Kööginõu
hapukapsas
maia 29. jaanuar 2002, kl 14.00 |
Kass 29. jaanuar 2002, kl 19.18 |
Vigurvänt 30. jaanuar 2002, kl 14.50 |
maia 30. jaanuar 2002, kl 16.28 |
Nessu 31. jaanuar 2002, kl 13.33 |
hapukapsast saab tõesti head salatit... eriti tervislik talvisel ajal: hapukapsas,mugulsibul (võib ka punane sibul olla, on rõõmsama ilmega), roheline sibul, pisut küüslauku (pole kohustuslik), hapukoor, tera soola, soovi korral ka pipart vm maitseaineid. Ja nii ka tõve eemale hoiab:)
anneli 03. veebruar 2002, kl 11.21 |
Hapukapsast saab teha ka vormitoite.
Hapukapsa- ja frigatellivorm.
1 kg hapukapsast, 1 sibul, 2-3 spl rasva, 1-2 spl suhkrut ja 1 pakk frigatelle.
Hauta kapsas ja sibul vee ning rasvaga lõpupoole lisa suhkur.
Frigatellid keeta või praadida.
Aseta hautatud hapukapsas ja frigatellid vaheldumisi vormi ja küpsetada praeahjus 20-30 min.
Lauale anda koos keedetud kartulite ja porgandi toorsalatiga.
Hapukapsa- ja frigatellivorm.
1 kg hapukapsast, 1 sibul, 2-3 spl rasva, 1-2 spl suhkrut ja 1 pakk frigatelle.
Hauta kapsas ja sibul vee ning rasvaga lõpupoole lisa suhkur.
Frigatellid keeta või praadida.
Aseta hautatud hapukapsas ja frigatellid vaheldumisi vormi ja küpsetada praeahjus 20-30 min.
Lauale anda koos keedetud kartulite ja porgandi toorsalatiga.
Lisa postitus