koguseid täpselt ei oska öelda
aga põhimõte on selline
teed sellise taigna mis pannkoogi valmistamiseks kui vähe paksema
(piisavalt muna kindlasti ja kui ei tee rõõsa vaid hapupiimaga siis ka küpsetuspulbrit)
puhastad ja tükeldad õunad mitta väga suured tükid aga päris ära hakkida pole ka vaja
määrid panni(servadega) või vormi korralikult ära
katad rasvainega määritud pannipõhja riivsaia manna vms
võib seejärel põhjapeale veidi mandlilaastusid vms riputada
ja siis õunatükid
ja siis valad taignaga üle (selline paras paks aga voolav konsistents)
ja ahju
väga lihtne
juurde võid teha vaniljekastme - poes valmispulber olemas
katseeksituse meetodil võib ka muid puuvilju kasutada
olen teinud ka teistpidi
ettevalmistatud pannile taigen ja siis sinna puuvilja või marja tükid
- vajuvad ise kenasti taignasse
näiteks külmutatud vaarikatega olen proovinud - kuna aga külmutatud marjad annavad vedelikku juurde olen tärklise ja manna seguga vell selle marjakihi üle raputanud
ah jaa kõige peale võib panna natukese küpsetamise järel veel või või margariini tükikesi