Täitsa mitmekesine meil. aga ikka mees mõnikord ohib, et tahaks seda va vana head pruuni kastet! ja ise kah lapsepõlvest mäletan vanaema tehtud sööke - no ikka tuleb isu! praegu tee, millist rooga tahad, kõik komponendid poest võtta, veinikaste juba igapäevane asi. aga sellist peaaegu mittemillestki valmistatud ülimaitsvat möksi ei oska üldse! paar korda aastas ikka proovin, parimaks on osutunud tõesti lihapraadimise rasvas (kui jääb väheks, lisan võid) pruunistatud jahu + rõõsk koor. tuleb hästi pruunistada, saab mõnusa tumeda. aga kui liha ei prae, siis teen puhtas võis (mida kah enam poes pole!), pruunistan enne või pisut ära, alles siis lisan jahu.
Fantaasiat, kokaraamatuid ja netifoorumeid olen kasutanud aastaid, kogu pere juba kurdab, et olen nende jaoks restoraniskäigudki ära rikkunud, pole enam midagi huvitavat, aga lapsepõlve igakuist kaerakiislit ikka õige maitsega teha ei oska!
Muuseas, mu suurim toiduelamus eelmisel nädalal - läksin ja ostsin endale üle mitme aasta hamburgeri. Issake, küll see oli suur, mahlane ja hea!