Kööginõu
kuidas teha kanasupile klimpe
kathy 03. märts 2006, kl 09.47 |
moona 03. märts 2006, kl 09.58 |
Oma kogemustest võin öelda, et klimbitaigen tuleb teha hästi kõva. Minu ema ikka ütles, et lusikas peab tainas püsti seisma, siis saavad head klimbid. Teen nii: klopin munad soola-pipraga lahti, lisan vett ja jahu ning märja teelusika otsaga võtan taigent ning lasen supisse või puljongisse. Aga olen kuulnud, et tehakse ka väga õrnad klimbid, st. vedelast taignast, aga mulle sellised klimbid ei meeldi, siis jääb supileem sogane.
salsa 03. märts 2006, kl 10.05 |
katariina 03. märts 2006, kl 10.14 |
Nele 03. märts 2006, kl 10.36 |
Nänn 03. märts 2006, kl 12.45 |
salsa 03. märts 2006, kl 12.57 |
zza 03. märts 2006, kl 13.33 |
muia 03. märts 2006, kl 15.09 |
Renee 05. märts 2006, kl 10.25 |
Em 14. märts 2006, kl 16.33 |
Jaani40 05. oktoober 2020, kl 22.05 |
klimbifänn 09. jaanuar 2021, kl 17.06 |
soovitan soojalt proovida teha klimbid jahu ja manna pooleks, klimbid jäävad mõnusalt sõredad, mitte klombid. ja kindlasti ei pane ma kunagi klimbitaignasse vett, ikka ainult puljongist teen klimbitaigna. ise teen kana-klimbisuppi vähemalt 2 korda kuus, meie peres ülivõimas lemmik. ja tänu mannaklimpidele olen õpetanud klimbisuppi hindama mitu inimest, kes enne klimbisuppi jälestasid.
annukas 17. jaanuar 2021, kl 19.50 |
Lisa postitus