Kööginõu
Lusikaga sealiha söömine
Keldrikass 11. juuli 2019, kl 02.01 |
On vaja vanemale inimesele ahjus seakaela karbonaadi valmistada. Kuna inimese hambad on väga kehvad siis on vaja liha nii pehmeks küpsetada mida saaks ta ka lusikaga süüa.
Hetkel on olemas 2 kg liha tükk.Kas oleks mõtekas liha küpsetus kotti panna?
Ja siis ahjus 2 tundi 170 kraadi juures?
Hetkel on olemas 2 kg liha tükk.Kas oleks mõtekas liha küpsetus kotti panna?
Ja siis ahjus 2 tundi 170 kraadi juures?
trimps 17. juuli 2019, kl 17.37 |
Lõika liha tükkideks ja pane malmpotti hauduma.enne oleks hea muidugi lihatükid pruunistada pannil,et hiljem hautisesse vahtu ei eralduks.Või siis panna need lihatükid ahjuplaadil kuuma ahju,et seal pruunistuksid .Just nii teevad soomlased oma kuulsat Karjala pada.Kui pruunistatud lihatükid patta paned,lisa loorberit,piprateri,porgandit,vett
ja hauta kogu kupatust.Nii kaua,et liha on pudipehme.
ja hauta kogu kupatust.Nii kaua,et liha on pudipehme.
Lisa postitus