais
> kamist ei näe:)
mahla vamistamisega kaasneb kuumtöötlemine, mis paraku ei paranda kvaliteeti vaid hoopis vastupidi, halvendab seda. peale kõige töökulu
-------------------------------------------------------
> Miks õunte jõuluni tervena säilitamine parem on ku
> i neist mahla tegemine? Ma küll mahlas mingit rais
> kamist ei näe:)
mahla vamistamisega kaasneb kuumtöötlemine, mis paraku ei paranda kvaliteeti vaid hoopis vastupidi, halvendab seda. peale kõige töökulu
Hm 03. oktoober 2016, kl 12.10 |
Töökulu vastu pole minul küll midagi, mulle meeldib talvel õnamahla juua. Ega see ei takista osasid säilitamast, kui peaks tahtmine olema. Kuigi lapsest saati ei kannata neid keldrilõhnalisi visse, mida aeg-ajalt lauale pandi. Kvaliteet on mahlal igatahes parem. Oleme alati osa ka toormahlana säilitanud.
vastuseks 03. oktoober 2016, kl 13.28 |
kui sulle meeldib mahla teha ja juua, siis miks mitte, tee seda. kvaliteedi suhtes jään aga ikkagi erinevale arvamusele. kavliteet pole ainult maitse. õunu tuleks säilitada õigel temperatuuril ja niiskusrežiimil,siis ei teki neile mingit ebameeldivat maitset..... on naturaalne õuna maitse kogu oma eheduses
Kai 03. oktoober 2016, kl 14.42 |
Mahla ikka ka 04. oktoober 2016, kl 15.57 |
Karl Kindermacher 06. oktoober 2016, kl 22.40 | Registreerus: 12 aastat tagasi Postitusi: 856 |
Lisa postitus