Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Kööginõu
moosikeldri temperatuur?
 
siiri 14. august 2008, kl 13.44
kui jahe peaks olema kelder, et seal säilitada keedetud moose ja muid sissetehtud asju?
 
jah 14. august 2008, kl 14.03
Mida jahedam, seda parem. Minul seisavad köögikapis.
 
siiri 14. august 2008, kl 14.13
kõik asjad ei mahu külmikusse ära ju. kui jahe peaks olema,et moos säiliks?
 
muri 14. august 2008, kl 14.21
Õigesti tehtud moos säilib ka toatemperatuuril
 
köögist 14. august 2008, kl 14.34
Moos ja muud õhukindlalt suletud hoidised säilivad toatemperatuuril, tähtis, et ruum oleks pime.
 
Ervin 10. november 2020, kl 14.20
Head vastused 500, palun :)

Pakun keedise- ja köögiviljakeldri parameetreiks järgmist (tuginedes vastustele ja muudele viitamata allikatele):

1. hästi ebamugavas kohas puhas pime kitsas ruum
2. vabalthingava ventilatsiooniga
3. aastaringne stabiilne temperatuur alla 5 kraadi
4. õhuniiskus üle 90%

Ervin-Tervin
_____________________________________________________________________________________
B.S. Mida ideaalsemad on hoiutingimused, seda kauem säilib kõik.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!