HIRMUS HEA SUITSUKALASALAT
*************************************
1. Suitsuheik, 1-2 kala, olenevalt suurusest;
2. Üks keskmise suurusega värskekurk, punt värsket tilli, mõned viinamarjatomatid, natuke kollast paprikat;
3. Umbestäpselt pool kogusest krvettidest soolavees;
4. Musta meremarja;
5. Hapukoor ja hellmanns´i lahja majonees;
6. Niitnuudlid;
7. Näputäis hakitud wakame - salatit.
*****************************************************************************************************************************
1. Keeda, kurna ja jahuta nuudlid - noid vaata, et oleks koguse järgi suht samapalju kui rapitud kala.
2. Lõigu kurk, tomat ja paprika väikesteks kuubikuteks.
3. Haki till peeneks.
4. Tükelda krevetid kaheks-kolmeks jupiks.
5. Sega salatikaste vahekorras 1majo/2hapukoort (mõõda tavalise supilusikaga).
6. Lisa spl. täis musta meremarja ja peenestatud wakame´d.
7. Tükelda/purusta suitsukala peenemaks.
8. Sega kõik salatikomponendid ettevaatlikult ühtekokku ja pane külmkappi vähemalt pooleks tunniks jahtuma.
9. NB!!! -
Wakame´d, meremarja ja krevette EI PEA ilmtingimata salati sisse segama,
noid võid kasutada salatiportsionite garneerimiseks ...
*****************************************************************************************************************************
Serveeri lauataldrikul värske saiaviilu peal või salatipokaalides või salatikausis või ampsukorwikestes ...