Kööginõu
part
hani 21. november 2006, kl 00.43 |
Kanaema 21. november 2006, kl 10.34 |
juku 21. november 2006, kl 12.45 |
kui just kasvatajate seas tutvust pole siis poe pardist saad tõesti rasva ja luid;Ehk küpsetuskotis saab asja..õunu kõhtu kindlasti(või hapukapsaid)
Kõigeparem on muidugi pardi rinnafilee(kallis ka),mis tahab kiiret praadimist ja saab väga maitsev;
hane olen teinud küpsetuskotis õuntega-minule maitses,aga mehele mitte(rasvane)
Kõigeparem on muidugi pardi rinnafilee(kallis ka),mis tahab kiiret praadimist ja saab väga maitsev;
hane olen teinud küpsetuskotis õuntega-minule maitses,aga mehele mitte(rasvane)
Nänn 21. november 2006, kl 12.52 |
söps 21. november 2006, kl 13.14 |
kogemus 21. november 2006, kl 13.43 |
Kui ikkagi otsustad pardi kasuks, siis täitmiseks sobivad õunad, kuivatatud aprikoosid, mustad ploomid, varsselleri tükid, apelsiniviilud... vali sobivad lisandid välja ja lase käia! Küpseta kas küpsetuskotis või panni peal, ka kotti võiks lisada veidi vett või puljongit enne küpsetamist, panni peal tuleb niikuinii aeg-ajalt vedelikuga kasta. Rasva võib pärast tõesti kokku korjata ja kasutada kapsaste hautamisel, hautamisleemest saab rõõsa koore lisamisel suurepärase kastme. Kõik eelöeldu kehtib ka hane, kalkuni ja kana kohta.
katariina 21. november 2006, kl 14.19 |
Heidi 21. november 2006, kl 14.25 |
Need pardid ja haned, mida meil poes müüakse, tulevad suurtest kinnistest linnuvabrikutest kus neid kiiresti nuumatakse rasva. Hea oleks, kui oleks võimalik osta kuskil talus vabalt ringipaterdavatest lindudest. Sellised haned, pardid ei sula rasvaks.Üldiselt on pardist "vähe süüa". Olen hane peitsinud natuke enne valmissaamist teelusikatäie mee ja apelsinist pigistatud mahla seguga, tuleb päris hea.
hani 21. november 2006, kl 15.48 |
ei leia 22. november 2006, kl 09.42 |
juku 24. november 2006, kl 13.37 |
part õllekas 30. detsember 2022, kl 23.27 |
Lisa postitus