Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Kööginõu
veel võileivatordist
 
maigi 15. aprill 2002, kl 11.45
andke palun nõu millist aed või puuvilja suitsukala võileivatordile vahele panna , kas värske kurgi, ananassi või paprika kiht sobib ja kas suitsukalaga juustu kiht ka sobib
 
Sippsikk 15. aprill 2002, kl 12.11
Maigi.
Tegin laupäeval just suitsukohaga võileivatordi. Lisaks kahvliga purustatud keedetud munale panin juurde imepisikesi paprikatükke värviks. Suitsukoha lõikusin noaga peeneks. Siis segasin selle täidise vahukoorega ja katsin saiapooled. Peab ütlema, et riskisin selle uue suure uue pätsikujulisega, Fazeri oma vist, viilutatud saiaga.(Viilukas) Enne kastsin viilud köögiviljapuljongisse. Peale segasin vahukoore ja kodujuustu segu + natuke zelatiini + sidrunipipart ja valget pipart. Tulemus üllatas mind ennastki heas mõttes. Väga maitsev oli. Suitsukalatäidise retsepti sain raamatust Parimad küpsetised, Soome autori oma.
 
elevant 15. aprill 2002, kl 13.06
peale maitsete sobivuse on oluline ka, et see kraam seal vahel ei jääks kôva. ise eelistan aedvilja panna tordi peale rohkesti ja vahele ikka liha.

vôib panna nii sugust segu: keeduporgand segada maitsesamata toorjuustuga, juurde sidrunpipart, vôibolla ka pisut peterselli.

kalatordile vist ei sobi, pigem singitordile, aga seened+toorjuust+sibul (kôik peeneks hakitud vôi kombainis purustatud) on ka imehea tordivôie.
 
vips 15. aprill 2002, kl 16.19
Ise olen suitsukalale lisanud hästi peeneks hakitud marineeritud kurki või paprikat. Vahel olen huvitava värvi saavutamiseks mõnele kihile lisanud ka veidike keedetud peeti (riivitult). Soovitan põnevaid segusid katsetada kõigepealt võileva suuruse minitordi peal. Seda ananassi varianti kavatsen ka proovida, tundub huvitav.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!