Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Kööginõu
kookospiim magustoitu?
 
pörr 19. august 2002, kl 10.27
Mul kapipeal 2 purki kookospiima üle (Santa maria) .See selline mittevedel vaid paksemat sorti, "viljaliha" on kah sees .Seisab ja seisab .Soolastesse toitudesse e i tahaks enam panna, vaimustus läks üle .Olge nüüd nunnud ja soovitage mulle palun mingisugune magustoit , kuhu seda võiks panna või mille põhikomponent see võiks olla:)? Seisab ka pudel Bailey`st seal kõrval .äkki saaks need 2 kuidagi mõnusaks maitsebuketiks ühendada ja siis tarretada koogitegemiseks-katteks? Igastahes, pange oma mõtted kirja:)!
 
pörr 19. august 2002, kl 14.26
Mul läheb juba meel kurvaks...ei leiagi ideed:(
 
Muska 19. august 2002, kl 17.12
Jäätis,kookospiim,Pina Colada(sobib ka sinu Bailey)kokku mikserdada ja hea külm jook.
 
leenu 19. august 2002, kl 20.47
Vaata Eesti naisest 06/2000 seal on mõningaid retsepte,kahjuks enamus on soolased toidud.Aga trüki Neti või mujale otsingusse kookospiim sisse,ehk leiad midagi head. Ma tean,et kunagi jõin ( lõunamaal) mingit head kokteili kus oli sees kookospiim,ananassimahl,siirup,jää ja vist veel midagi... Head katsetamist
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!