Kööginõu
põdraliha
kamme 03. aprill 2004, kl 12.38 |
johanna 03. aprill 2004, kl 12.56 |
mina panin põdraliha tükid ööseks marinaadi - äädikas, õli, maitseained - teisel päeval võtad marinadist välja, kuivatad ära, maitsestad ulukiliha maitseainetega (mingid spets segud, kus kindlasti peaks olema kadakamarjad sees), samuti ka küüslauku, soola, ehmatad lihatükke veidi kuumal pannil, valad vett peale, sibularõngaid ja küüslauku juurde ning ahju hauduma. Hiljem lisasin porgandit ning vist ka paksendasin veidi seda vedelikku.
Väga hea sai. Aga tänu sellele, et sai marinaadis hoitud, arvan. Eelmisel korral nii hea ei saanud.
Väga hea sai. Aga tänu sellele, et sai marinaadis hoitud, arvan. Eelmisel korral nii hea ei saanud.
una 03. aprill 2004, kl 15.25 |
anni 04. aprill 2004, kl 16.54 |
Põdraliha tuleb pikkida pekitükkide ja küüslauguga. Siis hoia teda pool päeva kastmefondis (osta Citymarketist või tee ise).
Pruunista tulikuumal suitseva õliga pannil mõlemalt poolt ja pane ahjuvormiga ahju. Seal läheb veel tunnike ja valmis.
Samal ajal tee kastmefondiga kaste ja valmista lisandid.
Proovi ulukilihale punase veini-mustaploomi kastet.
Pruunista tulikuumal suitseva õliga pannil mõlemalt poolt ja pane ahjuvormiga ahju. Seal läheb veel tunnike ja valmis.
Samal ajal tee kastmefondiga kaste ja valmista lisandid.
Proovi ulukilihale punase veini-mustaploomi kastet.
vero 05. aprill 2004, kl 13.27 |
Lisa postitus